2006 model CBR125R aranıyor.

2500 e aldın, kullandıktan sonra 2400 e mi satacaksın:)

sanmam 3500 e kime itelerim diye düşüneceksin :queen:

ney? ben mi 3500 e itelicem? valla ticari bi düşüncem yok Allah inandırsın, hem satma niyetiyle alsam bu kadar ince eleyip sık dokumazdım inan.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Konu kapandı sayılır arkadaşlar, burdan sonrası nasip kısmet meselesi, bugün motoru bulduk, bu hafta içi hayırlısıyla halledicez Eminimizin sıkıntısını:)

15,000 kmde cbr 125 i 2500 ytl ye bulmak okadarda zor deıl ama 15.000km bu motor ıcın bıraz fazla deılmı :silent:

arkadaş 2500 e cbr arıyorum demiş niye millet tepki gösteriyo anlamadım...

walla he sankı motorunuzu zorla 2500e verın dıolar :)

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İlhan 2500'e 10000km de bulduk.

:queen:hayırlı olsun murat abı bulduysanız da sımdı cbr125 bırakta abı sen bugun nasıl 5-6 tane 600rr agzının payını verdın hehehe hala aklım onda sen motoru bı calıstırdın baktım hepsı yafas yafas tuyus :)) heheheheh

Konu kapandı sayılır arkadaşlar, burdan sonrası nasip kısmet meselesi, bugün motoru bulduk, bu hafta içi hayırlısıyla halledicez Eminimizin sıkıntısını:)

İlhan 2500'e 10000km de bulduk.

eee...bende bulurum ...mesele alacak kişinin motora ısınması...ileride bir sıkıntı olursa hayal kırıklığı olursa Emin adına bu stresin ağırlığının altında ezilmeye razımısın biraderim..ne gereği var...ben yanlış yaptığını düşünüyorum...bu konularda yönlendirme başka direkt seçim başka...üzülmeyin diye...motoruda boşver...adamın gönlünde yatan aslan bence bu değil kanka...bırak kendi yolunu çizsin adam...kendisi bulsun biz noter ve hayırlı olsun moduna girelim...

derim...sen bilirsin yine...

bak adam bişey bilmiyor...vaktin olursa bari biraz öğretiver...ama dediğim gibi bu motoru düşürmemek adına yaşayacağı stresi düşünmek istemiyorum...cbr 125 e çanta olurmu AYE cim...olmaz...sırf çanta konulmuyor diye almazdım ben bunu..

adamın çantaya koyacak bişeyleri olacak abi...ben nötr oluyorum bu dakkeden sonra...ama Emin sırf seni kırmamak adına bu motoru alırsa üzülürüm...

cbr 125 alacağına motorsuz bir şekilde hayatına devam etmesini isterdim ...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya metecim sen bunları git patronuna söyle lambarghini porş bmw o bu... onların yedek parçası kaç para bilionmu sen, bi senin patronun mu insan yani.

Adam kaza yaparsa atar çöp bidonuna motoru devam eder, sanki 500bin ytl verip el yapmı araç alıyor, abartma abi, seçimi ona bıraktık zaten.

Mesela senin ybr, ben yürürüm ona yinede binmem, bu ybr'yi kötü bir makine mi yapıyor? tabiki hayır ama herkesin doğrusuda kendisine be abi, kasma bu kadar...

Karar tabiki metinin alsın 4-5 gün binsin memnun kalmassa ben 2500ytl verir geri alırım makineyi dursun kapımda oki mi abicim rahatladın mı?

Hadi bende bir şey yazayım,tabii ki herkesin tercihi farklı,lakin 1 kilo domatesi ezmeden hanıma teslim edebileceğim motoru tercih ederim.
Zamanında yıldım montun içinde birşeyler taşımaktan,dışarıdan sütyen gibi duruyor.:p

eee...bende bulurum ...mesele alacak kişinin motora ısınması...ileride bir sıkıntı olursa hayal kırıklığı olursa Emin adına bu stresin ağırlığının altında ezilmeye razımısın biraderim..ne gereği var...ben yanlış yaptığını düşünüyorum...bu konularda yönlendirme başka direkt seçim başka...üzülmeyin diye...motoruda boşver...adamın gönlünde yatan aslan bence bu değil kanka...bırak kendi yolunu çizsin adam...kendisi bulsun biz noter ve hayırlı olsun moduna girelim...

derim...sen bilirsin yine...

bak adam bişey bilmiyor...vaktin olursa bari biraz öğretiver...ama dediğim gibi bu motoru düşürmemek adına yaşayacağı stresi düşünmek istemiyorum...cbr 125 e çanta olurmu AYE cim...olmaz...sırf çanta konulmuyor diye almazdım ben bunu..

adamın çantaya koyacak bişeyleri olacak abi...ben nötr oluyorum bu dakkeden sonra...ama Emin sırf seni kırmamak adına bu motoru alırsa üzülürüm...

cbr 125 alacağına motorsuz bir şekilde hayatına devam etmesini isterdim ...

sana katıLıyorum dayı :cat:

soru 1 : neden cbr125.?

soru 2 : alındımı ? alındıysa hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Ya metecim sen bunları git patronuna söyle lambarghini porş bmw o bu... onların yedek parçası kaç para bilionmu sen, bi senin patronun mu insan yani.

Adam kaza yaparsa atar çöp bidonuna motoru devam eder, sanki 500bin ytl verip el yapmı araç alıyor, abartma abi, seçimi ona bıraktık zaten.

Mesela senin ybr, ben yürürüm ona yinede binmem, bu ybr'yi kötü bir makine mi yapıyor? tabiki hayır ama herkesin doğrusuda kendisine be abi, kasma bu kadar...

Kara tabiki metinin alsın 4-5 gün binsin memnun kalmassa ben 2500ytl verir geri alırım makineyi dursun kapımda oki mi abicim rahatladın mı?

nollduuu gerildinn hemann...:queen:

gererim keman yayı gibi...:pben seni anlıyorum...senin gibi bir adam kimse bulamaz böyle kolay kolay...adam derken DOST babında...

abi sen işi sidik yarışına çevirdin...bırak vızıldar herkes...bulurmuyuz bulamazmıyız mevzusu değilki olay..neden cbr 125 mevzusu beni oltaya çeken..:wiinkk:

geri alırım falan bırak şovu len...cbr 125 alma aldırma porocemi uygulmaya çalışıyom şurda limon sıktın he...:pale:

bu arada benim makina cbf abi...yannış annatmışlar sana...:cat:eek:rayı düzeltelim istersen benim makinayı bilmeyen kankam...şimdi kıvırma klavyem sürçtü diye he ybr biliyomuşun...herşeyy sanal abi bu ortamda...aha adı kanka bunun...:cherry:

Eminn olm bizim sistem işliyor valla...AYE tezgaha geldi...ohh yandan...bi sonraki gazda bana Nexus 250 aldırıyoz kekliğe...:p

atmışşş...yetmişşş...seksenn...doksannn...AYE yideee bir öpsemm...:queen:

Karar tabiki metinin alsın 4-5 gün binsin memnun kalmassa ben 2500ytl verir geri alırım makineyi dursun kapımda oki mi abicim rahatladın mı?

unutmadan sendeki zihniyet şu..."Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin...":bounce:

Hadi bende bir şey yazayım,tabii ki herkesin tercihi farklı,lakin 1 kilo domatesi ezmeden hanıma teslim edebileceğim motoru tercih ederim.
Zamanında yıldım montun içinde birşeyler taşımaktan,dışarıdan sütyen gibi duruyor.:p

gelde bizim Baltazara anlat bunu...:cherry:adam kendini yakmış zati başkalarınıda batağa çekmeye çalışıyo terbiyesiz ya...ahlaksız...:p

Son düzenleme:
buldum diyo herif kanka...sen ne öneriyorsun Emine...senin tecrübelerine güveniyorum...

ya baba adam buldum diosa bizede hayırlı olsun demek düşer..ama şu bikerem şöle olsun eğer motora başkası binecekse onun adına bineceği motoru seçmek bana düşmez...!!

emin arkadaşımızı tanımam bi kere gördüm sakin birine benziyo .. tavsiyem bir enduro alması ama bütçesi sanırım kısıtlı veya öğrenmek için sınırlı herneyse maddiyatı geçiyorum.. herzaman şuna karşıyım eğer motorsiklet kullanmayı bilmesem öğrenmek istesem hayalimde ne makina varsa onu almak için sabreder ve onu alır onda öğrenirdim yani işin özü motor kullanmak için küçükten büyüğe diye bi ton para harcamak yerine direk olarak binmek istediğim makinayı alır binerdim.............

aYe dostum bence büyük konuşma ybr yi kötülemediğini biliyorum ama inan belediye otobüsüne binmektense ybr ye binerim daha iyi.. ve ayrıca hiç kimsenin yarını belli değil....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cbWQX olsa ne yazar bidonlu bişiy işte ismiyle bile ilgilenmiyorum:p

Emin istemiyorsa da ben alıcam zaten motoru, bugün vatandaşa aldım dedim.

Bizde söz ağızdan bir kere çıkar:wiinkk:

aYe dostum bence büyük konuşma ybr yi kötülemediğini biliyorum ama inan belediye otobüsüne binmektense ybr ye binerim daha iyi.. ve ayrıca hiç kimsenin yarını belli değil....

Merak etme dostum ben dünümüde biliyorum yarınımıda biliyorum, sen kalbini ferah tut.

YRK150 denen motoruda kötülemiyorum zaten, zira hiç görmedim, bilmediğim şeyi kötülemem.

Metede varmış, biniyomuş, kendi söylüyor, onunda bidonlu olduğunu yine kendisinden biliyorum, aklınca sarıyo bende ona sarıyorum felan felan...

Son düzenleme:
Merak etme dostum ben dünümüde biliyorum yarınımıda biliyorum, sen kalbini ferah tut.

YRK150 denen motoruda kötülemiyorum zaten, zira hiç görmedim, bilmediğim şeyi kötülemem.

Metede varmış, biniyomuş, kendi söylüyor, onunda bidonlu olduğunu yine kendisinden biliyorum, aklınca sarıyo bende ona sarıyorum felan felan...

allaha çok şükür dostum kalbim ferah.. çok bilmişlik gibi algılama dostum ama yarınını kimse bilemez..

o dediğin alet kaç yapıyo....

ya baba adam buldum diosa bizede hayırlı olsun demek düşer..ama şu bikerem şöle olsun eğer motora başkası binecekse onun adına bineceği motoru seçmek bana düşmez...!!

emin arkadaşımızı tanımam bi kere gördüm sakin birine benziyo .. tavsiyem bir enduro alması ama bütçesi sanırım kısıtlı veya öğrenmek için sınırlı herneyse maddiyatı geçiyorum.. herzaman şuna karşıyım eğer motorsiklet kullanmayı bilmesem öğrenmek istesem hayalimde ne makina varsa onu almak için sabreder ve onu alır onda öğrenirdim yani işin özü motor kullanmak için küçükten büyüğe diye bi ton para harcamak yerine direk olarak binmek istediğim makinayı alır binerdim.............

evet sakin bir çocuk ama motor üzerinde ve yatakta kimin ne olduğu bilinmezmiş...:queen:

al buyur burdan yak...la herifin 2500 gaymesi bide Aye abisi var...:ptaş çatlasa 2700 bayılır...aksesuarı tam ona şükür...enduro VARADERO mu alsın loo...neyse senide eliyorum çık dışarı...:queen:

abi bidaha alamaz bu gidişle motor EMini tanıyom...AYE asla maddi uçurumlarla alakalı küçük görmez kimseyi...kalbini az çok bilirim...sonradan görmedi...1000 RR la çıktı çünkü...alın yazısı...:p

cbWQX olsa ne yazar bidonlu bişiy işte ismiyle bile ilgilenmiyorum:p

Emin istemiyorsa da ben alıcam zaten motoru, bugün vatandaşa aldım dedim.

Bizde söz ağızdan bir kere çıkar:wiinkk:

bidonu çıkardım kanka ..ama dediğin gibi bidonlada bidonsuzda cbf...ama ybr değil...önemli detay bunlar...Mete Han'ın cbf si o...:bounce:

şimdi ayıp ama olcak söz ağız la alakalı. WC dekide bir kere çıkar...o hesap yani...:cherry:

sanırsam önceki sayfada bir arkadaşın yaptırdığını söylediği gibi kasko yaptıracağım bende, kaza olursa (Allah hepimizi korusun) yapacağımı biliyorumda arızada ayvayı yerim :) mete abi aslında doğru söylüyorsun ybr de fena motor değil biliyorum fakat keyif alarak içine sinerek binmek bi başka olur heralde, görünüş olarak benim çok hoşuma gidiyor cbr, parça fiyatları konusunda da sonuna kadar haklısın, artık gülü seven dikenie katlanacak dikkatli olmaya çalışacağım, hoş daha sahibi olamadık ya :mrgreen:

Emin abi yürü be kim tutar seni Murat abi babamı dün kandırdım İnsallah en yakın zmnda bende bi motor alcam yine sana savuncez yıne bole bı topic accaz insaallah en guzelınden bı tane alırık hadı hayırlısı :))).....En yakın zmnda :))))....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar