[MT İZMİR] Her Hafta Toplantı mı Olurmuş Toplantısı (11/01/2008)

toplantı finallere takıldı demektir :mrgreen: kalabalık olmayacak belli :cyclopsan

iyi eğlenceler arkadaşlar, bu sefer katılamadım ama ilerde sizinle tanışıcaz inşallah :)

arkadaşlar kusura bakmayın son anda bi işim çıktı gelemedim hepinize saygılar anlayışınızı bekliyorum umarım güzel vakit geçirmişsiniz eylenmiş siniz .fotoları bekliyorum.:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Güzel bir akşamdı.Herkese teşekkürler...

Cengiz abim,çooook geçmiş olsun :rendeer:

ben evdeyım mıllet guzel bı geceydı gelen gelemeyen herkese tesekkurler bıraz gec katıldım ama onemlı olan katılmak sanırım:p:p:p

Ne oldu, toplaştınız yani en sonunda...

eee resim yok mu resim.

Özgür'ün masayı nere kurdunuz?

Kime ne olduysa cengız abı gecmıs olsun ne oldu ??? vede hanı resımler emınım guzeldır her zamanki gibi sızı emeklı grubu sızı :))):queen::queen::queen:

Ne oldu, toplaştınız yani en sonunda...

eee resim yok mu resim.

Özgür'ün masayı nere kurdunuz?

Kime ne olduysa cengız abı gecmıs olsun ne oldu ??? vede hanı resımler emınım guzeldır her zamanki gibi sızı emeklı grubu sızı :))):queen::queen::queen:

yakında:p:p:p valla benım resımle alakam yok cekenler yuklesın:queen::queen::queen:

İZMİR MT olucak da guzel olmıcak bız bı gıttık bızım serefımıze tarlayı atese verdıler sız sımdı usumusunuzdur dıye:queen::queen::bounce::bounce:

cengiz abi ayakabıya zincir takmayı unutmuş ayakabısı kaymış geçmiş olsun cengüz abi:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çenkiscim hayatım geçmiş olsun.... Ucuz atlatmışsın... Allah beterinden saklasın....:rendeer:

Dayum un durumu pek iyi değilmiş... Zaten yenileme zamanı geldi de geçiyordu..Bahanen olur..Patlatırsın yarın makinayı....:cat:

Çenkiscim hayatım geçmiş olsun.... Ucuz atlatmışsın... Allah beterinden saklasın....:rendeer:

Dayum un durumu pek iyi değilmiş... Zaten yenileme zamanı geldi de geçiyordu..Bahanen olur..Patlatırsın yarın makinayı....:cat:

evet abi katılıyorum sana dayum konusunda akşam uğradım cengiz abinin yanına allaha şükür iyi gürdüm allah beterinden korusun .:pale:

cenguz abı cok gecmıs olsun ama grıp ıcın dığer konuda bıseyın yok zaten bugun gordum:p:p:p:p saka bı yana allah korumus cok cok gecmıs olsun varsa yardım edebıleceğımız bı konu haberımız olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çengizcim yapabileceğimiz bişey olursa çekinmeden alo dersin... Koskoca izmir var arkanda..Meraklanma sen....:cat:

Çengizcim yapabileceğimiz bişey olursa çekinmeden alo dersin... Koskoca izmir var arkanda..Meraklanma sen....:cat:

benide o korkutuyor zaten bütün izmir arkamda :queen:
yok abi bişicik olmadı ayağı kaydı atın yazık, iyileşecek yarın,katır gibi olacak yine sizin düşünmeniz yeter :rendeer:

Sadece izmir deıl sen yeterkı ıste ve yol paramızı karsıla yemek paramızı konaklama paramızı karşıla İSTANBUL MT de arkanda sen rahat ol abı :)))))

Cengiz abi çok geçmiş olsun:rendeer: Allah tekrarını nasip etmesin sen bize lazımsın abi:rendeer::rendeer::rendeer:

benide o korkutuyor zaten bütün izmir arkamda :queen:
yok abi bişicik olmadı ayağı kaydı atın yazık, iyileşecek yarın,katır gibi olacak yine sizin düşünmeniz yeter :rendeer:

Abi geçmiş olsun.. Anladığım kadarıyla ufak bi düşüş gerçekleştirmişsiniz.. Allah bundan büyüğünü göstermesin, sağlıklı uzuuunnn bi ömür versin sana :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar