[MT İZMİR] Her Hafta Toplantı mı Olurmuş Toplantısı (11/01/2008)

akşam gel alp ve ben sana özel olarak anlatacağız, senin eshot fena beyninde gitmiş yanlışlıkla rahat bırak sıkma kendini :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
akşam gel alp ve ben sana özel olarak anlatacağız, senin eshot fena beyninde gitmiş yanlışlıkla rahat bırak sıkma kendini :p
:queen::queen::queen::queen:

Gülmem geçsin yazacağım......:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay+, APV41+, miss kolpa+, PHAETONW12, darksilence, kolpa+

Okuyanlar neden yazmaz anlamam...:silent: Hadi bay ve bayan kolpa..Katılımlarınızı bekliyoruz...:p

ders çalışıyorum bi yandan da ondan fazla katılamıyorum
malesef yarında olamıcaz sanırım aranızda:pr:

merhaba cemaat yeni geldim kim demiş takılmazlar hadi sabaha kadar buralıyız evet millet gürüşmeyeli nasılsınız kocaman 6 gün geçti:queen:

evde olunca sesin çıkıyor sabaha kadar diye dışarıda yapsana 00 00 oldumu saat kulesi gibi çanlar çalıyorsun :queen:

evde olunca sesin çıkıyor sabaha kadar diye dışarıda yapsana 00 00 oldumu saat kulesi gibi çanlar çalıyorsun :queen:

abi yarasa gibi olmuşum gündüz yatan gecede uyumayan :pale:

ders çalışıyorum bi yandan da ondan fazla katılamıyorum
malesef yarında olamıcaz sanırım aranızda:pr:

eren seni anlıyom kardeşim bak derslerine işin olmasa gelirsin biliyoz rahat ol ama üzledik sizi genede geçen haftada yoktunuz her halde ama ünce i,ş:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elinde güzel filmi olan getirsin... Ama dublajlı olsun.... Okumaya uğraşmayalım...:p

Cengiz abiyr çok güldük heralde ahı tuttu bizde hasta olduk iyi mi.Yataktan yazıyorum şu an ama bizim pc diz üstü degildi:queen:

inşallah bende nöbet çıkışı geleceğim yanınıza inşalla görüşebileceğiz.kazasız belasız buluşmak üzere gurmede

yaw hastayız diyoruz dişimizde ağrıyor millete albeni bahanesi gibi geliyor. bünye aynı anda 3 hastalıkla uğraşıyor. kendimi iyi hissedersem gelirim. koku falan almadığım için darksilence ın gelmesi beni bozmaz yeterki üstümüzü kirletmesin

abi yarasa gibi olmuşum gündüz yatan gecede uyumayan :pale:

bugün cesur abiyi aradım saat 13:50'de; biliyorum çünki geç kalkıyor....:p:p

oda ne telefon uzun bir çalmadan sonraaa...uykulu bir sess.....aloooo......:farao:

harbi yarasa gibi olmusun abiiii....:queen::queen::queen:

neyse görüşmek üzere....gelmek istiyorum ama 30km. civarı....:silent::silent::silent:

zaten saat 20:30'a kadar kursum varrr...geç gelirimmm....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar