Bu araba 2500 DOLAR (belamıdır nedir)

Bu araba 2500 DOLAR (belamıdır nedir) modifiyeledim

motosiklet sürücülerine bela olarak kasti bi üretim galiba bu
edit : oturdum sizin için bu arabayı modifiye ettim bakalım beğenicekmisiniz
normal hali
0801200813031339692553op5.jpg

modifiyeli hali
080120081303133fd969255gl4.jpg

Hintli otomobil devi Tata'nın geliştirdiği otomobil 2500 dolara satılacak. Araç yarın basına tanıtılıyor.

Ancak çok şey de beklenmemesi gerekiyor... Zira 30 beygir gücüne sahip olan otomobil, saatte en fazla 70 kilometre yapabilecek. Ayrca klima ve radyosu da yok. Göstergelerde sadece hız göstergesi var. Kaportanın yarısı plastikten, yarısı alimünyumdan oluşuyor.

Tata'nın yılda 250 bin adet üreteceği otomobil, otomobillere değil de motosikletlere alternatif olacak. Hindistan'da satış rekorları kırması bekleniyor..

İşte otomobilin özellikleri..

* Motoru Alman Volkswagen gibi arkada olacak. Sadece motoru 700 dolara mal oluyor. 30 ile 35 beygir gücünde.

*Radyosu, kiliması göstergeleri yok. Sadece benzin ve hız göstergesi var.

* Vites otomatik ya da elden değil. Motosikletlerde olduğu gibi vitesi kendisi ayarlıyor. Yani aslında vitesi ve diferansiyeli de yok

* Jantlar, maksimum saatte 70 km hızla gidebilecek şekilde üretildi. Böylece tasarruf edildi.

* Tasarruf olsun diye bagajı yok. Bagaj denilen bölüme bir tek sırt çantası giriyor.

kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=122190

edit : yeni fotolar http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=251

Son düzenleme:
yollarda bunlardan çeşit çeşit görürüz artık :) (çeşitleri varsa eğer:p) Sıfır araba ya :) 4bin ytlsi olan alır artık..

bununla bir yere gideceğime yürüyerek giderim. hiç olmazsa şuraya koyayım, yok burda dursun derdi olmaz.

o araba olur bizim burda en azindan 8-9.000 ytl vergileri eklememissiniz ve sunuda ekleyeyim buyuk firmalar turk pazarina girmesine izin vermezler abi bence bu arabanin...her tarafindan maliyet icin calmislardir...kaza aninda dusunemiorum..:salut:

* Vites otomatik ya da elden değil. Motosikletlerde olduğu gibi vitesi kendisi ayarlıyor. Yani aslında vitesi ve diferansiyeli de yok

burada motosikletlere hakaret var galiba benim 95 suzuki 6 vites. otomatik şanzıman deseydi daha iyi olurdu. çok saçma geliyo hız ve benzin göstergesinden başka gösterge yokmuş sinyal olsaydı bari.:pale: bide ayaktan marşlı yapsaymışlar süper olcakmış ama düşünememişler:p

Valla benımde ılk gelen aklıma guvenlık oldu Alumınyum ve plastık cocgunlukta kullanılmıs.Buyuk aracları gectım araba bıle carparsa buna ıcınden cıkmak zor.

Yooo..Bence biz ona bela olalım...

Artık kafa bulacak ve dalga geçecek bir araba?? var... DİŞE-DİŞ misali...

abi motosiklet sürücülerinde çok kayıp yaşanır. sato dediydi dersiniz + ben bu arabayı yumruklarımla parçalarım. gereksiz bi kıl oldum bu arabaya düşman oldum ona:pr::pr:

birak gitsin donerse bizdendir,donmezse zaten hic bizimle olmamistir...:mrgreen:

Konumuza dönecek olursak bu meret arabaya bile benzemiyor be...

Belediyelerin kullandığı eski çöp arabalarını andırdı bende...:silent:

Moderatör (forrap)
çok saçma geliyo hız ve benzin göstergesinden başka gösterge yokmuş sinyal olsaydı bari.:pale:

Sinyal olsaydı bari derken sinyal göstergesi anlamında mı yazdın yoksa sinyal anlaımda mı:silent:
Sinyal vardır,sinyal göstergesi yoktur belki(kaç paralık maliyetli bişeyse sanki)..
Sinyalsiz trafiğe çıkamaz.Ve fotoğrafta sinyaller var gibi gözüküyor.

Türkiye ye geldiğinde fiyatı 8-10 bin ytl yi bulur,o fiyata da gidip temiz bi ikinci el almak varken bu alınmaz.
Bizim millet hızı sever hem,70 km yi duyan almaz..

Sinyal olsaydı bari derken sinyal göstergesi anlamında mı yazdın yoksa sinyal anlaımda mı:silent:

gösterge anlamında kastedmek istedim modum eksik cümle yazmışım:rendeer:

ben bu çinlilere gerçekten uyuz oluyorum şimdide jeep getiriyolar:pr:

CHERY MODELLERİ İÇİN 3 YIL GARANTİ VEYA 100 BİN KM GARANTİSİ VERİLİYOR. ÇİNLİ CHERY MODELLERİ DÜNYADA 10 BİN DOLARDAN BAŞLAYAN FİYATLARIYLA BÜYÜK DİKKAT ÇEKİYOR.

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=241

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zamanında ucuz diye şahin, doğana binen adamlar tarafın çok tutulur :) Modifiye eden insanlar(!)da çıkıcaktır buna :)

bu araba Türkiyede satsa satsa en fazla 100 tane satar. o 100 tane de 2 seneye kadar felan hurda olur. bunların hurda olduğunu duyanlarda almaz zaten. yani anlayacağınız Türkiyede bu arabadan görmeyeceksiniz. zaten otomobilden başka herşeye benziyo:pr:

asm

Türkiye'ye gelince biraz vergi yükü bineceği için bir önemli kalmaz bence

Düşünsenize kaloriferi,fanı bile yok.

Misal 5-6 bin ytl'ye satılacak, 1 litre ile 20 km gidecek ve ben o paraya daha donanımlı araçlar varken bunu alacağım :)

İkinci elde daha mantıklı şeyler alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar