kanka o resimleri öyle koyamazsın önce hepsini bilgisayara kaydet sonra www.imageshack.us den upload et
öyle koy:cat:
yanlıs yapmısım sonradan düzelttim buyrun efendım resimler![]()
Motor güzelmiş...Güle güle bin..
Hangi ecza deposundasın? tanıdık geldi ortam....![]()
ATA hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan saklasın ..
inş Gsx 750f ugur getırır sana...
Hayırlı olsun...A.K.B.Vermesin...Gülegüle tekere gelesin kardeşim..:rendeer:
kardeşim öcelikle hayırlı olsun kazasız belasız süresin.gecen sene çok bındım bu motora cok tatlı aslında tam benlık baya agır çünkü zaten katana dıye lakabı vardı bılırsın![]()
çok güzel görünüyor, Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Arka stoplar led mi bana mı öyle geldi.
model ve km nedir ?
06 LOS 70 Plakalı Motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Usta alt taraftaki resimlerden birinde açık vermişsin
Allah kaza bela vermesin...
birdee bilgisi olan var mı leovince karbon eksoz buldum ıkıncı el 225 e anlastık cumartesı alacagım buna olur mu ve nasıl bır eksoz dur?
güzel motor .güle güle bin.inş.ama orjinal lastikleri motorun havasını bozuyor yeni lastik aldınmı daha güzel olur
sanırım bunların fiyatı düşmütü ...honda'nında 600f için aynı şeyi yapmasını diliyoruz
ikinci el ama ne kadar eski olduğu önemli, sonuçta eksozların da bi ömrü var, ona dikkat et, sağlam bir leovince ile güzel bir ikili olur motorun.
güzel motor .güle güle bin.inş.ama orjinal lastikleri motorun havasını bozuyor yeni lastik aldınmı daha güzel olur
sanırım bunların fiyatı düşmütü ...honda'nında 600f için aynı şeyi yapmasını diliyoruz
lastikler orjinal lastikler ise hemen değiştir lütfen hem 2004 hem 11000 km olmuş zaten. michelin pilot road ya da pilor sport tavsiye ederim.