As 125 T Kullanicilari Burda Toplaniyor.

arkadaşlar

arkadaşlar lütfen banada haber verin cok uzak kaldım bahar geldi neredeyse .:queen: toplansak ne güzel olur haberlerinizi beklıorum :rendeer:

125.ler toplaşalım artık ehliyet tmm da muayne işini hala yaptıramadım ama yaptırcam toplanmak istıyenler buradan ulaşamassanız mail adresimden haberleri beklıom beklıom :queen: en kısa zamanda toplanmak dileyi ile:wiinkk:

Son düzenleme:
as 125t.ler lütfen foruma :) beklıyorum!

arkadaşlar nerelerdesiniz ? neden bizde toplanamıyoruz forumda sizleri beklıyorum konuşcak cok şey var :) :queen:

125zncıler toplanıo hep
onlar baya aktıf
aynı motor oldugu ıcın sende katılabılırsın gezılere szaten:)

:) walla hondanin 125 250 cc lik motorlarini vee..suanda bende olan suzuki ninja varken :) bu motor hanim işi kalior..binemem :) nacak bi kiz arkadasim olacak o surcek ölee:) karizmam yerlerde surunur...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
lafebesi' Alıntı:
suanda bende olan suzuki ninja varken
sende suzuki ninja mı var. nasıl bir motor, iyi kaçıyor mu. bi resmini koyarmısın, ilk defa duyuyorum da.

:) walla hondanin 125 250 cc lik motorlarini vee..suanda bende olan suzuki ninja varken :) bu motor hanim işi kalior..binemem :) nacak bi kiz arkadasim olacak o surcek ölee:) karizmam yerlerde surunur...

bak kardeşim tüm topiklere aynı yazıyı yazmışsın kız işi filan .bu motoru kullanan bir çok erkek var ve hiç birininde erkekliğinden şüphe etme .yazdıkların insanın canını sıkıyor bu sitede bu tür yazışmalar yapılmaz herkesin elindeki makinaya saygı duyarız.hoşuna gitmiştir almıştır,parası buna yetmiştir yada uygun ödeme seçeneği sunulmuştur.ve kız işi dediğin motor bir çok 150 cc çin motorundadaha seri daha hızlı ve sağlamdır yaşın kaç bilmiyorum ama konuştuğun lafın nereye gittiğini bil:farao:

@lafebesi
ne desem boş ne anlatsam boş bu kafaya... sanırım senin saygı duymayı öğrenme bu lafınla hem bayanlara hem de baylara hakaret ediyorsun.
söylecek aslında okadar çok şey var ki sana...

Burasi Ne BaŞka Marka Bİr Motosİklet FotoĞrafi Koyma Yerİ Ne De Ona Buna Laf Atma,kavga Etme Yerİ.
bunu İdrak EdememİŞlerİn Mesajlari moderatÖrlere Sİldİrİlecektİr!
Bu BaŞliĞin Amaci Bellİ Konuyu Burada Kapatsin Herkes!

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arada canım sıkılınca forumu karıştırır, aslında alakam olmayan başlıkları bile okurum. bu topik altında son mesajda aslında hiç üretilmemiş(acaba yanlış mı biliyorum diye bütün kaynakları taradım ama böyle bir motora rastlamadım) suzuki ninja diye motorum var diyen ama avatarındaki resim kawasaki ninja olan birini görünce, takılayım dedim.
muhtemelen yaşı forum kullanmaya elverişli olmayan bir gencimiz :)
sıkıntı yapmaya gerek yok.

Slm Arkadaşlar....
Forumda Almak isteyenler ve Sahibinden.com da aranıyor bölümlerine yazdım fakat en kesin yer burası olur.

Ben Ankarada 1000 ytl ye kadar 125 zn veya asya 125t arıyorum.
Sizce bulma şansım varmıdır?

merhaba arkadaşlar
bende as 125t var ama yedek parça bulamıyorum online veya ulaşabileçeğim bir tel varsa sevinirim yaşadığım yerde gerçekten uçuk fiyatlar veriyorlar tüm dış kaportayı değiştirmek istiyorum 450 YTL dediler ben motoru 350 YTL aldım ruhat işleri hariç onlarla 650 YTL mal oldu yardımcı olursanız sevinirim telefon veya site adresi bilen mail atarsa sevinirim.

[email protected]

arkadaşlar pembişim 900 km'de ve satılık...ilgilenenler msj atabilir...

Son düzenleme:
ewet arkadaslar 125t uzerınde degısıklık yapanlar varmı ? ben performans hava fıltresı takmak ısıtyorum bır de forumda bır arkdasım sordum oda pm de mesaj atmıstı amortısorun boyunu cektırerek uzattırmıs kaldırımlara cıkmak ıcın sızce yapılması gerekırmı bırde elcı puskullu alıcamda 25 ytl cıvarında fıyat soluyolar sızce daha ucuza nerde bulnua bılır

valla ben hiç bir ekleme yapmadım sade daha güzel bence.ama şı deri çantalar yakışıyor bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar