As 125 T Kullanicilari Burda Toplaniyor.

ewet arkadaslar 125t uzerınde degısıklık yapanlar varmı ? ben performans hava fıltresı takmak ısıtyorum bır de forumda bır arkdasım sordum oda pm de mesaj atmıstı amortısorun boyunu cektırerek uzattırmıs kaldırımlara cıkmak ıcın sızce yapılması gerekırmı bırde elcı puskullu alıcamda 25 ytl cıvarında fıyat soluyolar sızce daha ucuza nerde bulnua bılır

? ?

125 t perfomans hava filtresi takman çok birşey farketmez.
Amortisör yayını çektirmen sadece yayın özelliğini yitirmekle
kalmaz incelmesinede sebeb olur kaldırıma çıkmak için bence orjinal
amortisör yayınla oynama derim elçik püskülüde sirkecide
doğubankın sokağındaki motorcularda ucuza bulabilirsin kanımca.

125 t cıler topıce sahıp cıkmıyonuz hea hıc naptınız kullanıyormusunuz motorları anlatın ben gıttım abımız tavsıyesıyle elcık puskulu aldım 15 ytlye kaskımda yok kaskta alıcam ama 15 gun sonra 25 ytl vardı ama aldınmı tam alım dıyom 75-100 ytl gyzel bır sey alım

burası ölü burdan medet umma :)
zaten ben de çok yakında Pembiş'imi satıp yurt dışına taşınıyorum.Açıkçası bu nedenle ilgilenmiyorum artık bu başlıkla.

Vespa ve woswos kullananların çok sıkı dostlukları olduğunu biliyorum. Hatta yolda birbirlerini gördüklerinde korna bile yapıp ışıklarda tanışıyorlar.

Buradaki topic neden bu kadar ölü onu da anlayabilmiş değilim...

Benim 125 kullanıcılarına tavsiyem... Bu motorlar modifiye yada hız için uygun değil fakat...

Yan çantalar ve sosis çantalar güzel durabiliyor.

Nikelaj yaptırabilirsiniz...

Ek olarak gidona sis farı taktırabilirsiniz.

Göstergeleri değiştirebilirsiniz.

Aynaları değişebilir.

Cam taktırılabilir.

Güzel parlak koruma demirleri eklenebilir.

Lastikleri değiştirip beyaz çizgili lastiklerden yapılabilir.

Airbrush uygulaması yapılabilir.

Koltuk bir deri döşemeciye gidilerek rengi değiştirilebilir.

Hoş bir paspas eklenebilir...

Hiçbirşey yapmasanız dahi motorlarınızın sempatikliği yeter bence :)

ooo alper qelmişşşş :)

naaptınız lem dün qece msnde benden soora...en son bıraktığımda motora kristal mawi ışık we yanlara kanat takmıştınız :)

9 MART - SUADİYE BÜYÜK ZARA ÖNÜ - SAAT 13:00 - ZEN' Cİ BULUŞMASI...

Zen kullanıcılarına haber salınması ricası ile...

9 MART - SUADİYE BÜYÜK ZARA ÖNÜ - SAAT 13:00 - ZEN' Cİ BULUŞMASI...

Zen kullanıcılarına haber salınması ricası ile...

arkadaşlar bu motordan zevk almak istiyorsanız yapıcağınız işlem 150cc silindir piston taktırmak olucak.ben taktırdım ve şu an son derece memnunum kullanımı o kadar zevkli bir hale geldi ki anlatamam.max hızında pek bir değişme olmadı ama tork ciddi biçimde arttı.şöyle bir örnek vereyim;150cc scooterla 80km/h ye kadar bir boy önde gidiyor artık.80 den sonra geride kalıyor ama gerisi önemli değil.

he birde unutmadan asya 125t kullanıcılarının genel bir problemi olan motoru biraz zorlayınca stop etme sorununuda çözdük.eğer sizinde böyle bir sorununuz var ise tek yapmanız gereken benzin pompanızı değiştirmek ama mondial 125zn lerinkiyle tabikide.onlarda bu problem yaşanmıyor.

işin özü torku yükselen motorumu artık daha çok seviyorum.kawa kıskanmaya başladı bile:)

as 125 yardım.. gidon ayrılıyo :(

arkadaşlar bahçede motor yan yattı gidonun başladığı yerde bi ayrılma var sizce kendim tamir edebilirmiyim. resimde ayrılmamış hali var ok'la gösterdim ayrılan yeri. sökmeye cesaret edemedim http://img521.imageshack.us/my.php?image=kkqg1.png bide acaba böyleyken kullansam tehlikeli olurmu sisce :( ha birde giderken egsoz pat!! diyo acaba neden olur bu .çok değil 10 km de bi kere falan yapıyo sadece.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar