As 125 T Kullanicilari Burda Toplaniyor.

Selam 125 ciler ben de aranıza katılabilirmiyim?:rendeer:

mondıal 125 zn kendını asmıs 40. sayfaya gelmısler helal olsun ama bısde faalıyet yok ama asyayı tutmuo bızım motorlar mondıaldan cok daha gusel dıs gorunus acısından deıl ama parca konusunda onlardan kalıtelı oldugu acık ortada amasyalı merzıfonlu yokmu hıcc

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi yapalım bir toplantı ama ebni bekleyin ben bi amortisörü yaptırayım da ondan sonra:)Bu haftasonu yapalim yaaaa.C.tesi falan.FB de toplanalım,4 ten sonra ben kadıköy keyf-i hane de çalıyorum ,isterseniz oraya da gelirsiniz:)Gerçekten C.tesi toplanalım yaa.fragrance_chaplin örgütle artık milleti:)

SSlayer' Alıntı:
Hadi yapalım bir toplantı ama ebni bekleyin ben bi amortisörü yaptırayım da ondan sonra:)Bu haftasonu yapalim yaaaa.C.tesi falan.FB de toplanalım,4 ten sonra ben kadıköy keyf-i hane de çalıyorum ,isterseniz oraya da gelirsiniz:)Gerçekten C.tesi toplanalım yaa.fragrance_chaplin örgütle artık milleti:)
cumartesi bir çoğumuzun sınavı var..
hem ben cmt akşamı bodruma gidiyorum..
ağustosta yaparız artık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı sürüşler o zman.T1 kullanıcıların yarısı kadar birbirimize bağlı olsak yeter.Tekrar iyi sürüşler size....

ben amasya merzıfonluyum dogal olarak toplantılara katılamıom ama kalbım sızınle ben su an ıstanbuldayım burda naklıye ısı yapıoz kamyonla babam kamyon soforu ınanın sızlerden bırıle tanısmayı gercekten ısterım gunluk ızmır ıstanbul seferı yapıoz belkı gorursunuz KAMYONUN PLAKASI:05 DS 510 arkadaslar bu kamyonu gorursenız bılınkı ben ordayım ve sızlerle tanısmayı gercekten cok ıstıorum kaderın gozu kor olsun bu yasta dıreksıyon sallıoz eskıhısar vapurula gecıoz bınenler varsa ordada gorebılırle beyaz renk faca bı kamyon gorursenız lutfen tanısalım

Asya 125t ve Mondial 125ZN Kullanıcıları Tanışma ve Paylaşım

Merhaba Arkadaşlar,

axpaz02.jpg

Adana'da oturmaktayım. Tüm motorsever arkadaşlara selam gönderiyorum.
Hem görünüm hem de kullanıcı farklılığı açısından farklı olan bu motosiklet modeli için bir başlık açmak istedim. Tanışmak ve paylaşmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Asya Motordan sonra Mondial firması da aynı modelden satmaya başladı.

Motosikleti Alırken keşke biraz daha pahalı olsaydı da Çin Malı olmasaydı dedim ama.... neyse yine de idare ediyor.

Fabrika yetkililerine göre 125T alıcılarının yüzde 60'ı kadınlar. Yüzde 20'si 20 yaşın üzerindeki gençler. Yüzde 20'si ise yazlıkları için alan daha yaşlı kullanıcılar.

Ayrıca bendeki motosiklette arada bir fren gevşemesi oluyor servise uğrayıp yaptırıyorum sanırım. Diğer kullanıcılarda da bu sorun mevcut. Onun dışında yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum hiç yolda bırakmadı.

Bu arada Truva'da aynı modeli piyasaya sürmüş. Bence ortak geziler ve etkinlikler yapabiliriz.

Size bir dizi sorum var:
Başka sorunlar yaşıyor musunuz?
İki kişi kullanımı nasıl?
Dayanıklılık problemi var mı?
Kaç yıldır kullanıyorsunuz?
Mondial'dan mi almalı yoksa Asya'dan mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar