pist yarışının startında kaza

Motosikleti
vespa gts 250 super
off gerçekten çok kötü bir kaza ,

bana biraz suikast gibi geldi rakipleri tarafından planlanmış olabilir :p

Madem öyle bir yarış var o araba orada ne arıyor???Bence de biraz suikast gibi ama:silent:

araba bence orta şeride geçmek istemiş motosikletler hızlarını artırınca ..

o arabaya güvenlik görevini veren adamı bir yakalarlarsa :pr: ne yapmaya çalışmış anlayamadımki :pale:anladığım tek şey katliam yapmaya çalışmış :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Videodan net olarak anlaşılmıyor ama, motosikletler ve sürücüler pek pist için hazırlanmış gibi durmuyorlar.

Bizim burdan almamız gereken bir ders var.
Kaza yapan motosiklet sürücüsü, arka frene asılmış.
Kötü bir reflex.
Ve kaçınılmaz son...

Videodan net olarak anlaşılmıyor ama, motosikletler ve sürücüler pek pist için hazırlanmış gibi durmuyorlar.

Bizim burdan almamız gereken bir ders var.
Kaza yapan motosiklet sürücüsü, arka frene asılmış.
Kötü bir reflex.
Ve kaçınılmaz son...

::plus1::

panik yapmış:farao: halbuki gaza yüklenip solundan geçmeye çalışsaydı belki kurtara bilirdi aralarındaki mesafeyi tam olarak göremiyom ama ben her zaman öle yaparım fren yapmaktansa gaza yüklenirim şimdiye kadar kurtardım ama şimdiden sonra ne olur bilemiyorum:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hata motosikletlerde, hiç bir araca arkasından biri sağdan biri soldan olarak yaklaşılmaz.

Sürücü ikisini de aynı anda farkedemez, istisnasız her şöför önce birini farkedecek ve yol vermek için farkettiğinin aksi yöne refleks ile kıracaktır.

Diğerini bu aşamadan sonra farkeder veya farketmez artık kaza kaçınılmazdır.

Süper bir örnek, teşekkürler jeansatar.:)

hakkatten çok kötü olmuşş araba da ki nin bir ablık hatası nın sonucu işte ... :farao:

o arabaya güvenlik görevini veren adamı bir yakalarlarsa :pr: ne yapmaya çalışmış anlayamadımki :pale:anladığım tek şey katliam yapmaya çalışmış :farao:

abi o arabanın şüfürünü kazığa otortmak lazım adam :pr:motor geçmesin diye yolunu kesiyor bi sürü şey süylicemde ortam müsait deyil kınıyorum:pr: canımı sıktı ya .:pr:

Adama bişey olmamış... Arabada orta şeride geçmek istemiş veya sağdaki motora yol vermek istediği çok açık.
aYe ninde dediği gibi 2 sini aynı anda fark etmesi zor ayrıca soldaki motor kör nokta dediğimiz bölgede olabilir. ve bilindiği üzere aynadan sadece belirli açıdaki yerler görülür yani kısıtlıdır görüş. Motorluda bayağı panik yapmış.

OKD

Anlamadığım şey bu iki motor yarışıyorsa eğer araba şerit değiştimemiş olsa idi sağdaki motorcu nereye gidiyor olacaktı ki. O da direkt arabanın üzerine doğru gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar