Yeni Bir Yıl, Yeni Bir İş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl desem ki. Yarın eczanem de son günüm. Üzgünüm ama bu benim seçimim, yani ben kendim ayrılıyorum. Hemen ertesi gün, başka eczaneye başlıyorum. Belki gündüz çok fazla onlıne olamam ama, zaman geçtikçe ayarlarım merak etmeyin. :p Paylaşmak istedim. Akşamları görüşürüz artık.. :mrgreen: Eczaneden içeri girdim ben Tugba dedim, ooo hem de motorcuyuz dedi. :cherry: Karizmamız yeter.. :cherry:

Kafam karışık, mutluyum çünkü artık stressiz bi ortam da çalışacağım.
Hüzünlüyüm, çünkü alıştığım ortamdan kopuyorum... Neyse, bana şans dileyin.. :wiinkk:

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun yeni işin,inşallah kısa sürede uyum sağlarsın yeni ortamına.:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeni işin hayırlı olsun o vakit :rendeer:

tubis hayırlı olsun kardeşş te bana baş ağrısı için bi ilaç önerr ya başım çatlıyo :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi hayırlısı....:rendeer: Anlamadığım terfi falan yoksa neden böyle alıştığın ortamdan ayrılıyorsun?.. Maaş daha mı iyi?....:silent:

tubis hayırlı olsun kardeşş te bana baş ağrısı için bi ilaç önerr ya başım çatlıyo :)

Erken yat erken kalk.... Bence çok uyumaktan.....:cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Nasıl desem ki. Yarın eczanem de son günüm. Üzgünüm ama bu benim seçimim, yani ben kendim ayrılıyorum. Hemen ertesi gün, başka eczaneye başlıyorum. Belki gündüz çok fazla onlıne olamam ama, zaman geçtikçe ayarlarım merak etmeyin. :p Paylaşmak istedim. Akşamları görüşürüz artık.. :mrgreen: Eczaneden girdim ben Tugba dedim, ooo hem de motorcuyuz dedi. :cherry: Karizmamız yeter.. :cherry:

Kafam karışık, mutluyum çünkü artık stressiz bi ortam da çalışacağım.
Hüzünlüyüm, çünkü alıştığım ortamdan kopuyorum... Neyse, bana şans dileyin.. :wiinkk:

tubişcim hep böle başlar...ilkler güzeldir...muhtemelen çıktığın işin ilk günleride güzel geçmştir...yeni olan herşey güzeldir...

hayat aynı be tubişim...:pale:

Yeni işin hayırlı olsun...
umarım yeni mekanda keyfin daha bir yerinde olur..

iyidir degisiklik:) oraya da alisirsin, ora da sicacik olur zamanla:) hayirli olsun.

Eskiler madem ki tebdilii mekaanda hayır vardır demişler,hayırlı olsun diyelim.:cat:
Aslında en güzeli emekli olmak hobilerle uğraşmak falan filan ama :p
Çalış çalış nereye kadar.

Gaziantep İl Temsilcisi
Hayirlisi olsun tubiş sen hesabini bilirsin yeni işinde başarilar.......

hayırlı ugurlu olsun yeni işin .. umarım herşey gönlünce olur . stressiz iş yok malesef ..bidaka bidakka yoksa varmı? (((((((:)

hayırlı olsun bi zamet zanaks varsa banada gönder diyecektim:)
kötü emellerime alet etcemde:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akıllı kızsın sen ne istediğini bilirsin,böyle karar verdiysen saygı duymak lazım,hayırlı olsun kardeşim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun tubıs kalbımızdesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar