Ben 60 kg yim.... Motorum 197 kg....
Kilo ve boya bakmaz.... Cesaret ve yeteneğe bakar....:cat:
Ama kendine en uygunu seçmek lazım... Yani cesaretine ve yeteneğine.....
O bişiy değilde yaz sonlarına doğru bostancı sahilde 600F kullanma çalışan bir bayan görmüştüm, motor dik konumdayken iki ayanıda uzattığında ikisininde ucu yere değmiyordu.
Uzun süre arkasından baktım, durduğunda bir sola 75 derece ayak yerde, bir sağa 75 derece anca ayak yerde.
En son çekti sağa çıkarttı kaskı ağlamaya başladı.
Hem acemiydi hem motor için fazla küçük, sonuç hüsran.
Genel olarak söylüyorum, fiziksel olarakta uygun bir motosiklet seçmekte fayda var, hem kendinizi üzmeyin hem beni güldürmeyin![]()
Abisi şunu dün başka bir başlıkta yazmıştım...
Söylediğin herşeye katılıyorum boy kısmına katılmıyorum, bakmayın siz bizim Boy'a![]()
Benimde ayaklarım yere zor değiyor... Hatta parmak uçlarım.... :cat::cat:
Geçenlerde afrika twin e bindim... Hiç te zorlanmadım...Onda hiç değmiyordu...:queen::queen::queen:
hondanın crf450 sine bindim... Birde yükseltilmiş... Merdivenle zor biniliyor....:queen::queen: Ondada zorluk çekmedim.... İş yetenekte... Yani yüksek kaldırım bulup yanaşmayı ayarlayabilmekte....:cat::cat:
Abi tamam inat eden hırs eden kullanır ama soran arkadaş acemi insaflı ol biraz veya yanlarına kaldırım vidalanmış motor öner![]()
nerden bılıon acemı oldugunu , belkı sizin bilgilerınızı test edıo:queen:
Çünkü shulenin siteye ilk üye olduğu zamanı ve tanışma topiğini biz hatırlıyoruz.. Sen o zaman daha küçüktün hatırlamazsın :queen: