Yanlız motorun seleye dikkat
Yahu insan üstüne bi sünger neyim yapıştırır.
O da portatif
Yanlız motorun seleye dikkat
Yahu insan üstüne bi sünger neyim yapıştırır.
b vitamini kompleksi benexol, halsizliğe birebir :wiinkk:
doğru aslında önce doktora danışmakta fayda var :mrgreen: lütfen bu dediklerimi evde denemeyin :queen:motosiklet'te çakmak söketinden aküyü kurtarmanın önerisini veren bu kardeşimizin halsizlik için yazdığı ilaçları lütfen kullanmayın:queen::queen:
bende mondial mct var 2 gün yattı malum ankarada kış keskin iki gündür uğraşıyorum marş a basıyorum telefon titreşimi gibi bi vızıltı 5 kez vurdurduk arka arkaya çalışır gibi oldu ama nafile çektim brandayı tekrar geldim eve bir çözümü yokmudur aküyü söküp eve getircem tek çare o gibi görünüyo
Allahım sana binlerce kere şükür. Benim kızım bir hafta ayazda da yatsa bu garibanların yaşadıklarını yaşatmıyor bana.
yarın hayabusa alıyorum vallaha...sırf bu kelime için...
![]()
bende mondial mct var 2 gün yattı malum ankarada kış keskin iki gündür uğraşıyorum marş a basıyorum telefon titreşimi gibi bi vızıltı 5 kez vurdurduk arka arkaya çalışır gibi oldu ama nafile çektim brandayı tekrar geldim eve bir çözümü yokmudur aküyü söküp eve getircem tek çare o gibi görünüyo
F. Kısaparmak. :queen: __________________________________
sen önce kendine akü al. :queen:
Kışın genelde bir çok motorcu arkadaşım problemidir
akü...
Benimde 1,5 ay önce başıma gelmiş ve topic açmıştım..
Bir kaçgün kullanmadığım ve soğukta da kalınca akü kalp krizi geçirdi..
Yenisini alıp taktım..Şimdi kullanmadığımda soketlerini çıkartıp oda sıcaklığında muhafaza ediyorum..
aYe'nin dediği yöntem şuan;
yüksek cc'li motosikleti olan arkadaşlar için en iyi çözüm..:cat:
Güzel ve faydalı bir topic olmuş mete..Öpüldünüz...::144:: ::friends: ::sefereee
yarın hayabusa alıyorum vallaha...sırf bu kelime için...
![]()
abi kuru tip akü hakkında ne diycen..bağlayakmı parayı...ale:
bahtsız deve Kıldiken...noldu senin xrteyetzart zurt Kanuni oldu hadi gözün aydın...olm git duş al neye dokunsan şer geliyo...yarında tchıbo iflas eder...:queen:
hani ayırtmıştın keko...nerde hani...sallama Kıldiken din kardeşiyiz...:queen: