şimdi gokart tan geldik sıkı bir geceydi alper kapıda çorbacıya gidelim diyor hala biz bari bir çorba içip gelelim ( cesurun annesi kızmasa daha kalırdık ama izini 12 ye kadarmış :queen![]()
Son turda kötü bindirdin lem... Her tarafım oynadı.... 3 gün yatarım heralde....r:
r:
he he bidaha benimle uğraşmasınr: otur şimdi evinde 2. 3. hafta sayemde biraz evinde oturursun alper amca gençlerle uğraşma fazla :queen:
keşke bende gelebilseydim...
ders çalışmaktan konuşmayı unutcakmışım annem öyle diyor(duy da inanma):queen::queen:
Abi kimmiş o yaaa merak ettim açıkçasıgeleceğim deyipte gelmeyenin yeni aldığı evin çatısı SU alsın inşallah :mrgreen:bizi taaaaaaaaaaaaaaa oralara kadar sürükledi kendi gelmedi ( anladın sen onu )r:
Hepiniz yalan olmuşunuz...Artık eski katılım performansını vermiyorsunuz....:bounce::wiinkk::wiinkk:
Bundan sonra 2 toplantıya üstüste gelmeyen aforoz edilecek....:queen::queen::queen: Falakaya mı yatırsak ne?....:queen::queen:
Hesabı ayrı tutulacak.... Elbet bir toplantıya gelir... Motorları temizletiriz...:cat::cat:geleceğim deyipte gelmeyenin yeni aldığı evin çatısı SU alsın inşallah :mrgreen:bizi taaaaaaaaaaaaaaa oralara kadar sürükledi kendi gelmedi ( anladın sen onu )r:
resimler nerede ÖZCAN :farao:
TERAS+LANGIRT
alper_150, APV41, bur-k@, chatkut, Fulish, I-BEN, KARAKIZ, karmacoma, OzCaN35, sabri7336, Wallace = 47,83%
Oy verenleree bakarmısın daha 1 toplantıya gelmeyen adamlar....![]()
Alper150 ile sabri kim len?..... Sayılmaz bu anket....r:
r:
Etiketler: alptunay, apv, cay, corba, gokart, gurme, langirt, salatalik, teras
Demin varmıydı bu?....:queen: