xmax 250 cc yakıştımı sizce

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abi ne bu hız.. Her ay motor değiştiriyosun ama bi pasta yiyemedik hala :p
Allah hayırlı etsin, kazasız belasız nice seneler gazlaman dileğiyle abi, güle güle bin :rendeer:
ne herayı kız borelli işyerinindi bende kalıyordu,bitane güçlü makina lazımdı bunda karar kıldık.2007 başından beri yeni motor almadım,istediğin pasta olsun,buhafta kahvaltı var, bikerde pasta için buluşma yaparız.

ümmet abim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler olsun abime
sana da herşey yakışıyo be abim
cebelitarıkta sana kurban olsun inşallah hayalina kavuşursun

abi hayırlı uğurlu olsun senin adına cok sevindim ancak merak ettiğim bişey var yanlış anlamazsan sormak isterim;9000 ytl para verecek durumdayken neden xmax 250? yani o paradan daha az miktara 2004 2005 burgman yada nexsus alabilirdin? yakıttan yada sase büyüklüğü nedeniyle mi bunlar değil de xmax tercih ettin? yoksa mutlaka sıfır olmalı diyenlerdenmisin :) tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın saygılar....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet sıfır olmalı,nedenine gelince ikinciel motoru ilk sahibi nasıl kullandı bilemeyiz herkes motoru aynı şekilde kullanmıyor,bana aynı motordan bitane daha gösterdiler 600 km de 2000 ytl düşük 2006 model kamyondan inerken sağtarafı çizilmiş,ben nerden bileyim kamyondan çizildiğini,sıfır olsun neolcaksa bende olsun.

evet sıfır olmalı,nedenine gelince ikinciel motoru ilk sahibi nasıl kullandı bilemeyiz herkes motoru aynı şekilde kullanmıyor,bana aynı motordan bitane daha gösterdiler 600 km de 2000 ytl düşük 2006 model kamyondan inerken sağtarafı çizilmiş,ben nerden bileyim kamyondan çizildiğini,sıfır olsun neolcaksa bende olsun.

eyvallah... bende senin gibi düşünüyorum aslında ama malesef sıfırda satarken zarar çok oluyor ilk motorumu bende sıfır almıştım satarken çok zarar ettim şimdi 2. el alayım diyorum ancak bahsettiğin konularda mide bulandırmıyor değil doğrusu...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyvallah... bende senin gibi düşünüyorum aslında ama malesef sıfırda satarken zarar çok oluyor ilk motorumu bende sıfır almıştım satarken çok zarar ettim şimdi 2. el alayım diyorum ancak bahsettiğin konularda mide bulandırmıyor değil doğrusu...
okadar olcak hiçbirşeyi aldığın fiata satamazsın satarsın üstüne eklersin model değiştirisin,hedef temiz ve sağlıklı şekilde sorunsuz motor sürmek,buda buşekilde olur.enazından benim düşüncem.

ooo ümmet abi yakışmış vallahi.hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.ama x-9 daha güzel bence:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nihayet motoru bugün teslim aldım 40 km yaptım bile sürüş keyfi muhteşemdi

Güzelmi geziliyor yeni motorla ümmet bey.Keyfin bol olsun.Neşen daim olsun

nihayet motoru bugün teslim aldım 40 km yaptım bile sürüş keyfi muhteşemdi

Bugün Bülent abiyle konuştum...söylediğine göre karbüratörlü daha iyiymiş aslında...benzinde o kadar farketmiyor aslında dedi...pis bir benzin alırsan olay biter dedi...Anadoluya açıldığında benzin aldığın yerlere dikkat et...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar