sizce scooter a 2+1 kolon sistemi takılırmı

sizce scooter a 2+1 müzik sistemi olurmu bugün arkadaşlarla bağladık ucunada mp3 player ı taktık inanılmaz bir ses çıktı bass vurdukça koltuktan fırlıyordum adeta bunu denemek amaçlı yaptım ve söktüm sizce tekrar takılmalımı yoksa kötümü olur bi motor için

akün sağlamsa bisey olmaz:cat:
ama sürerken açarsan dikkatini büyük ölçüde dağıtır:farao:
duraklamalarda açarsan bi sorun yok bence:)

zaten giderken açmanın bi amacı olamaz anca kısa ve yavaş giderken olur ama bugün açtım utandım ya millet tip tip baktı

Arkadaşım ama çok kötü tepki alırsın..2+1 sistemle..:pr:

Gürültü kirliliği oluyo..Görüntüsüde cabası tabi..:pale:

bence gitt bir mp3 çalar al sonra bir ufak ses yükseltici 2 tane de hoparlo sonra gitt bir oto elektrikciye bağlat hepsini ben ilk motoruma öle yapmıştım süper oluyor

ya o iş binerken olmaz biz her akşam parkta toplanıyoruz açarsam park halinde açarım yoksa milletin bakışı "ayy ameleye bak" gibi bişi oluo walla bi daa ses açıpta geçtiim sokaktan geçmicem çok utandım

vallaha yaptıgın taktır edılcek bısey deıl bence en ıyısı kulagına tak woltmenını dınleye dınleye gıt :))......

ya o iş binerken olmaz biz her akşam parkta toplanıyoruz açarsam park halinde açarım yoksa milletin bakışı "ayy ameleye bak" gibi bişi oluo walla bi daa ses açıpta geçtiim sokaktan geçmicem çok utandım

Bak bu sözünün üstüne sana anlatığım makinanın resmini
çekmiştim cepten...Ne zamandır duruyodu dosyada..
Demekki buraya kısmetmiş..Scooter değil ama..

.
grnt41ww9.jpg

.
Ben beğenmedim...::miiz::::miiz::

ben görüş ve tavsiyelerinizi almak için paylaşım yaptım bunla gurur duymak için diil yanlış anlamayın

cok gereksız bır sey bırde cvreden alacagın tepkıde cabası bence sok hıc ugrasma

bence BİROL 78 deki gibi olanlar yakışıyo:cat:
ama tabi hareket halindeyken müziği açmadığınız zaman

konuyu hiç okumuyorum bile yapmayın böle şeyler. bence hiç mantıklı değil
ziyan şeyler bunlar

walla bi goldwing'im olursa hemen teyp falan golon baglardım çok büyük güzel makina teyp yakışır ona müziksiz falan gezmezdim . hondanın aklına nasıl gelmemiş hayret ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar