sizce scooter a 2+1 kolon sistemi takılırmı

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yay yay ye koko jambo yay yay yee

dup tıs dup tıs

ben taktım ve taktıgım gün çok büyük bir kaza yaptım motorum perte cıktı bense 1 ay hastanade yattım elimde nemi kaldı kolonların son resimleri motora taktıgımda cekmiştim ve müzik sesi dikkatimi aşırı dagıttı ve çalan müzigin ritminden dolayı acayip gazladım yani müzige degilde kendini rüzgara kaptır dikkatini 2 bas tiz le harcama takma ses sistemi benden sölemesi...

walla tamamen kendi düüncem ama ve beklentine kalmış birşey neden araba ben dinleyince gaza gelmiyorum ve motor da da öle şehir içinde trafikte açarsan gaza gelebilirsin ama şöle deniz kıyısında akdenizi gezerken motorda bir yandan şöle güzel bir haluk levent çalsa gaza degil 30 km hızın keyfini çıkarsın ve çıkardım da (tamamen kendi görüşüm ve yaşadıgım ;)

bencede gereksiz isteyen varsa ebayde anfi mp3 playerı 2 kolonu paket halinde 50-60 dolara satılıyor

ama bu gün bir silwerving gördüm arkadaş çok güzel bir mp3 playera ön göğse taktırtmış gerçi kestirtmiş göğsü ben cesaret edemezdim ama orjinal motorun bir parçası gibi duruyor mp3 player birde mp3 playerın usb girişi kendinden radyosu saati falanda var ilk defa çok hoşuma gitti böyle takılıcaksa neden olmasın

başkalarını bilmemde benim her türlü dikkatimi dağıtır onu biliyorum hem rüzgarın sesi denizin sesi motorun sesini dinlemek varken illa müzikse uzunyollara istisna alırsın yanına bir ipod ipodların ahtopod kolonları olur alırsın o kolonuda koyarsın gidona açarsın müziği işin bittimide yolculuğun yada koyarsın yerine uzun yolda kim görücek kim kro diyicek ama şehir içinde kimse kusura bakmasın ama tam kroluk..

Bu arada benimde motorda müzik sistemi hakkında ufak basit sade ama çok çok kullanışlı bir fikrim var

Bagaja çakmak çıkışı yaptırıcam zaten düşünüyordum hep cep telefonumu ipod umu şarj etmek için falan ama bu iş içinde kullanıcam arkadaşlar fm transmitterlar var arabalarda kullanılan 4gb mp3 playerlı radyolu uzakdan kumandalı modelleri var flash disk hediyeli falan 30 milyon onu çakmak girişine bağlıycam en azından hem hiç bir şey görinmiycek hem kolon molon gibi ıvır zıvırda olmıycak ayrıca artçımda bende müzik dinleyebilicez tabi düşüncem bu verim ne kadar alırım bilemem verim alamasamda en kötüsü 30 milyon zararım olur..

yapmak isteyen tabi bu fikri dahada geliştirebilir mesela kolonlar falan takanlar basit bir radyo ile rahatçana dinlerler

Son düzenleme:
birde güneş gölüklü mp3 plyerlar var onlar çok şık 50 ytl onunda fiyatı

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

7.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gözlük olayı süper yalnız şarkı felan nasıl değiştiriliyo acaba bide nerde buluruz bu gözlüğü link felan yollasan güzel olur. .

dugmesine basarak degistiriyosun ileri alma falan yok ama.. bide kask takmaman lazim cunku sigmaz tahminimce..
buyrun alternatif cozumler ..

kullanmadım ama kısa kaska uyar scootercılar için ideal bir şey tam yada yarım çene kaska olucağını bende sanmıyorum ve zaten en çok bu gözlükleri alanlarda motorcularla bisikletçiler yabancı sitelerdede arama yaparsanız ebayda falan bu gözlükler ve motorcycle mp3 player sunglasses olarak geçiyor evet en akıllıcası ve makulu bu gittigidiyor ve sahibinden de dolu satan dükkanlar var 50 ytl civarında

Fm transmitterda iki kişi ve grup gezilerinde güzel olabilir

birde motoruna kolon takan arkadaşlar o kolonlar dış etkenlerden yağmur çamur rüzgar dan falan ne kadar dayanabilirki kolonlar çok hassasdır o işler için üretilmiş kolonlar değil yukardaki arkadaşın verdiği gibi özel motosiklet kolonları var dış etkenlerden etkilenmeyen onlardan takmanız en iyisi olur gibime geliyor.. zaten kolon işini pek onaylamasamda yapan öyle yapsın en azından

bu gözlüğün birde kameralısı varmış ama o tuzlu

2 GB Gizli Kameralı MP3 Player Güneş Gözlüğü

12994394_0.jpg

12994394_1.jpg

Açıklama :
Güneş Gözlüğü Olarak Tasarlanmış Mp3 Player Fotoğraf Makinesi , Kamera Bir Arada

Güneş gözlüğünüz hemde Mp3 çalarınız olacak.
Dahili Kamerası ve uzaktan kumandasıyla istediğiniz an resim çekebilirsiniz.
Gördüğünüz her şeyin resmini çekip kaydedebilirsiniz..
Dahili hafızası sayesinde başka hiçbir depolama aygıtına ihtiyaç duymazsınız.
USB arabirimini kullanarak çektiğiniz görüntüleri direk bilgisayara aktarabilirsiniz.

Son düzenleme:
kro işi olur siz hiç gördünüzmü honda süren bi adamın motora teyp sistm taksın:D

ben o kronun en hasını gördüm ortaköyde bir adamda asya motor var modelini bilmem şu büyüklerinden scooter adam gösterge panelini sökmüş oraya lcd ekran yerleştirmiş adamda ne sürat göstergesi ne benzin ne diğer göstergeler hiç bir şey yok ::mrgreen: bütün gün ordan tv mv izleyip duruyor :cherry: ortaköylüler kesin bilir yada o civarda oturanlar kırmızı bir asya motor

emek verilirse alaası bile yapılabilir
fakat geeksiz bir çalışma olabilecegini düşünüyorum

arkadasim yeni gordum konuyu. bak bence motosikletler arabalar gibi degildir motosikletler zaten havali ve guzel sekilde uretilir sonra bi arkadasimiz demis alta neon tak jantlara serit cek diye eger motosikleti dahada sik goStermek iSterSen gercekten cok guzel bir fikir ( bende dusunuyorum bunu yapmayi neon taktrmayi) ama anfi falan bozar bence ki nedenini de aciklayim actiginda herkes sana bakacaktir ama bu sefer "al bi gorgusuz" diye bakarlar ki ben dogan gorunumlu sahinlere takanlara bile bazen oyle bakiyorum...

kısa lafın özü zaten ahım şahım bir şey olsa bunu firmalar yapar zaten ama yapmadıklarına göre gereksiz zaten motor mantığınada ters bir şey araba 4 teker 1 ton kapalı bir kutu içinde dinle kimse duymaz kolay kolay kontrolü kaybetmessin direksiyonu bıraksan gene düz gider araba bir şey olmaz

motor öylemi motorda hayatın o dikkate bağlı bir anlık dalgınlığın seni öldürür ki müzik dikkat falan bırakmaz insanda k1200 burgman1200 lerde falan varmış onlarda olur onların zaten içi araba dışı motor artık o motorların motorluk bir yanı kalmamış kalantor nerdeyse 1 500-600 kg lık motorlar onlarda klimasına kadar var ama normal motordan bahsediyorsak gereksiz bir olay birde bazı arkadaşlar demiş öyle park halindeyken falan dinlerim o nasıl olucaksa benim önceki motorum regal di sıfır bosch akü taktırdım bir gün sadece yarım saat sisleri açık unutmuşum sıfır akü hemen bitti ki müzik sistemine hangi akü dayanır zaten motorların aküsü minnacık kendilerine zor yetiyor illa dinlerim diyorsan en ucuz orjinal basit ve pratiği basit bir mp3 player yada yukardaki gözlük gibi bir şey

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar