Sizin Favori Arabanız ???

yaa... ne guzel etmisler.. coluk-cocuk toplanip modifiye etmisler 2006 mustang i.
arka farlar ne guzelmis:) goz kirpar gibi:D bi de vidyonun sonunda bir kalkisi var.. oyoyoy... darisi basima..

http://www.youtube.com/watch?v=UYdvg1IDI6g

bi vidyo daha buldum, ''I can't drive 55'' die baara baara sarki sooluo adamin biri fonda:) 55mil de hız sınırı tabi:D
http://www.youtube.com/watch?v=3K1-Uop_BAU
aah ah.. tr de yol olacak, araba ve benzin ucuz olacak... dusunemiyorum neler olurdu:D

(9 musaafür mü? arkadaslar, sehirci kalmayin, uye olun:queen:)

Son düzenleme:
alalla:silent: rontkenci mi bunnar:D:D
şşşş.. aibolieeeee:)

(kaçıştılar. zuaha.. toplam musafür:4)

cezerye' Alıntı:
yaa... ne guzel etmisler.. coluk-cocuk toplanip modifiye etmisler 2006 mustang i.
arka farlar ne guzelmis goz kirpar gibi:D bi de vidyonun sonunda bir kalkisi var.. oyoyoy... darisi basima..

bu konuyu açmaklada öğrenmiş oldum bu sitede en çok mustang hastası var :queen:

bu konuyu açmaklada öğrenmiş oldum bu sitede en çok mustang hastası var :queen:

kısmet olursa kovulmazsak bu ay sonunda Gökşenler Otomotivden ınfınıty fx 35 JEEP patronum adına teslim alıcam...O renkte Türkiyede 2. arac olacak...rengüde ben seçtiğim için 2 aydır bekliyoruz...:pbirde Emerikeden geliyor ondan malum yol uzun...:pen kısa zamanda sizlerle paylaşıcam fotoları...:cat:

Yirim ben o sloganı:flower:

makinanın kralı sende yiğidim...gezdirilmek istersek ne yapıyoruz...işlemler formaliteler nelerdir...:pikametgah fotoğraf sabıka kaydı istiyomusun...

peki ileride eş durumundan tayin isteyebilirmiyim...önce civcivleşiyormuyuz...kikirdeşiyoruz..soramı makina...:queen:

makinamız sağlammm ve ona bağlannn...:bounce:
bu baloda maskee yokk ona göree davrann...:bounce:

sora mecooora doluuuu Emerikaaa...:queen:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mete valla dün gültepedeydim seni arıycaktım Pınar uyumuştur rahatsız etme dedi vaz geçtim, altımda suzuki maruti(giderken ön cama suyu yan camdan uzattığın şaşalla sıkıyosun, rahat bir cam temizliği içinde sol dikiz aynaları çıkartılmış, pas modifiyesi ile tavan çürütülerek açılmış vs. vs.. full+full) vardı bir iki poz verçektim sana:p

Mete valla dün gültepedeydim seni arıycaktım Pınar uyumuştur rahatsız etme dedi vaz geçtim, altımda suzuki maruti(giderken ön cama suyu yan camdan uzattığın şaşalla sıkıyosun, rahat bir cam temizliği içinde sol dikiz aynaları çıkartılmış, pas modifiyesi ile tavan çürütülerek açılmış vs. vs.. full+full) vardı bir iki poz verçektim sana:p

MIRRO her zaman pilav yenmez...:p

ben kuma olmaya razıydım...:pale:

her Kurtlar Vadisinde seni arıyor bedenim...:pMemati gibi bana yaklaşırsan deperim ona göre...:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MIRRO her zaman pilav yenmez...:p

ben kuma olmaya razıydım...:pale:

her Kurtlar Vadisinde seni arıyor bedenim...:pMemati gibi bana yaklaşırsan deperim ona göre...:rendeer:

Ben severin dökük pörsük pursuk arabaları, onlarla yolculuk yapmanın zevki bambaşka:wiinkk:

Ne kuması abi estafurullah, senden hadımköylü harem ağası olur, depen pandam benim::142::

benim bu ara bi 308 takıntım var sorma gitsin biz okadar uzaktan beklemiyos....gidiyos ünallar pejo ya orda sıra yazıyolar :) ne amerikası olm
nedir senin bu meşhur olma sadece bende var havaların....
havalanma havalarını alırım.... :)

mete_han' Alıntı:
kısmet olursa kovulmazsak bu ay sonunda Gökşenler Otomotivden ınfınıty fx 35 JEEP patronum adına teslim alıcam...O renkte Türkiyede 2. arac olacak...rengüde ben seçtiğim için 2 aydır bekliyoruz...birde Emerikeden geliyor ondan malum yol uzun...en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam fotoları...

abi inşallah alırsın şimdiden hayırlı olsun :)

Ben severin dökük pörsük pursuk arabaları, onlarla yolculuk yapmanın zevki bambaşka:wiinkk:

Ne kuması abi estafurullah, senden hadımköylü harem ağası olur, depen pandam benim::142::

abi bu zengin hastalığı gibi bişey...hani Rusyada falan dolar milyarderleride parayla 1-2 günlüğüne halktan biri gibi yaşıyolar ya öle bişey...:p

kar değince Nıtro soluyomuymuş abi hayrola ne maruttısı bu...

benim bu ara bi 308 takıntım var sorma gitsin biz okadar uzaktan beklemiyos....gidiyos ünallar pejo ya orda sıra yazıyolar :) ne amerikası olm
nedir senin bu meşhur olma sadece bende var havaların....
havalanma havalarını alırım.... :)

ulen kekostar Türkiyede 2 tane dedik...:queen:

İstanbılda tek ama...:p

şuna bakınız bi...makina budur...125.000 dölar...:phediyesi çam sakızı...:p

300 beygir abi fazla söze ne hacet...:p

http://www.youtube.com/watch?v=ZWTFk9gvg-U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=u8cuE_WvMSA

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ulan sayın Metehan Bey, kızmayın darılmayın ama bu araba çok çirkin:p

Sağdan soldan 3-5 prototip tutturup üretime geçmişler sanki:silent:

Hem bu jipin 3 sene sonra S&T kanuni markasıyla gelmiycee ne garanti?

Elinizde patlar şelepsisim:p

Ulan sayın Metehan Bey, kızmayın darılmayın ama bu araba çok çirkin:p

Sağdan soldan 3-5 prototip tutturup üretime geçmişler sanki:silent:

Hem bu jipin 3 sene sonra S&T kanuni markasıyla gelmiycee ne garanti?

Elinizde patlar şelepsisim:p

canım abbim senin ufaklığa (küççük ayeye hürmetlerimi arz ederim bu arada konusu geçti ya):pfede ossun bu yuvarlacık cippis...

ama senin keskin çirkın hatlı Nıtrona 5 değil 55 basarım...:pistihbiritlerime göre SEN CARTMAN ve zavallı motorlarınıza TEM otobanında son süratde takacağıma dair müjdeli haberler alıyorum...:phaydi hayırlısı...EURO normlarına göre bildirilen hızla yaptığı hız arasında dağlarr gader fark varmış...yaa...:cherry:

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) bunnar kim bu arada...konu dışı patladı ya...hayırmı şermi ecebe...

abi inşallah alırsın şimdiden hayırlı olsun :)

sağol dostum...maksat gencler makina görsün...

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
canım abbim senin ufaklığa (küççük ayeye hürmetlerimi arz ederim bu arada konusu geçti ya):pfede ossun bu yuvarlacık cippis...

ama senin keskin çirkın hatlı Nıtrona 5 değil 55 basarım...:pistihbiritlerime göre SEN CARTMAN ve zavallı motorlarınıza TEM otobanında son süratde takacağıma dair müjdeli haberler alıyorum...:phaydi hayırlısı...EURO normlarına göre bildirilen hızla yaptığı hız arasında dağlarr gader fark varmış...yaa...:cherry:

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) bunnar kim bu arada...konu dışı patladı ya...hayırmı şermi ecebe...

sağol dostum...maksat gencler makina görsün...

Abi sen hayatında hiç SS'e binmedin demi?

O ciplen otobanda heç SS geçilirmi? Sende prensess apti kadardamı akıl yok:p

Demedi deme.. sen 240'la anaa uçuom ben modundayken yanından bir geçerler aklını alırlar valla, korkudan sunroof'tan fırlarsın F16 misali:queen:

Abi sen hayatında hiç SS'e binmedin demi?

O ciplen otobanda heç SS geçilirmi? Sende prensess apti kadardamı akıl yok:p

Demedi deme.. sen 240'la anaa uçuom ben modundayken yanından bir geçerler aklını alırlar valla, korkudan sunroof'tan fırlarsın F16 misali:queen:

kanka son sürat didik ama tikatin çekerim...anahtarına varmısın...pekim du bi alışalım makinaya ...kanka CBR 1000RR bana takar her şekilde...ama siz takamazsınız demek istiyorum...

çapsız mırro...sen sanki çıkabileceksinde 299 a ...heleki cartman evde salonda motor bırakan bir çömez...senlen kapışcaz yiğidim...:cat:

senin race tecrüben bence o hıza çıkmaya yetmez...bu duruma güvenerek sana çeyrek altını takarım gibi...az pekle...açılsın yavrı...patronun gözünden düşsün mete han amcasının şefkatli kollarına gelsin yavrı bi...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kanka son sürat didik ama tikatin çekerim...anahtarına varmısın...pekim du bi alışalım makinaya ...kanka CBR 1000RR bana takar her şekilde...ama siz takamazsınız demek istiyorum...

çapsız mırro...sen sanki çıkabileceksinde 299 a ...heleki cartman evde salonda motor bırakan bir çömez...senlen kapışcaz yiğidim...:cat:

senin race tecrüben bence o hıza çıkmaya yetmez...bu duruma güvenerek sana çeyrek altını takarım gibi...az pekle...açılsın yavrı...patronun gözünden düşsün mete han amcasının şefkatli kollarına gelsin yavrı bi...

Bu satırları yazanın sen olduğuna inanmak istemiyorum, hadi bazıları hızı tecrübe, tecrübeyi hız sanıyor da senden beklemezdim.

Düzelt o satırları, kötü örnek oluyorsun, bir iki çocuğu ben 300 yaptım öyleyse tecrübeliyim sevdasına canından ediceksin cahil pandaaa:pr:

Sen kanuni vitrinlerine bakıp sümünü koluna sürerken ben araba sürüyodum cicim::142::

Kontana kapışmak ne kadar anlamsız birşey dostum, bir şeyi beğeniyorsan almak için resimli kağıtlar var::151::

Bu satırları yazanın sen olduğuna inanmak istemiyorum, hadi bazıları hızı tecrübe, tecrübeyi hız sanıyor da senden beklemezdim.

Düzelt o satırları, kötü örnek oluyorsun, bir iki çocuğu ben 300 yaptım öyleyse tecrübeliyim sevdasına canından ediceksin cahil pandaaa:pr:

Sen kanuni vitrinlerine bakıp sümünü koluna sürerken ben araba sürüyodum cicim::142::

Kontana kapışmak ne kadar anlamsız birşey dostum, bir şeyi beğeniyorsan almak için resimli kağıtlar var::151::

abovv...bir SS ciden duymayı hayal ettiğim yazı garaagterleri bunnar...kime örnek olcaz olm...Crazyboyone Selçuğamı...yarın bi tur verirsin bide o çıkar ışık hızına...veya babasının cebinden alır F16 nın anahtarlarını semalarda uçabilir diyosun ...:p

komik olma diyeceğim ama işin bu zaten...:pşekerim ben şoförüm...profesyonel makam şoförüyüm...

sertifikalı

alaylı

mektepli

Karaköylü

Etilerli

Kurtuluşlu

Cİhangirli

şoförüm ben...

taksi şoförüyüm ben...

tır sürdüm ben..MACK duydunmu...ondan kullandım...

1975 model magırus sürdüm ben...

Anadol sürdüm ben..

köyde traktör sürdüm ben...

77 model Opel rekord 1900 le akrobasi yaptım ben...sonra hendeğe uçtum perte çıkardım toplattık birine kaktırdık...

ben şoförüm şekerim...sen arac kullanmışsın...:bounce:

tatlı rüyalar...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar