GSXR'ın kuyruk süperde far berbat, yeni kasa 1000RR öneririm:cherry:
gecen forumdaki arkadaslar senin motorun pazarligini yapiolardi kacta kalmislardi:silent::queen::queen::queen::queen:
GSXR'ın kuyruk süperde far berbat, yeni kasa 1000RR öneririm:cherry:
ben zaten birdaha motor alirsam ya 1000rr yada gsxr1000 tipini cok seviorum
İlk Hayabusa almış, sonra 1000rr alcak, sonra 600rr, sonra CBR125, en sonunda bi bakcaz Scooter'la geziyo :queen:
Maybach exelero ve 57sBilen bilir bilmeyenin zaten oha
![]()
oha bana :queen:
oha sana hatta hepimize oha :queen:
Banada banada :queen:
pinar abla hala motorun saglammi???![]()
Ne olduki motoruna..:silent::silent::silent:![]()
Bulunmaz dediğine katılıyorum..Ama dağılma konusu ise sormak lazım bir bilene.:cherry:.yok bise murat abi benim motorum bulunmaz bursa kumasi dagilma eylemlerine karsi bir motor dioda merak ettim hala saglammi diye:queen::queen:
neydi bir laf vardi ''birak gitsin geri donerse senindir , donmezse zaten hic senin olmamistir'':queen::queen::queen::queen::queen:
Bulunmaz dediğine katılıyorum..Ama dağılma konusu ise sormak lazım bir bilene.:cherry:.
O yine bir tur patlayıpta gelmiştir.![]()
Abi ne akıl karıştırıyosunuz... Tubiş msn den geçmiş olsun kaza mı yaptın diye soruyo.. Alırım aklınızı edepli geyik yapın :queen::queen::queen:Ne olduki motoruna..:silent::silent::silent:![]()
Ben kaza yapınca bilirkişi olarak gelirim abi.. Alo diyin yeter... Bilirkişi ücreti dolgunsa şimdi bi koşu gidip patlayabilirim :queen::queen:Bulunmaz dediğine katılıyorum..Ama dağılma konusu ise sormak lazım bir bilene.:cherry:.
Tubişle msn'den konuşurken bi anda kayboldu...:cherry:
Hastahaneye gidiyorum acil dedi...
Bak iyiki aklıma getirdin yaw..Sormadıkda sonradan..