kablo tv

kablo tv kullanan varmı yada bi bilgisi olan bana gayet cazip geldi almayı düşünüyorum en önemliside discovery var ayda 7 ytl bana çok uygun geldi.:rendeer:

kablo tv nedir.

"Çok kanallı eğlence"
KabloTV, dijital veya analog yayın yapan çok sayıda yerli ve yabancı televizyon ve radyo kanalını ve interaktif sistemleri tek bir merkezde toplayarak, müşteri alıcılarının algılayabileceği şekilde modüle edilmesi sonrasında, fiberoptik ve koaksiyel kablo şebekeleri üzerinden yüksek görüntü ve ses kalitesinde evinize getiren çok kanallı bir TV sistemidir.

http://turksatkablo.net/nedir-kablo-tv.html

Ben Nisan'da ev değiştirmiştim. Yeni kiraladığım evde kablolu tv var. Apartmanda yok ama evde var. Eski kiracıya gidiyo faturası zannedersem. Ben beleşe izliyorum 10 aydır. Süper bişey çok memnunum. Çok uygun fiyatı gerçekten :p

Discovery var , National Geographic var, yabancı kanallar da var, CNN, tve vb. bi sürü. Gerçi Discovery Science daha güzelmiş ama o Digi Smart'la anlaşmalıymış. Hem zaten Discovery Science İngilisce, sen anlamazsın :cherry:

Tavsiye ederim yani, ben çok memnunum.

Discovery var , National Geographic var, yabancı kanallar da var, CNN, tve vb. bi sürü. :cherry:

bir de, uyduda olduğu gibi çift kumanda olayı yok. :)
ev içerisindeki tüm tv'lere bağlayıp, bağımsız izleyebiliyorsun.
faturası 2 ayda bir, 14 lira olarak geliyor.

ben de kullanıyor ve tavsiye ediyorum. :cat:

Ben beleşe izliyorum 10 aydır. Süper bişey çok memnunum. Çok uygun fiyatı gerçekten :p

:mrgreen: bencede çok uygun 10 aydır beleş:mrgreen: ev arkadaşına ihtiyacın varmı:p:mrgreen:

bir de, uyduda olduğu gibi çift kumanda olayı yok. :)
ev içerisindeki tüm tv'lere bağlayıp, bağımsız izleyebiliyorsun.
faturası 2 ayda bir, 14 lira olarak geliyor.

ben de kullanıyor ve tavsiye ediyorum. :cat:

öğrenmek istediğim yani bu dekoder denilen alet olmıycak dimi. yani çanak anten felan bunlarla işimiz kalmıycak. doğrumudur:cat:

Ben kullanıyorum da çok da önermiyorum aslında. Ama ne kadar ekmek o kadar köfte tabi :)

1989 yılından beri kullanıyorum yeterli bir kullanım alanı var.eve sadece kablo girişi var.Bütün odalara da bağlatabilirsiniz.

Hiç bi eksisi yok ya, hem beleş hem süper :) Hem ayrı kumanda gerekmiyo, hem çanaktı receiverdı gerekmiyo. Ne eksisi olcak :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hiç bi eksisi yok ya, hem beleş hem süper :) Hem ayrı kumanda gerekmiyo, hem çanaktı receiverdı gerekmiyo. Ne eksisi olcak :p

Ülen sanki çanaa reciver'a para vermiştinde, onuda benden aldın allahın beleşçisi:queen:

+ ları olduğu gibileri - leride var demek istiyosun yani. nedir peki yan etkileri:silent::rendeer:

Gündüz yayın bir koptu mu bekle ki gelsin tüm gün :cherry: Bir de kanalları o kadar cezbedici değil bence. Ahh ah nerde o Sat1, Pro7 zamanları. :queen:

Son düzenleme:
öğrenmek istediğim yani bu dekoder denilen alet olmıycak dimi. yani çanak anten felan bunlarla işimiz kalmıycak. doğrumudur:cat:

hiç bir şeye gerek yok. sadece tv+kumanda ve sen.

önceleri, nadiren görüntü giderdi, akşama kadar beklerdin.
son 1 yıldır koptuğunu hatırlamıyorum.

hiç bir şeye gerek yok. sadece tv+kumanda ve sen.

önceleri, nadiren görüntü giderdi, akşama kadar beklerdin.
son 1 yıldır koptuğunu hatırlamıyorum.

Ankara gibi bazı mahrumiyet bölgelerinde ara sıra kopuyormuş bağlantı:p Ben de 10 aydır öyle bi durum yaşadığımı hatırlamıyorum.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kanepe manepe de vermiom ben sana.. vaz gectim. ayaaakıbımın dozunu vermem. hıh!

Gomplo teorisi kurbanıyım ben, oyuna geldim, zaten kümesede ısınmak için girmiştim, yoh o başka başlıktaydı, kümesi unut, kümes yoh:p

Kümessiz kurbanım ben::utangac:

ilk pentium 133 ile çözmüştüm cine 5i

ses çözücüsünü almak için kadıköye gittim adamlar ne çözücüzü kardeşim yok öyle bişey biz satmıyoz filan dediler :mrgreen:

adamları ikna etitimde yetkili filan olmadığıma

haa bide malın fişini istediydim adamlar güldüydü:pale:

kablo tv güzelde birde 2 ayda gelen 14 ytl olmasa daha iyi olacak ammma ne yapak gülü seven dikenine katlanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar