- Konu Yazar
Öncelikle herkese slm yardımcı olanada olmayanada teşekkür ederim. Eski motorumu bir arkadaşa vermişdim 1 ay içinde satabilirsem satarım yoksa ben alırım diye sözleştik ,eğer satsaydı sattığı adama ben devrini vericektim yoksa kendi alıcaktı.Ama bu adam motoru sattı parada gitti motorda motor benim üstüme alan adam üstüne ilkin almak istedi ben paramı alamadığım için vermek istemedim.Şimdi kimse yok ortada vergilerde ödenmiyor ben motoru geri almak istiyorum ama motorda yok adamda. Savcılığa dilekçe vermek istedim savcı ortada suç yok kendin vermişsin yapıcak birşey yok dedi, karakola sordum bağlı bulunduğa trafik şubesine dilekçeyle başvuruda bulun motor aramalara denk geldimi bağlanır seni ararlar dedi ,gerçi bu fikir güzel ama ama kesin kural budur diye söylenmedi , çalıntı diye ihbar atsem benimde başım ağrıyabilir. Eğer işi usulunce bilen biri yardım edebilirse çok sevinirim .
Not: Bu yazı okuyanlara ders olsun bu gibi işlerde arkadaşlık eş dost hepsi hikaye benim gibi enayi yerine konulursunuz.Paranızı almadan ne aracınızı verin nede devrini
Not: Bu yazı okuyanlara ders olsun bu gibi işlerde arkadaşlık eş dost hepsi hikaye benim gibi enayi yerine konulursunuz.Paranızı almadan ne aracınızı verin nede devrini