Servise git diyenleri protesto ediyorum; ya yakın bir yerlerde servis olsa zaten hemen giderdi oraya. Demek ki biraz uzak bir mesafede arkadaş ki bilgi almak için soruyor.
Benim bildiğim kadarı ile motorun içinden öyle Tırrrrrrrrrrrrrr diye ses çıkmaz! TIR mı bu? Ya sesi iyi tarif edememişsin ya da o sesin başında Tı yoktur, sadece rrrrrrrrrrrr yapıyordur. Neyse, şakayı bırakalım!
Tanımladığın sesle ilgili sana iki seçenek sunuyorum:
1- Motosikletinin plakasını kontrol et; gevşemiş mi yoksa bir yere değiyor mu?
2- Depoyu fulle ve bir de öyle dinle bakalım, ses gelecek mi? Gelmiyorsa, depo bağlantı sistemini gözden geçir.
Geçmiş olsun ve kolay gelsin!
Peki bu dediklerin değilde atıyorum, krankta imalattan dolayı olan bir kılcal çatlak büyümeye başladıysa?
Eğer böyle bir sorunsa 1 depo sonra motor dağılmış olur, hoş bu da garanti kapsamında ama tamir süresince yedek araç vermezler.
Bende sizi kınıyorum, sırf benim bilgim bu demek adına bir başkasının motorunun zarar görmesini umursamıyorsunuz.
Siyah kısım içinse şunu söylüyorum, yakın değilse nakliye tutacak götürecek, zaten çalıştırmadan götür diye de söyledik.
Parası yok dersen, parası olmayan kazanana kadar minibüse binecek veya yürüyecek arkadaş, motosiklet almayacak.
Ayrıca param yok bahanesiyle ciddiye alınmayan bu durumların sonuç faturasının daha büyük olduğu gerçeği bu bahanenin mantıksızlığını açıklamaya yeterlidir.