daha 350 km'de motordan ses geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar.

Motordan bir ses geliyor. Tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeklinde kesintisiz bir ses. Ses motordan geliyor, hareket halinde ses devam ediyor ama vibrasyon azalıyor. Durunca ses de vibrasyon da artıyor. Sorun ne olabilir?

Şimdiden teşekkürler...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acaba motor ne olabilir:p

Selam arkadaşlar.

Motordan bir ses geliyor. Tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeklinde kesintisiz bir ses. Ses motordan geliyor, hareket halinde ses devam ediyor ama vibrasyon azalıyor. Durunca ses de vibrasyon da artıyor. Sorun ne olabilir?

Şimdiden teşekkürler...

sesin tam olarak nerden geldiğini tarif edersen bişeyler söylenebilirr

Forumdan Uzaklaştırıldı
pardon unutmuşum yazmayı motor cbf 150:(

ses tam olarak motorun içinden geliyor sanki pistondan gibi ya da kranktanmış gibi ama 350 km de ki bi hondada olabilir mi böyle bi sorun? Motoru hiç zorlamadım ve yüksek devirde kullanmadım.

Son düzenleme:
egzantrik zinciri diyesim geliyor ama 350 km ???? abi servise götürüver hemen oyle kullanma daha rodajı bitmemiş makinenin iş alma başına daha sonrları

pardon unutmuşum yazmayı motor cbf 150:(

ses tam olarak motorun içinden geliyor sanki pistondan gibi ya da kranktanmış gibi ama 350 km de ki bi hondada olabilir mi böyle bi sorun? Motoru hiç zorlamadım ve yüksek devirde kullanmadım.
Yok olmazz olur mu hiç,hondalar kutsanmış motorlardırr.
Piston ya da kranktan gelseydi kesik kesik bi ses gelirdi tırr degilde pıt pıt pıtımsııı
Fazla km yapmadan servisine götür sen onu en iyisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zincir bi yerlere sürtünüo olmasın sakın :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Delüüüüüüüüüüüüüü :queen: Bunu o da biliyordur heralde :queen:

E bilmiyo ki sormuş:p

Ciddi birşeyse zaten garanti kapsamındadır, çünkü motor henüz çok yeni...

Fulish'in dediği gibi basit birşeyse zaten para almazlar, çünkü motor henüz çok yeni...

Bu durumda acilen servise gitmek en akıllıca olanı.:cherry:

parcalar yeni oturuyor sen takma kafana ilk bakım 500 de sanırım o zaman subap ayarı yapınca ses kesilir diye dusunuyorum

GKN

şindi bunun 1 kamyon sebebi olabilir
sen en iisi bi servise götür, emin olki biz yorum yapana kadar servis sorunu çözecektir:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O motor krank kesmiş...Piston kırmış .. Sekman dağıtmış.... Acilen hurdacıya gitmesi gerek.....:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Servise git diyenleri protesto ediyorum; ya yakın bir yerlerde servis olsa zaten hemen giderdi oraya. Demek ki biraz uzak bir mesafede arkadaş ki bilgi almak için soruyor.

Benim bildiğim kadarı ile motorun içinden öyle Tırrrrrrrrrrrrrr diye ses çıkmaz! TIR mı bu? Ya sesi iyi tarif edememişsin ya da o sesin başında Tı yoktur, sadece rrrrrrrrrrrr yapıyordur. Neyse, şakayı bırakalım!

Tanımladığın sesle ilgili sana iki seçenek sunuyorum:

1- Motosikletinin plakasını kontrol et; gevşemiş mi yoksa bir yere değiyor mu?
2- Depoyu fulle ve bir de öyle dinle bakalım, ses gelecek mi? Gelmiyorsa, depo bağlantı sistemini gözden geçir.

Geçmiş olsun ve kolay gelsin!

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Servise git diyenleri protesto ediyorum; ya yakın bir yerlerde servis olsa zaten hemen giderdi oraya. Demek ki biraz uzak bir mesafede arkadaş ki bilgi almak için soruyor.

Benim bildiğim kadarı ile motorun içinden öyle Tırrrrrrrrrrrrrr diye ses çıkmaz! TIR mı bu? Ya sesi iyi tarif edememişsin ya da o sesin başında Tı yoktur, sadece rrrrrrrrrrrr yapıyordur. Neyse, şakayı bırakalım!

Tanımladığın sesle ilgili sana iki seçenek sunuyorum:

1- Motosikletinin plakasını kontrol et; gevşemiş mi yoksa bir yere değiyor mu?
2- Depoyu fulle ve bir de öyle dinle bakalım, ses gelecek mi? Gelmiyorsa, depo bağlantı sistemini gözden geçir.

Geçmiş olsun ve kolay gelsin!

Peki bu dediklerin değilde atıyorum, krankta imalattan dolayı olan bir kılcal çatlak büyümeye başladıysa?

Eğer böyle bir sorunsa 1 depo sonra motor dağılmış olur, hoş bu da garanti kapsamında ama tamir süresince yedek araç vermezler.

Bende sizi kınıyorum, sırf benim bilgim bu demek adına bir başkasının motorunun zarar görmesini umursamıyorsunuz.

Siyah kısım içinse şunu söylüyorum, yakın değilse nakliye tutacak götürecek, zaten çalıştırmadan götür diye de söyledik.

Parası yok dersen, parası olmayan kazanana kadar minibüse binecek veya yürüyecek arkadaş, motosiklet almayacak.

Ayrıca param yok bahanesiyle ciddiye alınmayan bu durumların sonuç faturasının daha büyük olduğu gerçeği bu bahanenin mantıksızlığını açıklamaya yeterlidir.

Zincirin gevşemiş.
Servise git gersinler.:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haklısın aYe, ben ne anlarım motordan falan? Ettik işte bir hata, kusura bakma! Aslında sizin gibilerin yazılarından da pek bir şey anlamam ya neyse... Beni de böyle idare edin artık!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar