daha 350 km'de motordan ses geliyor

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zincirin gevşemiş.
Servise git gersinler.:wiinkk:

Bencede %99.9 sorun bu, ama sonuç değişmiyor, yetkili yada yetkisiz SERVİSE GİT:)

Haklısın aYe, ben ne anlarım motordan falan? Ettik işte bir hata, kusura bakma! Aslında sizin gibilerin yazılarından da pek bir şey anlamam ya neyse... Beni de böyle idare edin artık!

Estafurullah, size anlamazsınız demedim, yanlış anlaşılıp kırdıysam özür dilerim.:)

Her işte ince bir çizgi vardır, çıkan sesten arıza üzerine tahminde bulunmak ustalıktır, ancak kesin tanı koymak ancak hata olabilir...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu dışı yazışmalar yapmak,kişisel problemlerinizi ve çekişmelerinizi foruma yansıtmak yasaktır ! Konu ile alakasız ikili dialog halindeki mesajlar silinmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

slm dostum daha ne duruyorsun burada motorunu servise götür
bizleride ses için bidaha rahatsız etme bak sırada bekliyenler var :queen:
seninki daha garantili hiç dert etme :cat:

Zincirin gevşemiş.
Servise git gersinler.:wiinkk:

hemende bulmuşsun arızayı allahtan doktor deilsin devlet hastanesinddee
:queen::queen:

Son düzenleme:
Korkulu rüya görmektense uykusuz kalmak iyidir der atalar.:)
Eğer tecrübelerimiz geçerli ise motorunda bir sorun çıkmayacaktır, ama az bir ihtimal bile olsa baktırmakta yarar var. Motorun içinden ses geliyor demişsin ve durduğunda! sonuçta kafanda kask varmı bu sesi duyduğunda? bariyer ya da bir duvara yakın mı durduğunda geldi bu ses? Kasksız aynı sesi duyabiliyormusun? Yani sadece bir ses tarifinden aklıma bu sesin gerçek olup olmadığı ya da nereden geldiğini kesin bilip bilmediğin gibi şeyler kurcaladı kafamı.
Şimdi bir zorlama yorum yapmaya çalışayım ki başımdan geçmiştir. yeni motorlarda klerensler sıkı olduğundan, özellikle egzost ve yanma sesinin azaldığı rolenti durumlarında, pistonların-segmanların-sibop hareket mekanizmalarının sesi acaip bir şekilde tek tek duyulabiliyor. Hatta ben yeni bir motorda bu sesleri duyunca endişelenmiştim. 80-90 saat hiç durmadan çalıştırıp sonra denedim, ses kalmamıştı:)

Sorunu tesbit edersen bize de bildir, aydınlanalım:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Durunca ses de vibrasyon da artıyor. Sorun ne olabilir?

Şimdiden teşekkürler...

Ben işin bu kısmını okumadan cevap yazmışım. Özür dilerim.
Duran motorun zincirinden ses gelmez.:)

Gerçi sonuç değişmez.
Dehal servise götür...

Kardeş sen servis mervis uğraşma boşver en yakın tamirciye git arızayı öğren yeter gerisi kolay ama elletme sadece göster :) ( bu cümleyi sakın başka yere cekmeyin arkadaşa ayıp valla )

yolda gıderken çınçın çıngırçıngır tarzı sesse benım motordanda gelıyor zıncır gevsemesı 2.si honda allah katından ınmıyor arkadaslar onda da sorun olması dogal

zincirden olsa vibrasyonu nasıl etkilerki? zinciri şaseyemi sürtüyo ? ben scooterciyim ama az çok kafam çalışıyo:):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş sen servis mervis uğraşma boşver en yakın tamirciye git arızayı öğren yeter gerisi kolay ama elletme sadece göster :) ( bu cümleyi sakın başka yere cekmeyin arkadaşa ayıp valla )

muahahah :queen::queen:

ya yapmayın arklar nasıl zıncırden gelıyor dıyorsuunz? arkadaş motor kısmından gelıyor dıyor yaff.bu arada cbf150 de egzantrık zıncırı olduğunu sanmıyorum ama varsada eyw yanı :) bende cok kullandım vıbrasyon cook az guzel motor ama ses olayına bırsey dıyemıcem umarım buyuk bı sorun degıldır dostum

GKN

ya bende buna üzülüyorum işte
biri kuyuya bi taş atıyor, sonra biz burda birbirimizi yiyoruz..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya bende buna üzülüyorum işte
biri kuyuya bi taş atıyor, sonra biz burda birbirimizi yiyoruz..

Ben yazıcaktım vazgeçtim.:cherry:

Vatandaş çoktan motorunu yaptırdı yattı uyudu bizde debeleniyoruz...:pr:

Aynı ses benim jinlundada vardı motoru açtırdık vites dişlisinindeki 2 ve 5 inci vitesi harekete geçiren dişlilerin 3-4 tırnağının kırıldığını gördük servise gittim parçayı getirttim değiştik parçayı ses kesildi.Benim görüşüm garantisi varken sevise gitmendir.

Bende dedim ne oldu bu topice..Yoksa arkadaşın problemi yine mi
başladı..
Biz halletmiştikte..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar