dikkat - motosiklet kıyafeti giyin

motorsever arkadaşlar. böbreklerimi ve mesanemi üşütmüşüm.2.5 aydır tedavi oluyorum. motora binmeyi çok özledim,hepinizin yazılarını okuyorum.lütfen benim gibi kat kat değil,motorsiklet kıyafeti giyin. gerçi çok pahalı ama.by.

Böbreklerini ve mesaneni üşütmenin motora binme ile ilgisini anlamadım. Tıpta üşütme diye bir tanı yok. Hipotermi var, ama bu da seninle ilgili değil. Vücudu enfeksiyonlara açık hale getirecek hipotermi ise motora binmekle gerçekleşmez, tabii özel bir deney filan yapmıyorsan. Geçmiş olsun. Motosiklet korumalı giysiler hakkında söylediklerin ise doğru.

Böbreklerini ve mesaneni üşütmenin motora binme ile ilgisini anlamadım.
Tıpta üşütme diye bir tanı yok. Hipotermi var, ama bu da seninle ilgili değil. Vücudu enfeksiyonlara açık hale getirecek hipotermi ise motora binmekle gerçekleşmez, tabii özel bir deney filan yapmıyorsan. Geçmiş olsun. Motosiklet korumalı giysiler hakkında söylediklerin ise doğru.

ne tuhaf insanlar var?:silent::silent::silent::silent::

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650

hiç bir tuhaflık yok
böbrek üşütmesi diye birşey yoktur.iç organların üşümez.
arkadaş doğruyu söyledi diye tuhaf olduysa, evet bu işte bir tuhaflık var

rahatsızlanan arkadaşa da geçmiş olsun, umarım yakın zamanda düzelir
ancak motor kıyafetleri sandığı kadar pahalı değil, lbc veya nic marka kıyafetler hem ucuz hem kaliteli.
tabii arkadaş deri tulum istiyorsa bilemem...

arkadaşlar kask mont pantolon cizme derken belimizi unutmaayalım iyi kötü bi bellik bulun takın faydası tartışılmaz ... geçmiş olsun dostum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kardeşim sende her başlıkta birilerine karşısın. Bırak milletin yorumunu. Seni ne alakadar eder adamın yaptığı yorum? Böyle herkese muhalefet olarak popüler olmaya çalışıyorsan yanlış yoldasın!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun be arkadaşım umarım biran önce sağlığına kavusur motoruna doya doya binersin

Kardeşim sende her başlıkta birilerine karşısın. Bırak milletin yorumunu. Seni ne alakadar eder adamın yaptığı yorum? Böyle herkese muhalefet olarak popüler olmaya çalışıyorsan yanlış yoldasın!
Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun tez elden iyleşir inşallah..
Fulish, takma kafana paşam yakın takipteyim ben..

ya ne bıcım ıstır yaa.konu bı aarkadasımızın rahatsızlıgı yaptıgın yoruma bak soledıgın gıbı ne kadar tuhaf ınsanlar var ya.

arkadasım sanada gecmıs olsun allahtan acıl sıfalar

Kışın motorundan kopamayıp gezenler veya işi icabı mecburi olarak binenler
bu işin alfabesindeki ilk şık olan thermal içliklerin ciddi ve fonksiyon görenle
rini kesinlikle ihmal etmemelidir.
Buna ilaveten orta katman olarak dağcıların polar uzun kollu sweat shirtleri hem kalınlıkyapmaması hemde sıcacık tutması yönünden çok konforludur.
Hele de dışına su geçirmeyen ciddi bir montunuz ve pantolonunuz varsa so-ğuk size vız gelecektir,ama maalesef ülkemizde EGZOST u ile övünerek ama
soğuktan kıpkırmızı şekilde gezenlerin yüzdesi çoktur.Bu arada özellikle kış
için CLOVER ın M3 WPceketini herkese tavsiye ederim,doktora verip eziyetle
kıvranacağınıza kendi canınızın kıymetini bilin.

Hoşgeldiniz. Tabi bunlara dikkat edip sizin düştüğünüz yanlışa düşmememiz için bizi uyarmanız güzel birşey. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

szr

Böbreklerini ve mesaneni üşütmenin motora binme ile ilgisini anlamadım. Tıpta üşütme diye bir tanı yok. Hipotermi var, ama bu da seninle ilgili değil. Vücudu enfeksiyonlara açık hale getirecek hipotermi ise motora binmekle gerçekleşmez, tabii özel bir deney filan yapmıyorsan. Geçmiş olsun. Motosiklet korumalı giysiler hakkında söylediklerin ise doğru.

Nasıl yani , şimdi motora öyle evde giyindiğin kıyafetle binsen hasta olup üşütmez misin , hipotermi diyosunuz insan vücudunda hipotermi oluşma olasılığı nedir peki , mont,kask,korumalar sadece kazadan korunmak için midir ; size katılmıyorum....

Topiği açan hasta, yorum yapan Rigel doktor, eee ben de geleyim bari.. :cherry:

szr ; Özel bir deney filan yapmıyorsan demiş doktorumuz.. Sen de "evde giyindiğin kıyafetle binsen" demişsin.. Burda ki anlamı ben çıkarıyorum.. :) Sen de çıkar hadi bakalım.. :wiinkk:

tubis paracetamol sabah akşam aç karınına mıydı yoksa tok karnınamı içiliyordu:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar