İZMİR MT Yarıyıl Karneleri !

sen yanlızmısın şimdi :p biz burada sokak lambasımıyız :queen:dokunmayın lambası DÜŞEBİLEBİLİR :queen:

ne zeytinmiş o be MODİFİYEMİ bunlar abi yoksa torbalı tarafının meşşşşhur YALAN OLDU zeytinimi :queen:

ne zeytinmiş o be MODİFİYEMİ bunlar abi yoksa torbalı tarafının meşşşşhur YALAN OLDU zeytinimi :queen:

Bende anlamadım ama Alper abide bu zeytin işi saplantı haline geldi.Halbukii kuşadasına geçerken uğra demiştim ama görmemezlikten geldi bizim p.m.'yi neyseeeee :p

Bu çocuğu görünce Nedense Zeytin geliyo aklıma.........:silent::silent::silent:
Valaa bende aklına çocuk parkı falan geliyo sandım :p

İHTİYARabi bi notun benden açtığı başlıkları takip etme 2 :p

Kusuruma bakmayın yakın gözlüğüm yanımda değil,onun için takip edemdim:queen:
Hade canım sende benden daha iyi gördügüne eminim :cherry: Bu yeni nesilin içi çürük beyav :queen: İzmire geldiğinde zati senide zorla mt huzurevine sokarlar :mrgreen:

o işi bitmiş bil pierZİG ( bak büyüttüm )yaşı 30 u bir geçtimi huzur evi oluyor biliyorsun :p

Bilmem mi abi ahanda hazır konu mankenimizde gelmiş buna en iyi örnek

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
PIERzig, karmacoma, gRKmG, kumita45

:queen::queen:

Son düzenleme:
hadi canım benim ruhumda genç , kaportamda, bi kerem aynadan bakınca 13 gibi duruyo o::miiz::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende anlamadım ama Alper abide bu zeytin işi saplantı haline geldi.Halbukii kuşadasına geçerken uğra demiştim ama görmemezlikten geldi bizim p.m.'yi neyseeeee :p

Valaa bende aklına çocuk parkı falan geliyo sandım :p

İHTİYARabi bi notun benden açtığı başlıkları takip etme 2 :p

Güzelim geldikten sonra okudum... Çıkıyorum dedikten 1 dakika sonra çıktım.... Okusam okumazlıktan gelirmiyim len.... Kırdın beni şimdi....:salut::salut:

Güzelim geldikten sonra okudum... Çıkıyorum dedikten 1 dakika sonra çıktım.... Okusam okumazlıktan gelirmiyim len.... Kırdın beni şimdi....:salut::salut:
pc yi açık unutup gittiğini nerden bileyim ya yazdıgımdan bayaa sonrada ç. içi görünüyodunda :p (normalde üye forumdan ayrıldıktan sonra sistemde bi süre çevirim içi görünüyormuş "kaynak:forrap" )

Çok çalışmam lazım çoookkkk :pale: İki dersten kötü not almışım.Yıl sonunda yıldızlı pekiyi alamazsam evdekiler beni evlatlıktan reddeder :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
pc yi açık unutup gittiğini nerden bileyim ya yazdıgımdan bayaa sonrada ç. içi görünüyodunda :p (normalde üye forumdan ayrıldıktan sonra sistemde bi süre çevirim içi görünüyormuş "kaynak:forrap" )
Yok olm...Ben hemen kapatıp çıkmıştım... Belli süre içerde gözüküyorsun sitede....:pale: Açık ta bırakmadım....:cat::cat:

Geliyon demi toplantıya.... Go kart ta yapıcaz bak.....:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar