sen yanlızmısın şimdibiz burada sokak lambasımıyız :queen:dokunmayın lambası DÜŞEBİLEBİLİR :queen:
Ne karnesi olacak, 3-5 buluşmaya gitti o be.. :queen::queen:
Kaydını mı tutuyodun lem deyyus :queen::queen:
ne zeytinmiş o be MODİFİYEMİ bunlar abi yoksa torbalı tarafının meşşşşhur YALAN OLDU zeytinimi :queen:
Valaa bende aklına çocuk parkı falan geliyo sandımBu çocuğu görünce Nedense Zeytin geliyo aklıma.........:silent::silent::silent:
Kusuruma bakmayın yakın gözlüğüm yanımda değil,onun için takip edemdim:queen:İHTİYARabi bi notun benden açtığı başlıkları takip etme 2![]()
Hade canım sende benden daha iyi gördügüne eminim :cherry: Bu yeni nesilin içi çürük beyav :queen: İzmire geldiğinde zati senide zorla mt huzurevine sokarlar :mrgreen:Kusuruma bakmayın yakın gözlüğüm yanımda değil,onun için takip edemdim:queen:
Bende anlamadım ama Alper abide bu zeytin işi saplantı haline geldi.Halbukii kuşadasına geçerken uğra demiştim ama görmemezlikten geldi bizim p.m.'yi neyseeeee
Valaa bende aklına çocuk parkı falan geliyo sandım
İHTİYARabi bi notun benden açtığı başlıkları takip etme 2![]()
pc yi açık unutup gittiğini nerden bileyim ya yazdıgımdan bayaa sonrada ç. içi görünüyodundaGüzelim geldikten sonra okudum... Çıkıyorum dedikten 1 dakika sonra çıktım.... Okusam okumazlıktan gelirmiyim len.... Kırdın beni şimdi....:salut::salut:
Yok olm...Ben hemen kapatıp çıkmıştım... Belli süre içerde gözüküyorsun sitede....pc yi açık unutup gittiğini nerden bileyim ya yazdıgımdan bayaa sonrada ç. içi görünüyodunda(normalde üye forumdan ayrıldıktan sonra sistemde bi süre çevirim içi görünüyormuş "kaynak:forrap" )