Bu soğuk günde sıcak bir slm.

Selamının sıcaklığını abartmak için bu güzel güne mok atmanı efesle kınıyorum, bugün çok güzel bi gündü bi kerem :queen:
Şaka şaka affettim :cherry:
Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

Selamının sıcaklığını abartmak için bu güzel güne mok atmanı efesle kınıyorum, bugün çok güzel bi gündü bi kerem :queen:
Şaka şaka affettim :cherry:
Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

a işte müthiş fotoculuğuma yardım eden zxaman zaman modelim olan hanımda geldiiiii:cherry:

fotoğraflar bölümü bekliyo seni hadi kapışcaz daha... geldin üye oldun şimdii aktif ol fotoları yolla:)

Kız kime cevap verdin kime alıntı yaptın kime diyosun niye aklımı karıştırıyosun benim :queen:

Ben yine anladım sayende Tuğçe.. Harikasın çok aydınlatıcısın.. Yüzüm nurlandı birden, o derece aydınlandım yani :queen: :queen:

O seviyo kendisine tuçe denmesini, hatta başka bi ismi daha var onu burada zikretmek istemiyorum:p

beni ortaya atmayın ben uyumlu insanım kızmam:cherry::mrgreen:

Evet lütfen saveus ortaya atma, ortada sıçan mı sandın sen tuçeyi :)

Son düzenleme:
O seviyo kendisine tuçe denmesini, hatta başka bi ismi daha var onu burada zikretmek istemiyorum:p

Evet lütfen saveus, ortada sıçan mı sandın sen tuçeyi :)

prenses de o da var lütfen onu seç ... eyvah olcan burda:cherry: o sölemesin bari...
açıklayayım bari şirin mimiklerimden dolayı takılan bi ismim daha var:) aye saolsun yaydı:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Neyi açıklıycan kız aptiii:queen:

Neyi açıklıycan kız aptiii:queen:

ama kanka sen naptın ben sana kanka dedim bağrıma bastım sen ortaya söledin yani:pr: ama prenses de diodunuz ona noldu:silent::cherry:
apti denmesinin sebebi cidden mimimklerimin şirinliği:) açıklamasını yapın bari:)

Merhaba arkadaşlar. 32 Yaşında, İstanbulda ikamet eden, fotoğrafçılık yapan bir adamım:cherry: Daha önceden'de HFC ye üyeydim ama oraya birşeyler oldu sanırım. Akibetini bilen arkadaşlar varsa meraktan çatlamak üzereyim:). Siyah bir Hyosung GT250R ım var, daha öncede scooter kullandım. Motorumu alalı daha 1 ay oldu, Yani buradan ve sizden öğreneceğim çok şey var.

Selam saveus öncelikle hoş geldin ,

Senin dükkan avcılarda mı ? cihangir de

Önünde siyah bir gt250 duruyo

Apti mi? Bişeyin kısaltılmışı falanmı yoksa düz apti mi Nasıl yani:cherry::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar