Bu soğuk günde sıcak bir slm.

Hoşbulduk wind_talker büyük ihtimalle o benimdir. İnternet ne kadar küçük yahu:)

Hemen hergün senin dükkanın önünden geçerim,
Motorun da güzelmiş yani ama tam köşe başı bi yer dikkatli ol
araç trafiği filan bi sakatlık olmasın:))

Şakabi yana güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..

Görüşmek dileğiyle hoşçakal

sizede bişi sölenmeye gelmio:)
hep bu murat hep bu murat.....:pr:

Hani adın abdullah olur da sana kısaca apo veya apti derler ya herhalde onun gibi bişey :queen::queen:

Şimdi senin adının falan abdullah olmasıda çok enteresan olurdu göbek adın falan olsaaaa?? yok o da olmaz. EEEEEEEE neden APTİ diyelim o zaman :)

Hemen hergün senin dükkanın önünden geçerim,
Motorun da güzelmiş yani ama tam köşe başı bi yer dikkatli ol
araç trafiği filan bi sakatlık olmasın:))

Şakabi yana güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..

Görüşmek dileğiyle hoşçakal

O zaman gel bakalım bir gün uğra ben wind_talker im de bi çay ısmarlayalım dimi. Her gün geçiyon da birkere uğramamak olmaz:)
Beklerim.

Son düzenleme:
Hani adın abdullah olur da sana kısaca apo veya apti derler ya herhalde onun gibi bişey :queen::queen:

Şimdi senin adının falan abdullah olmasıda çok enteresan olurdu göbek adın falan olsaaaa?? yok o da olmaz. EEEEEEEE neden APTİ diyelim o zaman :)

ya dedim ya mimiklerimden dolayı.. tiyatrıoyada yetenekliyim ordan kalmış olsa gerek:cherry:
şirin mimikler çıkıo tepki olarak konuşulanlara...

O zaman gel bakalım bir gün uğra ben wind_talker im de bi çay ısmarlayalım dimi. Her gün geçiyon da birkere uğramamak olmaz:)
Beklerim.

Ufak bi işim vardı da cevap yazamadım kusura bakma tabi uğrarım,
Mesela cuma günü müsaitim bi çayını içmeye gelicem:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar