GKN ve deli mavili nin meşhur resmi işte burada.. Biraz küçük ama olsun :queen:
![]()
Ne demek, vaziifemiz :cherry:İşte GKN ile deli mavilinin Hollanda pasaportu:queen:
Pınar seni delilleri kamuoyuna açıkladığın için efesle tebrik ediyoruz![]()
Bizde gitceez dimi canuuumm ::kalbim::evet evet kesin hollandaya giderler.. zati başka topicte okuduım istekleri varmış![]()
Bu resmi çekmek benim için bir habercilik başarısıdır:queen:
Siz bide arabadan bişey alcaz ayana ortadan kaybolduklarında otoparkta çektiklerimi görseniz:queen::queen::queen:
Bu resmi çekmek benim için bir habercilik başarısıdır:queen:
Siz bide arabadan bişey alcaz ayana ortadan kaybolduklarında otoparkta çektiklerimi görseniz:queen::queen::queen:
abiiiiiiii kemalle gökhannın pozunu nasıl çekmişim beee uçak biletleri hazır hollandaya haftasonu içinbi yastıkta kocarlar inşallah
Vay bee nasılda sarıp sarmalamış, nükleer erkek delü mavülü, haşin uzay erkeee hatta kozmonottt:queen:
Pınar şöyle tutunu koparan bi kısmet bulda evlen artık, bu tuğçeden sana hayır yok![]()
abi bende muhareminkiyle çektimdaha pınarın masasında otururken onlar sen daha gelmemişdin sendeki pozlarıda atsana siteye onları görelim
![]()
Vay bee nasılda sarıp sarmalamış, nükleer erkek delü mavülü, haşin uzay erkeee hatta kozmonottt:queen:
Pınar şöyle tutunu koparan bi kısmet bulda evlen artık, bu tuğçeden sana hayır yok![]()
hayırsızmı diyosun sen bana kanka:cherry::cherry: