..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

GKN ve deli mavili nin meşhur resmi işte burada.. Biraz küçük ama olsun :queen:
delivegknch7.png

bu resim çok olay çıkarır,çok sansasyon yaratır:mrgreen:ben görmedim,bakmadım:queen:

Sözde bana resmi vermiyolar, msn de avatar yapıyolar.. Kaçarmı olm benden :cherry:

yani gideriz belkim , gideriz, ama ortalığa karşın söledin sende bak ben utandım:):):bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu resmi çekmek benim için bir habercilik başarısıdır:queen:

Siz bide arabadan bişey alcaz ayana ortadan kaybolduklarında otoparkta çektiklerimi görseniz:queen::queen::queen:

Siz bide arabadan bişey alcaz ayana ortadan kaybolduklarında otoparkta çektiklerimi görseniz:queen::queen::queen:

:queen:yuh be yuh maşala:mrgreen:
helal olsun muratcım sana yılınn paparzzicisi ödülünü vercez:):cat:

Basılmak istediğimizde seni ararız artık bizde paparazzici amca :p

Bana göndersene resimleri bi bakıyım :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay bee nasılda sarıp sarmalamış, nükleer erkek delü mavülü, haşin uzay erkeee hatta kozmonottt:queen:

Pınar şöyle tutunu koparan bi kısmet bulda evlen artık, bu tuğçeden sana hayır yok:p

abiiiiiiii kemalle gökhannın pozunu nasıl çekmişim beee uçak biletleri hazır hollandaya haftasonu için :) bi yastıkta kocarlar inşallah

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abiiiiiiii kemalle gökhannın pozunu nasıl çekmişim beee uçak biletleri hazır hollandaya haftasonu için :) bi yastıkta kocarlar inşallah

Üleee bu benim çektiklerimden birimi senin çektiğin mi:silent:

Bu pozisyonda karşılarında ben oturuyodum 4-5 kare öpüşürlerken çektim ama resimlere bakmadım, makine sanırım muharremindi.

Yok senin başarınsa tebrik ederim tam süper olmuş:p

Vay bee nasılda sarıp sarmalamış, nükleer erkek delü mavülü, haşin uzay erkeee hatta kozmonottt:queen:

Pınar şöyle tutunu koparan bi kısmet bulda evlen artık, bu tuğçeden sana hayır yok:p

Buldum sayılır, az kaldı çok azz :p
Tuğçeyide alırım ben onu bırakamam, ilk göz ağrım o benim :queen:

abi bende muhareminkiyle çektim:) daha pınarın masasında otururken onlar sen daha gelmemişdin sendeki pozlarıda atsana siteye onları görelim:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bende muhareminkiyle çektim:) daha pınarın masasında otururken onlar sen daha gelmemişdin sendeki pozlarıda atsana siteye onları görelim:)

Bende yok ki olm poz moz, benim makineyle bu geyleri çekermiyim, kız gibi makine:p

Muharreminkiyle çektim bende:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohaa ehuehueheuheu :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar