vallaha haksızlık bu, adam mod diye takdir varilmişokadar grup sürüşüne katıldım,toplantılara katıldım adımız bile geçmiyor
r::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen:
Cengiz abi bizde akıllı adam yok,ama olsaydı bile bunun sen olmayacağın kesin :queen:
Mükemmelsin abi...
Ellerine sağlık Öğretmenim
Bu arada beni duygulandırdınSaolasın öğretmenim,gelecek sezon değil belki ama ileriki sezonlarda çooook daha aktif olacağım :rendeer:
ümmet baba sende benim kadar bilirsin TUNCER izmir mt nin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip, bir hastayı diriltti kanserden kurtardı:cat: takdir üstü bir belge olsada keşke onu verebilsek :rendeer:üstelik sana karne verebilecek aramızda kimse yok sen ordinaryus profesörsün :cat:
ümmet baba sende benim kadar bilirsin TUNCER izmir mt nin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip, bir hastayı diriltti kanserden kurtardı:cat: takdir üstü bir belge olsada keşke onu verebilsek :rendeer:üstelik sana karne verebilecek aramızda kimse yok sen ordinaryus profesörsün :cat:
Yok böyle bişey ya.. Herkese ayrı ayrı karne vermişsin Cengiz abi.. Bu nasıl iş böyle?
Hiç üşenmedin mi ya?
Bu arada Tuncer in takdir belgesini tebrik ederim... Emeklerini unutmamak lazım... Her ne kadar kendini arka planda bırakıyorsada varlığı vazgeçilmez ve emeği inkar edilemez bir üye (modluğu kendine).....
Seni seviyoruz Forrap..............:rendeer::rendeer::rendeer:
Burası lise mi lem.... Kopyala yapıştır yok burda.....:queen::queen::queen:
Eeee Alper abiii, biz ÖSS'de İzmir'i kazancaz diye boşuna mı yırtınıyoz?
Bu sitedeki en güzel MT ---> İZMİR MT
Fotoşop um olsa kapak yapıcaktım ama yok işte....r:
r:
r:
r:
Neyse ki ben yırtmışım hahaha,yoksa benim karne yayınlansa 0 yerine 1 alınca sevinirdim.Allah sizden razı olsun... Hahahahahha:mrgreen:
Forrap'ım Tuncerim de almış pek iyiyi,ee artık karne hediyesi bi bisiklet alınır mı??? bence alınır.
Bu arada bizim Kuzu bayramdan beri ortalarda görünmüyor..ALper Abiiii
Var mı bi bildiğin??????