İZMİR MT Yarıyıl Karneleri !

İZMİR MT YARI YIL KARNELERİ

BUNLAR şimdilik çıkanlar geri kalanlar üzülmesin onlarda takipte tek teker üstünde bekleme cezası bile olanlar var :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallaha haksızlık bu, adam mod diye takdir varilmiş:p:p:p okadar grup sürüşüne katıldım,toplantılara katıldım adımız bile geçmiyor:pr::queen::queen::queen:

vallaha haksızlık bu, adam mod diye takdir varilmiş:p:p:p okadar grup sürüşüne katıldım,toplantılara katıldım adımız bile geçmiyor:pr::queen::queen::queen:

ümmet baba sende benim kadar bilirsin TUNCER izmir mt nin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip, bir hastayı diriltti kanserden kurtardı:cat: takdir üstü bir belge olsada keşke onu verebilsek :rendeer:üstelik sana karne verebilecek aramızda kimse yok sen ordinaryus profesörsün :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kopardın len...... :queen::queen::queen:

Ulen tek kusurumuzuda başımıza kaktın.... Eee durum ne?.... Kalırmıyım Örtmenim?....:silent::silent:
:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
:queen::queen::queen:
Cengiz abi bizde akıllı adam yok,ama olsaydı bile bunun sen olmayacağın kesin :queen:
Mükemmelsin abi...
Ellerine sağlık Öğretmenim :)

Bu arada beni duygulandırdın :) Saolasın öğretmenim,gelecek sezon değil belki ama ileriki sezonlarda çooook daha aktif olacağım :rendeer:
Zaten artık sınıfı bırakıp gittiğimde gözüm arkada kalmaz,o kadar iyi öğrenci ve öğretmen arkadaşlarım var ki bu gruba bundan sonra kimse birşeycik yapamaz...

:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen::queen::queen:
Cengiz abi bizde akıllı adam yok,ama olsaydı bile bunun sen olmayacağın kesin :queen:
Mükemmelsin abi...
Ellerine sağlık Öğretmenim :)

Bu arada beni duygulandırdın :) Saolasın öğretmenim,gelecek sezon değil belki ama ileriki sezonlarda çooook daha aktif olacağım :rendeer:

Geçmişi bırakıp önümüzdeki sezona bakacağız diyorsun yani.....:queen::queen::queen:

Eee başka planlar neler?..... :queen:

gördüğünüz gibi arkadaşlar yıldızlı pekiyi ile yarıyılı tamamlamışımmm.....(geyikten 3 almışız artık önümüzdeki maçlara bakacağız):queen::queen::queen:

cengüz abi harika olmuş zevkle okudum çok güldüm yaaa bazılarına özellikleee....

çayağacı mehmet'in yola yada denize düşmesinden 5 almasınaaaa :queen::queen::queen:

İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben sonradan okudum çayağacının o teferruatını....:queen::queen:

artık düşme teknikleri öğrenmeli bence.....:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet baba sende benim kadar bilirsin TUNCER izmir mt nin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip, bir hastayı diriltti kanserden kurtardı:cat: takdir üstü bir belge olsada keşke onu verebilsek :rendeer:üstelik sana karne verebilecek aramızda kimse yok sen ordinaryus profesörsün :cat:

tabiki şaka yapıyorum, bilmezmiyim tuncer kardeşimin çabalarını kaçkere şahit oldum emeklerine sayısını bilmiyorum,oyıdızlar azbile ona:cat::cat:::biggrinn::biggrinn::biggrinn:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bu arada Tuncer in takdir belgesini tebrik ederim... Emeklerini unutmamak lazım... Her ne kadar kendini arka planda bırakıyorsada varlığı vazgeçilmez ve emeği inkar edilemez bir üye (modluğu kendine:p).....

Seni seviyoruz Forrap..............:rendeer::rendeer::rendeer:

GKN

:queen::queen::queen::queen:
banada banada banadaa:cherry:

Yok böyle bişey ya.. Herkese ayrı ayrı karne vermişsin Cengiz abi.. Bu nasıl iş böyle?
Hiç üşenmedin mi ya?

Moderatör (forrap)
Bu arada Tuncer in takdir belgesini tebrik ederim... Emeklerini unutmamak lazım... Her ne kadar kendini arka planda bırakıyorsada varlığı vazgeçilmez ve emeği inkar edilemez bir üye (modluğu kendine:p).....

Seni seviyoruz Forrap..............:rendeer::rendeer::rendeer:

Teşekkürler abi,valla sende kısa zamanda grubun vazgeçilmezi oldun.En az benim kadar emeklerin geçiyor,zaten bu işi sen ben yapmıyoruz,İzmir MT olarak yapıyoruz,herkesin çorbada az çok tuzu var.
Biz gerçek bir aileyiz..
Çok az böyle bir atmosferi yakalayabilir dostluklar,ve bence biz bunun için çok şanslıyız.
Gruptaki herkesi ayrı ayrı seviyorum,herkesin çok ayrı yeri var bende..
Allah bozmasın :rendeer:
Hepinize tek tek teşekkürler..

Neyse ki ben yırtmışım hahaha,yoksa benim karne yayınlansa 0 yerine 1 alınca sevinirdim.Allah sizden razı olsun... Hahahahahha:mrgreen:

Forrap'ım Tuncerim de almış pek iyiyi,ee artık karne hediyesi bi bisiklet alınır mı??? bence alınır.
Bu arada bizim Kuzu bayramdan beri ortalarda görünmüyor..ALper Abiiii
Var mı bi bildiğin??????

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neyse ki ben yırtmışım hahaha,yoksa benim karne yayınlansa 0 yerine 1 alınca sevinirdim.Allah sizden razı olsun... Hahahahahha:mrgreen:

Forrap'ım Tuncerim de almış pek iyiyi,ee artık karne hediyesi bi bisiklet alınır mı??? bence alınır.
Bu arada bizim Kuzu bayramdan beri ortalarda görünmüyor..ALper Abiiii
Var mı bi bildiğin??????

Senin zuzu büyüdü...Bayramda kurban olarak kestik...Sizlere ömür.... Etini de son çoban et de mangal yaptık....

Başın sağolsun......:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar