Kıza bak yaa bi sakatlandık, kaskı da kaptı bizi hemen satışa getirdiseral bu arada hakkaten çok güzel.. evleirmiz yakın benim kaskım falanda var alırsın arkana:cherry:
Yaa Tuğba ayıpsın.. Ben oraya transfer olurum, şu borçlara bi yardımcı oluver yeter, fazla bişiy istemiyorum :queen:Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullan...
Neden bütün motorcu hatunlar İstanbul'da biri bana bunu açıklasın lütfen..ale:
Güzel motosikletmiş, ben şahsen beğendimGüle güle kullan, hayırlı olsun.
hayırlı olsun seral kazasız belasız kullanasın inşallah...umarım yeni motorunu sağın solun gaza getirmesiyle değilde kendi tecrübenden emin olup daya iyisini kullanmaya hazır olduğun için almışsındır...nitekim motora bu sene başlayan birisi olarak biraz acele ettin gibime geldi...daha mayıs'ın başında CBR125'in üstünde zor duruyodun...dost gerçeği acıyı söyler...yinede herşey gönlünce olsun...allah kaza bela göstermesin...güzel günlerde binesin...:cat:
Maziye bir bakıver neler neler bırakmış diye bir şarkı vardır Bülent. Senin hatırladığın Tophane buluşmasından sonra ben geçen haftalarda yine Tophane’deydim. Yer aynı, insanlar aynı...Ama bu sefer arkamda 70 kilo civarında bir artçıyla geldim mekana. Ve aynı akşam arkadaşım bana benden fazla güvenerek gıcır gıcır 600RR’ın anahtarını verdi. Gaza getirmekle cesaretlendirmek farklı şeyler.
Demem o ki; bazıları konuşur bazıları gelişir. Senin hatırladığın Tophane buluşmasından sonra seninle bir kere daha karşılaşmıştık ve sen "sürüşünü çok ilerletmişsin ilerde sıkı bir motorcu olacağına inanıyorum" yazmıştın.
Sonuçta hayatında ilk defa motoru alıp buluşmaya gitmek böyle hoş anılar bıraktıAma evde oturarak km ler ilerlemiyor, tecrübe de edinilmiyor.
Temennilerin için teşekkür ederim, endişelerin için ise bir gezmeye çıkalım ama ben CBR’ı alıyım, imzamı önce onunla atayımJ