Niyet SİMAV...

Sevgili Cumhur Bozdağ ve ben Pazar sabahı saat 8.00 da buluştuk.Amacımız Bursa Enduro’daki arkadaşlarımızın Simav’a yapacakları geziye katılmaktı.Daha sonra Orhaneli yolunun buzlanması nedeniyle rotalarını deniz kenarına çevirmişler.Keşke buluşabilseydik. Başka sefer umarım…Neyse biz keyifli bir sürüş sonrası 15.00 gibi Balıkesir’deydik.Dursunbey’den Harmancık’a kadar kesintisiz devam eden kombine virajlarda aldığımız eğitimin hakkını vererek yata yata Harmancık’a vardık.Oradan tekrar geri döndük.Ve yolda ciddi bir tehlike atlattım.Eğer sistemi uygulamıyor olsam ve sol virajda yolun tam sağında olmasam karşıdan gelen ve kendine göre sağa dönmeye çalışan 18-20 yaşlarında kovalak sürücünün tekerleri altında kalmam işten bile değildi… Bir an için Cumhur’la birlikte geri dönüp çocuğu yakalayıp bir ders vermeyi düşündük ama vazgeçtik.

Aşağıda fotoğraflarımızın bazıları…

Kepsut çıkışında mola …(elbiselerimizin üzerindeki yer yer beyazlıklar toz değil..BUZ)
harmanck001smallms1.jpg

Motorlarımızın buz tutmuş hali
harmanck002smallcr9.jpg

Kıvrım kıvrım yollar
harmanck010smallel0.jpg

harmanck011smalluy8.jpg

Yolda kısa bir mola
harmanck014smalljl3.jpg

Muhtelif manzaralar.
harmanck019smallgt9.jpg

harmanck023smallez4.jpg

harmanck030smallzd1.jpg

harmanck032smallcn5.jpg

harmanck033smallhu1.jpg

harmanck041smalleh5.jpg

harmanck045smallgs6.jpg

Umarım fotoğraflarımızı beğenmişsinizdir.

soğuk falan dinlemişsiniz. tebrikler:cherry: zaten buzlu karlı yollar motordan çok tecrübe ister.resimler gerçekten güzel

Abiler süpersiniz yaf buz soğuk hiçbirşey işlemir size anlaşılan. Paylaşım için teşekkürler.

vovvv motorun önünde kar toplanmış bee :mrgreen: dikkatli şöför aldırmaz abi. helal size valla. :) kazasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi ama daha fazla foto isterdik :)

harika ve takdir edilecek bir gezi olmuş tebrikler.her babayiğidin harcı değildir bu:cat:

Helal olsun size o yollar çok iyi biliyorum,şanslıymışsınız bir anda tipi yapar oralar.
Siz bir güzel geziyorsunuz,ben de evde yoğurt çömleği gibi,mayam bozulmasın diye kıpırdamadan oturuyorum.

Helal olsun size...Kütahya dan Balıkesire giderken tercih ettiğim yoldur oraları.Motosiklet kullanırken gerçekten beceri ister.Paylaşım için teşekkürler...

içim titredi birden kar kış dinlememişsiniz valla (:) tebrik ediyorum resimlerde çok güzel

Helal olsun size o yollar çok iyi biliyorum,şanslıymışsınız bir anda tipi yapar oralar.
Siz bir güzel geziyorsunuz,ben de evde yoğurt çömleği gibi,mayam bozulmasın diye kıpırdamadan oturuyorum.

Abi sen de hep evde oturuyon.:mrgreen: Madem sen gezmiyosun , Bursa tarafına gelirsem çayını içmeye ben gelecem... :mrgreen:

Teşekkür yorumlarınız için.Bir gün birlikte böyle güzel yerlere yol yaparız umarım...

Yaşamak buna denir işte gün ağarmadan yola çıkacaksın. Uzaklaşacaksın İstanbulun kirli havasından ve gürültüsünden:cat: Şöööleeee bir köy yolu bulup çalacaksın bir köy evinin kapısını Allahın selamıyla başlayıp ben kahvaltıya geldim diyeceksin:cherry: eee Allahın misafirini seven insan ile karşılaşmışsan birde değme keyfine Gelir önüne en doğalından kahvaltın bir bardak süt ımmmmmm afiyetle yersin Saygılar ve teşekkür eşliği ile ayrldıktan sonra yola koyulursun mis gibi köy kokusunu, temiz havayı çekersin içine ciğerlerin bayram eder :queen: özgürlük bu dur yaşamak budur bu düşünceyle çıkılan yollar unutulmayacak güzel anılar olarak hatırlanır daima.

Erdosel ve yol arkadaşı çok ve kazasız yaşayın yola devam:cat:

Saygılar efenimmmm

güzel gezi olmuş abi de siz nerden kütahyadanmı gittiniz oraya yani kütahyalımısınız abi? merak ettim.
aynı yoldan geçen yaz bizde 8 motosiklet dursunbeye kadar gidip su çıktı da alabalık yiyip dönmüştük motosiklet için gerçekten çok zevkli bir yol ama tehlikelide o yolun tehlikesini en iyi ben biliyorum sanırım neyse fazla karıştırmayalım :)

Güzel gezi olmuş paylaşım için tşk.:rendeer:

Bu arada ön cam bu hale geldi ise visör ne durumda??? Yolun nasıl görüyordunuz:silent:

güzel gezi olmuş abi de siz nerden kütahyadanmı gittiniz oraya yani kütahyalımısınız abi? merak ettim.
aynı yoldan geçen yaz bizde 8 motosiklet dursunbeye kadar gidip su çıktı da alabalık yiyip dönmüştük motosiklet için gerçekten çok zevkli bir yol ama tehlikelide o yolun tehlikesini en iyi ben biliyorum sanırım neyse fazla karıştırmayalım :)

Biz Balıkesir'liyiz.Balıkesir-Kepsut Dursunbey-Harmancık ve aynı yoldan geri dönüş.
Bence bütün yollar kendine göre tehlike barındırır.İleri ve güvenli şürüş eğitimi alıp,aldığın eğitimin gereklerini yapmak ise motorsiklet kullanmayı keyifli kılar. Harmancık yolu dar ve kombine virajlardan oluşuyor.İnanın tüm yol boyunca o virajların nasıl bittiğini anlamadık....

Güzel gezi olmuş paylaşım için tşk.:rendeer:

Bu arada ön cam bu hale geldi ise visör ne durumda??? Yolun nasıl görüyordunuz:silent:

Vucut ısımız vizörün buz tutmasını engelliyor.Ayrıca kasklarımızda bugu önleyicilerimiz vardı.Ancak gözlük kullandığım için zaman zaman gözlüklerim buğulandı.O nuda vizörümü bir tık açarak halettim.

Son düzenleme:
Burası simav çavdarhisar yolu.

Burasıda bir örenyeri görmenizi tavsiye ederim yol sapa ancak tarihi çok zengin.

Bu fotoları 27-12-2007 perşembe günü Bursadan Uşağa giderken çektim.

Heryer krağı olmuştu veeee sıcaklık -14 dereceydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar