[Eskişehir - MT]

selam arkadaşlar
barış kardeşim teknik destek için çok saol süper oldu hiç bi sorun kalmadı hakkaten yol boyunca benim motorun tüm bakımını yaptım evde yapmazsan yolda yapıyosun sadece depo süpriz oldu hatta depoyu komkle kaplamayı düşünüyom karbonat+japon la nasıl olur (karbonat depo:queen::queen:)
gercekten çok saol zahmet verdik sana hakkını helal et
eskişehirede bekliyoruz sizi müsait zamanda başımızın üstünde...
hakkaten başımıza gelenler pişmiş tavunun başına zor gelir.ama çözecem yaza kadar inşallah bi shadow 750 kesin çözüm:bounce:

vayy burda olayınn iç yüzeyi varmış okumamıştımm :)

Geçmiş olsun Hamza kardeş Sanada Durmuş abii Eray sanada :)

Benimde anlamadığım olayy harbi lastikk 2 kere nasıl patlar yavvv dış lastik hiç kontrol edildimi yavv içinde saplanmış bişi olmasınn :silent::silent:

Neyse sağlıcakla kalın......:rendeer:

vayy burda olayınn iç yüzeyi varmış okumamıştımm :)

Geçmiş olsun Hamza kardeş Sanada Durmuş abii Eray sanada :)

Benimde anlamadığım olayy harbi lastikk 2 kere nasıl patlar yavvv dış lastik hiç kontrol edildimi yavv içinde saplanmış bişi olmasınn :silent::silent:

Neyse sağlıcakla kalın......:rendeer:

Teşekkürler...Dış lastiğede bakıldı fakat birşey bulunamadı...Şanssızlık işte...Ne diyelim :pr:

arkadaslar kutahyadan bayramınızı kutlar we esenlıkler dılerız...

Çok teşekkürler sizinde bayramınız mübarek olsun insallah hayırlara vesile olur:rendeer:

Şu videoya bi bakın ya gülmekten öldüm abi ya
http://www.liveleak.com/view?i=59c9a9b288

Son düzenleme:
ARBETUS,Gerçekten çok sağol benim arka teker ve diskle baya uğraştın,eline sağlık...Bu arada fren hava yapmıştı sanırım ve tutmuyordu ya işte o yolda tekrar düzeldi ama tekerim tekrar patladı ve frene gerek kalmadı :cherry:

Demekki kıvrıldı içeride ondan böyle oldu. Seni msnime ekldim.

Sağlıcakla.

İyi şimdi işe gitcem :pale:

Motoru satıyormuşsun Hayırlıısı olsun.....

Sağol,Babam Durup Dururken Sat Motoru Doğru Düzgün Bişi Alalım Dedi...Bende Doğru Düzgünden Kastın Ne Dedim...O da İkinci El Racing Honda Falan Dedi...Bende Hemen Satıyorum O Zaman Dedim :queen::queen::queen: Ve İlanı Verdim :queen::queen::queen::queen:

Sağol,Babam Durup Dururken Sat Motoru Doğru Düzgün Bişi Alalım Dedi...Bende Doğru Düzgünden Kastın Ne Dedim...O da İkinci El Racing Honda Falan Dedi...Bende Hemen Satıyorum O Zaman Dedim :queen::queen::queen: Ve İlanı Verdim :queen::queen::queen::queen:

hadi bakalım gözün aydın inş. en kısa zamanda satılırda. kavuşursun sende honda'na.:wiinkk:

merhabalar olsun herkese:rendeer: Hamza sen:
Babam Durup Dururken Sat Motoru Doğru Düzgün Bişi Alalım Dedi...Bende Doğru Düzgünden Kastın Ne Dedim...O da İkinci El Racing Honda Falan Dedi...Bende Hemen Satıyorum O Zaman Dedim :queen::queen::queen: Ve İlanı Verdim :queen::queen::queen::queen:

demişsin ama eminsin dimi,babanın bi yamuk yapmayacağına.Hani motoru sattırır sonra yan çizer bazı babalar:cyclopsanSakın öyle olmasın:bounce:.inş. dediğim gibi olmaz,inş. gönlündeki motor altında olur ileride:cat:

lem şeytan dürtüyo bana da habire. git al ck'yı gel diyo da :pr: az daha toparlanmam lazım. baktım olmadı satamazsak 2 tane motorum olur :):)

merhabalar olsun herkese:rendeer: Hamza sen:

demişsin ama eminsin dimi,babanın bi yamuk yapmayacağına.Hani motoru sattırır sonra yan çizer bazı babalar:cyclopsanSakın öyle olmasın:bounce:.inş. dediğim gibi olmaz,inş. gönlündeki motor altında olur ileride:cat:

Yoktur öyle huyu zaten öyle olcak olsa satcaz der satarız bende pek bi ses çıkaramam ki çıkarsam bile faydası olmaz...İnsallah havalar ısınırken mart-nisan gibi elimde olacak...

Ehliyetsiz, 170 promil alkollü gençle, sevgilisi otomobille eve girdi

babanın arabasını paramparça ettin sonunda. sana da bu yakışır zaten. şerefsiz ismail... hatuna da yazık ettin. artık babası vurur heralde seni...

222'nin vazgeçilmez müşterisi budha'nun müdavimi... ölmemişin ya ona dua et sen...

ankara yolunda kaç vurdun enson 260 mı :pr:

748453_2.gif

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=48915&cat=200&dt=2007/12/25

http://www.ihlas.net.tr/detay.asp?id=748453&type=sd

bu da videosu.kaza sonrası arabanın çıkarılması filan...
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=34299&k_A=haberturk

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..bugun umutla beraberdim..iskambil kayatlarıyla oynanan bir oyundan bahsettim..maçakızı oyununu bilmiyormuş az bişi gösterdim ona..anlattım ehh işte..yaw bilen varmı maça kızı oyunu iki kişi lazım..emre top sakal yakışmış dayının...bora dostum bekle bizi geliyoz salona...hakan abiye söylersin artık....cüneyt abim geçmiş olsun eti fazla kaçırmışsın..gene göbek yaptın kurbanda 4 aydır rejimdeydin 4 günde geri aldın herhalde...

arkadaslar sınan abıyle takılmayana anlamaz sınan abının normal hareketlerı sız bızı dusunun bıde annemı gormuyom onu gordugum kadar :d

arkadaslar facebook a tunıngcıler yer acmıs motorcular neden acmıyor kı ugrasıyorum ama olmadı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar