[Eskişehir - MT]

selam arkadaşlar naber mt ne var ne yok
nerelerdesiniz
yaw dün birileri bursayamı gitti:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
valla gidenlerde hiç akıl yok ya cekilirmi onca yol yazık değil mi
hem yol hali bu adamın başına her şey gelir :queen::queen::queen:
neyse inşallah yaz olurda rahat rahat gideriz
bu günde havanın güzelliğine bak
neyse biyerlerde görüşrüz bye bye

hamza
nerelerdesin emanetin var bende nasıl ulaştıralım öğleden sonra carşıda görüşrüz olmazsa hava ii
eray ersin sinan
nerelerdesiniz bi ses edin
diğer mt ciler
bayram bitmeden bayramlaşacaz mı?

Son düzenleme:
abi öğlen vaktı carsıda bulusalım ben yayamn gelcem durmus abı kemerın bende bulusalım bugun son gun

Evet Arkadaşlar Dün Yaptığımız Bursa Gezisinden Birkaç Resim...
Ben yola çıktığımızdan itibaren resim çekmeye başladım için çok fazla resim yok ama Sinan abi ve diğerleri de güzel resimler ekleyecektir.Aslında pek düşündüğümüz gibi bir gezi olmadı.İlk olarak Durmuş abinin benzin deposu benzin sızdırmaya başladı ve aksilikler birbirini takip etti...

Aşağıdaki resimde güneşi görünce hemen kenara park ettik ve Eray arkadaşımız doğal ihtiyacını karşılarken pantolonunun fermuarı bozuldu ve tüm yolu havalandırma deliği ile gitmek zorunda kaldı...
22122007001vl9.jpg

22122007005vi0.jpg

22122007006yx3.jpg

22122007002rp9.jpg

Ve poz vermeye başladık bile...Tabi benim saçlar uzadığı ve jöle süremedim için yaratık gibi çıkmış olabilirim :queen:

22122007007ew6.jpg

22122007008mt0.jpg

Ve İnegöl'e ulaştık...Tabi Durmuş Abi'nin motordan sonra bir arızada benim motordan geldi bu sırada...Tam girişte arka lastik patladı...

22122007010ed3.jpg

22122007009pg3.jpg

Etrafta biraz dolanıp lastikçi bulmaya çalıştık ama nafile...En sonunda birini bulduk ve telefonla arayarak dükkanına çağırdık adamı...Bu sırada Durmuş Abi'nin motor sürekli benzin akıttığı için yan yatırmak zorunda kaldık motoru...

22122007011ne7.jpg
22122007012kc4.jpg

22122007013lu2.jpg

22122007014il6.jpg

22122007017ur9.jpg

22122007016se9.jpg

Ve sonunda benzin sorunu ile lastiğimiz onarıldı.Dozer yaması ile :mrgreen: Lastikçi ile aramızdaki dialog aynen şöyle idi...
-Abi tekrar patlama yapmaz dimi?
-Manyak mısın sen...Dozerlere takılıyor bu yama...
-Çıkmaz falan dimi götürürü mü bizi evimize kadar?
-Dalga mı geçiyon...Zorlasan çıkmaz bu yama...
-Tamam ne kadar bu?
-Yirmi lira,işçilikde almicam senden...

Ve Bursa'ya geldik...
22122007018si8.jpg

Burada durunca fark ettik ki benzin problemi yeniden doğmuştu ve benim dozer yamalı tekerim yine patlamış ve inmeye başlamıştı...Patlamış derken yaptığımız yama hava kaçırıyordu...

22122007019lb9.jpg

22122007020kc8.jpg

Akşama kadar açık lastikçi bulmak için uğraştık ama bulamadık,bulduklarımız ben motora bakmam dedi...En sonunda Bursa Mt'den iki arkadaş geldi ve lastik problemi ile uğraştık...Arka lastiği söküp bi motorcuya götürdük ve oda şampreli değiştirdi...Benim orjinali 15likti o ise 15lik bulamadığı için 16 taktı ve katlanma olmadığı sürece patlamaz dedi...Yirmi lira da o aldı ve lastiği geri takmak için motorların yanına geldik...Bu arada Bursa MT'deki arkadaşlardan biriside Durmuş Abi'nin benzin sorunuyla ilgileniyordu...Depoda oluşan çatlağa karbonat+japon yapıştırıcısı+karbonat formülü uyguladılar ve benzin akıtma sorunu hallolmuş oldu...Benim teker sorunuda bitmişti artık yola çıkabilirdik...
22122007022ei5.jpg

Bi süre sonra tam Bursa'dan çıkarken benim lastik yine hava kaçırmaya başladı ve mecburen İnegöl'e kadar patlak tekerle gitmek zorunda kaldım...İnegöl'e geldiğimizde hemen bi benzinciye girip mola verdik ve ne yapacağımızı düşündük...
22122007025se7.jpg

Benzincide babamı beklemeye başladık ve babam geldikten sonra motoru Eskişehir'e götürecek bir araç bulmak için otogara giderken Eray virajda motoru kaydırdı ve düştü :pale: Terslikler bitti derken bide bu çıkmıştı başımıza ama şükür çok önemli bi durum yoktu...Otogarda nakliye aracı bulamadık ama durumdan yararlanmak isteyen bir ticari taksi sahibi ben götürürüm dedi.Ve Fiat Doblo marka ticari taksinin arka koltuklarını öne yatırarak motoru koyduk ve Eskişehir'e doğru yola çıktık...
22122007027pu3.jpg

22122007029vk2.jpg

22122007028we1.jpg

Sonunda sağ salim eve vardık şükürler olsun...Gezemedik,doğru düzgün manzara resmi çekemedik ama bol bol tamir görüntüsü çektik :queen::queen:

selam arkadaşlar naber mt ne var ne yok
nerelerdesiniz
yaw dün birileri bursayamı gitti:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
valla gidenlerde hiç akıl yok ya cekilirmi onca yol yazık değil mi
hem yol hali bu adamın başına her şey gelir :queen::queen::queen:
neyse inşallah yaz olurda rahat rahat gideriz
bu günde havanın güzelliğine bak
neyse biyerlerde görüşrüz bye bye

hamza
nerelerdesin emanetin var bende nasıl ulaştıralım öğleden sonra carşıda görüşrüz olmazsa hava ii
eray ersin sinan
nerelerdesiniz bi ses edin
diğer mt ciler
bayram bitmeden bayramlaşacaz mı?

Ben acaip yorgunum bugün çıkar mıyım bilmem ama emanet dursun sende abi acelesi yok zaten motorun teker patlak yatıyo hallederis bi ara sen benim özelime tlfn numaranı gönder yada [email protected] bunu ekle :queen::rendeer::cat:

Son düzenleme:
vayyy beee ne gündüüüü beeee,
bu geziden alınan derslerr:
*takım olmadan asla yola çıkılmaz,,

bu geziden ne öğrendik
*kymco 200 ün lastik değiştirmesini ve keeway sl 150 nin tüm bakımlarını yapmayı öğrendik (hemde yolda)
bu şekilde 3 -5 gezi daha yaparsakk yakında 3 tf ciler motosiklet hastanesi adı altında bi dükkan açarız,, :p:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
vayyy beee ne gündüüüü beeee,
bu geziden alınan derslerr:
*takım olmadan asla yola çıkılmaz,,

bu geziden ne öğrendik
*kymco 200 ün lastik değiştirmesini ve keeway sl 150 nin tüm bakımlarını yapmayı öğrendik (hemde yolda)
bu şekilde 3 -5 gezi daha yaparsakk yakında 3 tf ciler motosiklet hastanesi adı altında bi dükkan açarız,, :p:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ayrıca bu geziden benim aldığım en büyük ders :mrgreen: BABALARIN GİTME DEDİĞİ YERE GİDİLMEZ!!!!! :queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen:

Slm.. Eskişehir...
Bursadan yolcu ettiğimiz arkadaşlar durumlarını (sağ salim vardıklarını) belirtebilirmi.. Merak ettik yaw...
Selamlar... :)

iyiyiz özgür abi sağol. biz sağsalim geldik. :)

sağol volkan'ım ya benim anlamadığım Türkiye'nin sayılı işlek yollarında o lastik nası patladı ? :silent:

Otogarda nakliye aracı bulamadık ama durumdan yararlanmak isteyen bir ticari taksi sahibi ben götürürüm dedi.Ve Fiat Doblo marka ticari taksinin arka koltuklarını öne yatırarak motoru koyduk ve Eskişehir'e doğru yola çıktık...
geçmiş olsun ben taksiciye eskişehire gelince ne kadar para verdiniz onu merak ettim

Adam 150 ytl dedi ama 130 a anlaştık :pr: Açık lastikçi falan olsa al bi sıfır lastik 90-100 e daha iiydi ama şans işte...Sinan Abi teker nasıl patladı anlamadım demişsin benim asıl anlamadığım o teker iki kere nasıl patladı :queen::queen::queen: Eee babanın gitme dediği yere gidersen iki kere de patlar yirmi kere de... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sinan abi şu fotoları koyda kopyalıyım pcye ya yolda çektiklerini falan yada bi şekilde ulaştır abicim bana...

Son düzenleme:
Ufak bir problemle de olsa evine ulaştığınza sevindim. Bende bu arada Disk frenli arka tekeri takmayı öğrendim. eve tutulmuş bir boyunla döndum :). Şaka bir yana gezemesek de sizinle tanışmak güzeldi. Japon+Karbonat+japon formulü işe yara ben çoğu yerde kullanıyorum.Ama gelirken yanlışlıklla uhu alarak asrın hatasını yaptık ama olsun. O depo artık sızdırmaz :p Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. İnş. daha sorunsuz bir gezi yapabilmek dileğiyle.

Sağlıcakla.

Son düzenleme:
Ufak bir problemle de olsa evine ulaştığınza sevindim. Bende bu arada Disk frenli arka tekeri takmayı öğrendim. eve tutulmuş bir boyunla döndum :). Şaka bir yana gezemesek de sizinle tanışmak güzeldi. Japon+Karbonat+japon formulü işe yara ben çoğu yerde kullanıyorum.Ama gelirken yanlışlıklla uhu alarak asrın hatasını yaptık ama olsun. O depo artık sızdırmaz :p Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. İnş. daha sorunsuz bir gezi yapabilmek dileğiyle.

Sağlıcakla.

çok sağol barış kardeşim.:cat: yolunuz düşerse esk.e eray'dan ulaşırsınız artık. biz de sizi elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız...
:)

o formül çok süper oldu hakkaten. zaten yeni motorum olunca torpidosuna koyacağım ilk şeyler 5tane japon yapş. 10tane de karbonat olcak :mrgreen:

ARBETUS,Gerçekten çok sağol benim arka teker ve diskle baya uğraştın,eline sağlık...Bu arada fren hava yapmıştı sanırım ve tutmuyordu ya işte o yolda tekrar düzeldi ama tekerim tekrar patladı ve frene gerek kalmadı :cherry:

Büyük geçmişler olsun.Manyak atraksiyon yapmışınız haa:cherry:
Helal olsun ama bu havada bu iş,Harbi helal olsun...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar kutahyadan bayramınızı kutlar we esenlıkler dılerız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar