(mt Izmir) Mangalda çoban Kavurma

mangal kömürleri dikkatimi çekti doğrusu.sanki gora'dan gelmiş gibi duruyorlar. mor mor :cyclopsan

MT GORA dan arkadaşlarda vardı geçiyorlarmış uğradılar :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mangal kömürleri dikkatimi çekti doğrusu.sanki gora'dan gelmiş gibi duruyorlar. mor mor :cyclopsan

Yuh yani...Başka bişey dikkatini çekmedi kömür çekti haaa:pr::pr::pr:

Ağaçlara hiç bakmıyon... Ne biçim sucuk yapmışlar....:queen::queen::queen: Hasat çokmuş bu sene.... Pirzola ağaçları da çok iyi mahsul vermiş...Bayağı lezzetliydiler...

Sanki çağırsak gelecektin.... İzmir mt de yazıyo..Okumadım deme şimdi...Gecenin bu saati kalkar gelirim torbalıya...:pr::pr::pr::pr:

Hele bi ilk toplantıya gelme.... :):wiinkk:
Pc yoktu bugün bakamadım tel açsaydınız,oda olmadı bağırsaydınız gelirdim de aklımıza gelmedin deyin sıyrışın işte yane ne uğraşıyonuz:p

Ulen insafsızsınızz ,magal yahu, nasıl çağırmassınız küstüm yaw ::miiz::

:queen::queen::queen:

hanımlar olunca birde küçük çocuk araba şart oluyor :cat:

allah seni inandırsın arabaya ilk bindik senin ismin geçti :pale:kesin gelir okumuştur dedik hatta dönüşte bile senden bahsettik inanmazsan alpere sor yada tuncere sor onada inanmazsan ilk toplantıda bana sor :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pc yoktu bugün bakamadım tel açsaydınız,oda olmadı bağırsaydınız gelirdim de aklımıza gelmedin deyin sıyrışın işte yane ne uğraşıyonuz:p

Ulen insafsızsınızz ,magal yahu, nasıl çağırmassınız küstüm yaw ::miiz::

:queen::queen::queen:

Olm bak değerini bil..Kaç kere andım seni....:wiinkk::wiinkk: Geleceğini bilsem aramam mı len....:bounce::bounce:

Gene aklıma zeytin geldi be yaaaa.....:silent::silent::silent::silent:

Olm bak değerini bil..Kaç kere andım seni....:wiinkk::wiinkk: Geleceğini bilsem aramam mı len....:bounce::bounce:

Gene aklıma zeytin geldi be yaaaa.....:silent::silent::silent::silent:

Zeytin hanimiş zeytin(Kemal Sunal'ın zamsalaktan bi replik:p) İşte unutursan zeytinde olmaz öyle:queen:

Göturun hey masallah :D ALLAHIM SEN NE BUYUKSUN :D gozum kalmadan 2 dk lopletmısler :D

Valaa siz bu yediklerinizle bayağı idare edersiniz artıkın:queen:

grnt017mx2.jpg

:queen: max.5 gun ıdare ederler min.1 gun haha :D kesın bunlar sabah kalkıp kahvaltıda yapmıstır haha :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen: max.5 gun ıdare ederler min.1 gun haha :D kesın bunlar sabah kalkıp kahvaltıda yapmıstır haha :D

Bunlar dediğin adam sitenin moderatörü Forrap...Hani şu siyah takkeli olan..... Bence bidaha düşün.....:queen::queen::queen:

Zaten tam doymamış... Kediye kaptırdı sucuğu......:queen::queen::queen:

Bunlar dediğin adam sitenin moderatörü Forrap...Hani şu siyah takkeli olan..... Bence bidaha düşün.....:queen::queen::queen:

Zaten tam doymamış... Kediye kaptırdı sucuğu......:queen::queen::queen:

He saol abım cok saol

Forrap abım nasılsın ıyısındır ınsallah kedıye kızma bıdahkı sefere kovalarım senın canın saolsun yeterkı kardesını bannedleme :)) nese herkes benı sever ozellıkle forrap abım benı cok sever:)))) cnm abım sen ye ye ınsallah yazın gelırık ızmıre kardesınıde tıkarsın amın :)...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
He saol abım cok saol

Forrap abım nasılsın ıyısındır ınsallah kedıye kızma bıdahkı sefere kovalarım senın canın saolsun yeterkı kardesını bannedleme :)) nese herkes benı sever ozellıkle forrap abım benı cok sever:)))) cnm abım sen ye ye ınsallah yazın gelırık ızmıre kardesınıde tıkarsın amın :)...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:

Nese abım cumleten ıyı geceler bılıosun ben unluyum sıte kucuguyum unlu olmak zor haha :D 2 dk ne bıcım roman yazdım haha :D nese sızlerı sevıem ellerınızden opmusem ıyı geceler SAygılarımla:Selcuk A.ş Site Göççügü :))

abi bensiz nasıl geçti boğazınızdan o güzelim etlerrrrrrrrrr mangalarrrrrrrrrrrr :salut:eek:fffff be morelim bozuldu yahu evde misafirlerle kalmaktan siteyi takib etmedik diye neler kaçırdık yahu :pr:neyse geçmiş olsun yine bana afiyet olsun size :rendeer:

mangalı, çobanı, kavurmayı falan kaçırdığımı üzülmedim ama muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm
(duvara kafa atan sımayl, kızgın kırmızı kafalı sımayl)
yarasın, afiyet olsun,

Yok be yaw::blusssh:::blusssh:::blusssh:::blusssh:

Ailecek gittiğimizden Çengizler arabayla geldi.... Diğerleri motorlarla........:queen:

:queen: çengizler mi arabayla geldi :queen: arabayla gelen sendin abi çengiz abiyidi kandırıp bindrmişsin arabaya :p motoru yıkatıp yüklüğe kaldırdın walla :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar