(mt Izmir) Mangalda çoban Kavurma

Son düzenleme:
Ya şu garibanın ağzını sulandırdınız , neden bakmadım ki , nasıl olduda birgün ihmal ettim anlıyamıyorum . zaten uzun zamandır et yüzü görmedim , ah şu garibanlığın gözü kör olsun. etlere yanmıyorum onu nasıl olsa birgün yine yaparız da o muhabbet kaçmazdı yani. neyse hakkını vermişsiniz , benden yana helal olsun . Ama sayın Cengiz Eryet , sen bana borçlandın böyle bir durumda en azından bir alo yeterliydi. otostop yapar gelirdim , motorum beni oraya kadar getirirdi ama dönüşü ? henüz adresi öğrenemedi, zaten öğretmekte istemiyorum . geceleri tavuk karası var heralde yolu iyi göremiyor artık. çok yakında gözlğk takdırıcam motora (xsenon) belki o zaman çukurları daha iyi görür. neyse yinede afiyet olsun . bana bir kangal çoban sucuk borçlusunuz ,haberiniz ola . artık mangalda Rahmi abi mi olur yoksa başka bişeymi tartışılır.

ben izmir topiğine degil her zaman alışık oldugum ve takip etmeye alıştıgımız duyurular ve geziler başlıgına tıklayıpta baktım...Genelde oraya acıyodunuz ya ondan dedim :cat:

hadi bu seferlik affettik bir daha olmasın :p :queen: ( tam terbiyesizlik benim yaptığımda :mrgreen: hem suçlu hem güçlü :p hem kimseyi çağırma hemde posta koy BİLADER beni öldürecek ) :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben izmir topiğine degil her zaman alışık oldugum ve takip etmeye alıştıgımız duyurular ve geziler başlıgına tıklayıpta baktım...Genelde oraya acıyodunuz ya ondan dedim :cat:

Bilader sen görmedin de Gökalp demi görmedi?.... Cızır cızır usucukları kaçırdınız.....

Geçen haftada balığı kaçırmıştın.....:bounce::bounce:

Bilader sen görmedin de Gökalp demi görmedi?.... Cızır cızır usucukları kaçırdınız.....

Geçen haftada balığı kaçırmıştın.....:bounce::bounce:

alper abi o yazıları gökalp yazdı.valla kaçırdıkkk bidahaki sefere yeriz artık.sucuğu kaçırdığıma değilde sizinle muhabbeti kaçırdığıma üzülüorum :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi o yazıları gökalp yazdı.valla kaçırdıkkk bidahaki sefere yeriz artık.sucuğu kaçırdığıma değilde sizinle muhabbeti kaçırdığıma üzülüorum :rendeer:

Üzülme be... Yaparız en kısa zamanda yeni bir aktivite......:cat::cat::cat:
Şşşt gökalp noooldu bizim yağ?....:silent::silent::silent:

ben yağı buldum BP ( reklam) de var :) isteyene yarı fiyatının 2 katına alırız :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zor olmaz abi olur mu öyle şey.abi sen mobil diyorsun ben mobil bakıcam
Bp bulmuş Cengiz abi;katalogta mobil yazıyor demiştin...
:queen::queen::queen::queen::queen:

Akşam akşam yarıldım len gülmekten........
Öpüyom seni canım.....:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bp yle Mobil zaten birleşti..... Cengiz mobili bulmuş..Ama Bp de satılıyormuş.....:cherry:

Bence sen bir an önce yat........:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar