(mt Izmir) Mangalda çoban Kavurma

afiyet bal şeker olsun ama dikkatimi çeken bişey var. Forrap ve Kolpa sürekli yemişler adamlar iki dakika durmamış habire götürüyorlar sanki. resimler öyle diyor en azından

yaw kaçta göz arasında ne haltlar karıştırıyorlar (izmir-mt)
tehlikeli grup abicim korkmak lazım gelir :)

çok hoş,kasap vitrini yaratıcı.paylaştığınız için teşekkürler.

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir akşamdı,teşekkürler herkese :rendeer:
Hakkını verdik mangalın..

İhtiyar,bu taraflara gelmiş insan nasıl belli oluyor..:)Çobanın sucukları vs. den girmişsiniz hemen konuya,bir yiyen bilir zaten.Tekrar bu taraflara geldiğinizde mutlaka haberimiz olsun :cat:

Zig aklımıza defalarca geldin,gelebilsen güzel olurdu :cat: Cidden aklımıza geldin,unuttuk sanma..

crayzboyone:) Tamam sen gel hallederiz bir şeyler.. Bizde mangal bitmez.(Bu arada sınırdan döndün :p).

Wallace,grubun ünlüleri olmak kolay değil,sürekli patlayan flashlara ve magazin basınının baskısına maruz kalıyoruz..Her hareketimiz kayıt altında.Yoksa biz çok yemedik,sadece hep yemek yerken bizi çektiler :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Afiyet olsun
grill.gif

Konu Etiketleri: alp , apv , coban , izmir , mangal , resim , tunay
:cherry:

crayzboyone:) Tamam sen gel hallederiz bir şeyler.. Bizde mangal bitmez.(Bu arada sınırdan döndün :p).

Vey anneeeee:)

Abım benım sen benı cok seversın bak ben bılıom cunku bende senı cok sevıem kalp kalpe karsıdır saygılarımla :)))) yazın ınsallah ızmırın yolunu tutcaz soluyım ben 103 kıloyum doyurmak meseledır :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen: çengizler mi arabayla geldi :queen: arabayla gelen sendin abi çengiz abiyidi kandırıp bindrmişsin arabaya :p motoru yıkatıp yüklüğe kaldırdın walla :farao:

Söölemesen olmzdı sankinem.... :pr::pr::pr::pr:

Sana bi dahaki çoban et olayında biftek madalya takalım....:queen::queen:

Ya nasılda anlamadım :pr: Tabiii yaaaa:mrgreen: Langırtta duman olmuştunuz onun intikamını alıyon.....:queen:

Ya biz sizi her şartlarda yeneriz be yawww.....:queen:

Son düzenleme:
offf çok güzel mangal yapmışsınız yaa bizde isterizz bizde isterizzz :p çok aktifsiniz,,hep böle olun , bolbol resim çekin bizde sizinle yemiş gibi oluruzzz :)
saygılar izmir mt

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Etiketler: alp, apv, coban, izmir, mangal, resim, tunay

Konuyu açan adam kalabalık görünsün diye yapmış.... :p

Bu arada ben değirmendereye gidiyorum..Ordan kuşadası...Yarın görüşürüz.....

Etiketler: alp, apv, coban, izmir, mangal, resim, tunay

Konuyu açan adam kalabalık görünsün diye yapmış.... :p

Bu arada ben değirmendereye gidiyorum..Ordan kuşadası...Yarın görüşürüz.....
Bak biiii

Kuşadasına giderken bana uğra bi otobandan girme çaban etten devam et yazıbaşıya geldiinde çaldır beni bakemmm:cat:

wallace sponsor olacaksan :p en yakın zamanda tekrarını yaparız :p mangal senin figo n olsun :queen:

oooooo afiyet bal şeker olsun bende saat 14:00 gibi Ahmetli den yola çıkıp izmir'e geldim keşke bir türlü haberim olabilseydiii:salut::salut:

napalım MT İzmir'de mangalda muhabbette bitmezzz....saygılarrrr...:cat:

İZMİRDE MANGAL BİTERSE hayat biter :mrgreen:biz yazın kimseye karışmıyoruz bak kışın bizim sezon başlıyor :cat: buz varsa yollarda biz oradayız ateş başında sıcak YY bize çok sıcaklık veriyor :p zaten kalplerimiz sıcak birde bardağımız sıcak olunca değme gitsin keyfimize :rendeer:

İZMİRDE MANGAL BİTERSE hayat biter :mrgreen:biz yazın kimseye karışmıyoruz bak kışın bizim sezon başlıyor :cat: buz varsa yollarda biz oradayız ateş başında sıcak YY bize çok sıcaklık veriyor :p zaten kalplerimiz sıcak birde bardağımız sıcak olunca değme gitsin keyfimize :rendeer:

yaaa abi ağzına doladın şu şarabıııı.....:queen::queen::queen::queen:

haberim olsaydı biz de gelirdik...:cyclopsan Dün o kadar da baktım yani bi gezi toplantı var mı diye... (Gökalp):sunny:::unsure::::rantinp:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar