Para problem değil
Hepsini nakit bile veririm calisiyoruz eşek gibi.
Ama sezonluk binicem bu makinaya.
Gönlümde fazer yada bir enduro türü almak var ama tecrübe yapayım diyorum
3 kuruşluk kar için ikinci el almayim diyorum
Cazip bir fiyata bulmak lazım.
sezonlu alırsan satmazsında...tecrübe yapmak için uzun yol için başlangıc için hangi kategoriye koyarsan koy 10 numara motor...titreşim az...hız idare eder...uzun yolda bayar ama 100 sabitlersen sorun yok...100 ünde altına düşmez yeterki gazla..her zaman duru kapı önünde...ybr125 cbf150 sağlam motorlardır...hep tavsiye ederim...işçiliği çok çok iyi olmasada üretim nedeni cc si ortada...:cat:
kavaklıdere kasabası ama Alaşehire baglıdır.
sıfır almaya karalıyım..babamın iş nedeniyle bayrama sonuna kadar şehir dışındayım biraz daha bekleyip sıfır alcam..CBF 150 almamın tek nedeni ise bizim burlarda motor çok ve arkadaş çevresiyle geziye çıkaraız ondan dolayıı ( büyük motorlardan hoşlanıyorumm)
ha bide kurudere bize cok yakın :mrgreen: akraba çıkcaz az daha zorlarsak
kesinlikle memnun eder...yukarıdaki yazdıklarım aynen geçerli...
nerden başlasam ki...Salihli bi başka...garajın karşısında bir köfteciler vardır...abovv...hani sobacıların yanındakini diyom..25 yıldır vardı onlar...
Körfez dersanesinin altında yanında KONUT TİCARET diye bi yer vardı hatırlarmısın...inşaat malzeme deposu ve fayans showroomu..enişteye aitti oralar...sattılar İzmire göçtüler...çok daireleri var halen stad tarafında lüks evler boşta duru...bizede ev sattılar sigortanın karşısında 96 da geldik oraya taşındık...3 y sonra geri geldik İstanbıla...yaamıyoz orda...senede 1 gitmek lazım...
anneannem seyrantepede...kenan evren parkının arkalarında...çingen mahallesinde değilde biraz daha solda...
dayım İzmirden oraya taşındı ev aldı falan...orda büyüdüler geri oraya dndüler...pederin akrabalarıda salihli göbeğinde...kenan evren parkının ara sokaklarında...
rahmetli dayım ve aileside bu stad tarafında(roma dondurmacısının arka kısımlarda..) kırvelimiydi neydi orda oturular...bide şişeleme kırveliiye bi mahale vardır dimi hep gülerim...
bide Salihli TEDAŞ ta dayıoğlum var...elektirik işin olursa söle bana...10-15 yıldır TEDAŞ ta...:wiinkk: