Ehliyeti aldığım zaman , forumda devamlı takip ettiğim Gezilerden bir çoğunu gelecek baharda yapacağım .... Şimdiden listemde (İznik , Şarköy ,Şile tarafları yaz sonunda da Çanakkale gibi bir çok yer var...
""Eeee bundan banane diyebilirsiniz."":silent:.... Belki haklısınız ama paylaşayım dedim belkide heyacanı şimdiden sardı sabırsızlanıyorum belkide ....:bounce:
Beyler bu koltugu 2 parçaya ayırma olayını nasıl yapcağımızı nerede yapacağımızı bilen varmı?
Kenya ; Motor için saol arkadaşım , inan başımı hiç ağrıtmıyor....
Beyler bu koltugu 2 parçaya ayırma olayını nasıl yapcağımızı nerede yapacağımızı bilen varmı?
Gelecek Yaz için , Benim kafamdaki ler ;
Koltuğu 2 parçaya değildi... Benim artçıyla pek işim olmaz...
Ben koltuğu tek parçaya indirip(şimdikinin yarısına kadar küçültüp) , arka çamurluğu ortaya çıkarma için uğraşacağım...Tabiki Arka Lastiği kalınlaştırabilirmiyim ....onada bakacağım...
Yani oturduğum yerden sonra arka çamurluk başlayacak...
(Tek derdim , çantalar çamurluğun üzerinde,yanında güzel dururmu ? )
Yazın Modifiye'ye girecek motor.. 200 CC ye çıkabileceği söylendi.Dişlilerde değişecek..
Bir yerde kazalı bir Viragonun didonunu buldum...istedim vermediler...ama hurdacılarda veya 2. el bulabilirsem belki Didonda değişecek...
Evet biliyorum masraf ama uğraşması güzel olacak diye düşünüyorum paramın yettiği kadar uğraşacağım...:queen:
Gelecek Yaz için , Benim kafamdaki ler ;
Koltuğu 2 parçaya değildi... Benim artçıyla pek işim olmaz...
Ben koltuğu tek parçaya indirip(şimdikinin yarısına kadar küçültüp) , arka çamurluğu ortaya çıkarma için uğraşacağım...Tabiki Arka Lastiği kalınlaştırabilirmiyim ....onada bakacağım...
Yani oturduğum yerden sonra arka çamurluk başlayacak...
(Tek derdim , çantalar çamurluğun üzerinde,yanında güzel dururmu ? )
Yazın Modifiye'ye girecek motor.. 200 CC ye çıkabileceği söylendi.Dişlilerde değişecek..
Bir yerde kazalı bir Viragonun didonunu buldum...istedim vermediler...ama hurdacılarda veya 2. el bulabilirsem belki Didonda değişecek...
Evet biliyorum masraf ama uğraşması güzel olacak diye düşünüyorum paramın yettiği kadar uğraşacağım...:queen:
şimdi hocam 2-3 sorum olacak..
bildiğim kadarıyla murat@ arkadaşında motoru 200 cc ye yükseltilmişti.. acaba bu işlemin motora ne gibi zararı-yararı dokunabilir, motorun ömrüne etki eder mi, çekişte hissedilebilir bi farkı olur mu ?
koltuk mevzuuna gelince ikiye bölmeyi bende düşünüyorum böyle daha hoş ve daha rahat olacaktır gibi geliyor.. ancak eski selenin oturduğu yuvalarla 2 ye bölünmüş yuvalar tutar mı yerini o biraz kasacak bi mevzuya benziyor..
ayrıca ben egzostu deldirecem ya da susturucuları çıkaracam ancak nasıl yapcağım konusunda bi fikrim yok.. hangisi daha iyi olur bilemiom..
öncelikle havaların ısınması gerek bayadır binemiom zaten :salut:
rüzgarınız bol olsun..:bounce:
200 CC ye yükseltme olayında bende tecrübesizim ama usta ile yaptığım konuşmada , Motora uyan 200 CC lik bir Silindir Kapağı bulabileceklerini ,Pistonların filan değişmesine gerek olmadığını söyledi. Şimdiye kadar 3 motorda bu işlemi yaptıklarını çok fazla sorun karşılaşmadıklarını iletti. Motorun içindeki diğer parçaların bu değişimi kaldırabilecek güçte olduklarını söyledi. Yakıtta çok az artma ve yağ eksiltmede biraz da olsa artma olabileceğini söyledi... Dışarıdan motor aynı göründüğünden muayenede de sorun olmaz denildi.
Ben acemiliğimi atana kadar bu motora binmeye düşündüğümden (yaklaşık 3-4 sene bundan sonra 600CC lik bir motor düşünüyorum...) ve bu motoru satmayı düşünmediğimden en kötü ihtimal ile yazlıkta binerim...bana göre yapılmaya değer..Çünkü bunun bana maliyeti en fazla kapak değişirse 150 YTL,Pistonlar filan da değişirse 250 YTL ye mal olacak(Belki daha ucuza yapan yerler vardır ) yeni bir 250 CC lik motor olmaya kalksam alim ,satim, motor farkı vs. bana daha maliyetli olacak...
Dişlilerde değişince çekiş ,kalkış bayağı bir fark edecek...
Koltuk olayı evet şöyle bir baktım kasacak ama deneyeceğim...
Arkadaşlar ustamın dediğine göre zaten bizim motorlar 200 lük sen bakma ruhsatta ne yazdıgına dedi 200 olmasada 200 cc lik güç üretiyor dedi. Belki ufak tefek değişikliklerle performansı dahada artabilir ne bilim mesela arka zincir dişlisi varya onu değiştirip daha büyüğü takılabilir vs. (ben pek anlamam)
Bu ara hiç zincir değiştiren oldumu benim motor 11 binde bende değiştirmedim acaba ömrü dolmuşmudur?