Şu sonbaharın soğuk gününde resimlerle de olsa sonbaharın havasını ve yeşilin güzelliğini hissettirdiğiniz için çok teşekkürler..:rendeer:
Son düzenleme:
Şu sonbaharın soğuk gününde resimlerle de olsa ilkbaharın havasını ve yeşilin güzelliğini hissettirdiğiniz için çok teşekkürler..
Ne yani meslekteki sertliğimizi siteyedemi taşiim devrem..Zaten Erhan'dan uyarı mesajı almaktan dosyam kaparmış..Mete karda yürüyp iz bırakmayacam modundayım..Sertlik bizim karektere yapışmış ama bunu sitede yazılarımla kendime unutturmaya çalışıyom.Sende damardan giriyom be devtem.Sertlik mi istiyom şimdi. Sicil numaranı soyle bakim altdevre..Ver telsizi..Al tüfeği geç nöbette bakim:queen::queen:Çikolata Renkli Üye Sezen Cumhur Gergerli buyurdu....:queen:
Ne yani meslekteki sertliğimizi siteyedemi taşiim devrem..Zaten Erhan'dan uyarı mesajı almaktan dosyam kaparmış..Mete karda yürüyp iz bırakmayacam modundayım..Sertlik bizim karektere yapışmış ama bunu sitede yazılarımla kendime unutturmaya çalışıyom.Sende damardan giriyom be devtem.Sertlik mi istiyom şimdi. Sicil numaranı soyle bakim altdevre..Ver telsizi..Al tüfeği geç nöbette bakim:queen::queen:
Şu mesleğin verdiği resmiyeti birazcık olsun üstümden atabilmek içindi bu hız..At terlemiş benim haberim yok ozaman..Uyarın fiziksel olmadığı için ayriyetten tank you...:rendeer:.1 saat daha sana nöbet..Ben mod değiştiriyom..Ağır abi moduna..Ne dersin..Fikrin ne.:silent:.abi hızlı koşuyon şeyin seyrek düşüyo...siz şanslısınız...Erhan beni fiziksel olarak uyarıyor dürtüyor valla...
![]()
@LATIF
kardes orda 52 plaka bi KTM gordum arkadas acaba Orduda mi kaliyor yoksa il disindami eger ORDU daysa tanisalm kaynasalm onla ii olr .....