Adım adım karadeniz anzer yaylası

Şu sonbaharın soğuk gününde resimlerle de olsa sonbaharın havasını ve yeşilin güzelliğini hissettirdiğiniz için çok teşekkürler..:rendeer:

Son düzenleme:
Çikolata Renkli Üye Sezen Cumhur Gergerli buyurdu....:queen:
Ne yani meslekteki sertliğimizi siteyedemi taşiim devrem..Zaten Erhan'dan uyarı mesajı almaktan dosyam kaparmış..Mete karda yürüyp iz bırakmayacam modundayım..Sertlik bizim karektere yapışmış ama bunu sitede yazılarımla kendime unutturmaya çalışıyom.Sende damardan giriyom be devtem.Sertlik mi istiyom şimdi. Sicil numaranı soyle bakim altdevre..Ver telsizi..Al tüfeği geç nöbette bakim:queen::queen:

Ne yani meslekteki sertliğimizi siteyedemi taşiim devrem..Zaten Erhan'dan uyarı mesajı almaktan dosyam kaparmış..Mete karda yürüyp iz bırakmayacam modundayım..Sertlik bizim karektere yapışmış ama bunu sitede yazılarımla kendime unutturmaya çalışıyom.Sende damardan giriyom be devtem.Sertlik mi istiyom şimdi. Sicil numaranı soyle bakim altdevre..Ver telsizi..Al tüfeği geç nöbette bakim:queen::queen:

abi hızlı koşuyon şeyin seyrek düşüyo...:psiz şanslısınız...Erhan beni fiziksel olarak uyarıyor dürtüyor valla...:p

abi hızlı koşuyon şeyin seyrek düşüyo...:psiz şanslısınız...Erhan beni fiziksel olarak uyarıyor dürtüyor valla...:p
Şu mesleğin verdiği resmiyeti birazcık olsun üstümden atabilmek içindi bu hız..At terlemiş benim haberim yok ozaman..Uyarın fiziksel olmadığı için ayriyetten tank you...:rendeer:.1 saat daha sana nöbet..Ben mod değiştiriyom..Ağır abi moduna..Ne dersin..Fikrin ne.:silent:.

@LATIF
kardes orda 52 plaka bi KTM gordum arkadas acaba Orduda mi kaliyor yoksa il disindami eger ORDU daysa tanisalm kaynasalm onla ii olr .....

@LATIF
kardes orda 52 plaka bi KTM gordum arkadas acaba Orduda mi kaliyor yoksa il disindami eger ORDU daysa tanisalm kaynasalm onla ii olr .....

dostum arakdaş ordulu arkadaşim ordulu özay diye bilinir ordu da hacegan lokantasını geçince sol tarafda ilk çikan derye dogru devam et o cıvarda tek zaten yaz kiş motora biner ayrıca iyi bir motorcudur ordulu olupda onunla tanişmadıysanız çok şey kaybetmiş sayılırsınız hemen tanışin derim )))ayrıca gresun ve tarabaoz rize tüm civarda arakdaşlarım var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar