Adım adım karadeniz anzer yaylası

Anzer Vadisi büyük İkizdere Vadisi'ni oluşturan 3 vadiden biridir. Diğer ikisi ovit ve cimil vadileridir. Vadinin en ucundaki köy olan Yukarı Anzer'e (Ballıköy) ulaşmak için 25 km daha dereyle birlikte tırmanmak gerekmektedir.
Anzer Vadisi'nin yolları, Doğu Karadeniz Dağları'nın küçük bir bölümünü oluşturan Anzer Dağları'nda son bulur
s6300332hb5.jpg

Nerde kalmıştık dereyi geçer geçmez bir de ne görelim bir köy evi bahçesi çitlerı bulduk önümüzde acaba bizmi bahçeye girecez yoksa bahçe içinemi indik dagdan
Hemen bahçe sahibi teyzeye burası neresi diye sorduğumuzda anzer yaylasına hoş geldiniz dedi ))) çitleri kaldırdık ve anzere girdik
s6300295vu9.jpg

s6300296yw2.jpg

s6300299jn2.jpg

s6300300jr1.jpg

s6300308qd3.jpg

s6300309xe7.jpg

s6300310vn5.jpg

s6300311tf8.jpg

s6300312od0.jpg

s6300313ci0.jpg

s6300314qv8.jpg

s6300315la1.jpg

s6300316zi6.jpg

s6300317bl4.jpg

s6300318zq9.jpg

s6300319ys7.jpg

s6300320bb7.jpg

s6300321it4.jpg

s6300322jb4.jpg

s6300323qw6.jpg

s6300324mp9.jpg

s6300325zp2.jpg

s6300326ve2.jpg

s6300327kb3.jpg

s6300328nu6.jpg

s6300329kp6.jpg

s6300331qe7.jpg

Anzer yaylasından avit geçidine dogru iniş yaptık harıka yerler gördük
Darısı başınıza
Devam edecek

Latif kardeş. Hay Allah razi olsun. Bu resimleri görmemize fırsat tanıdığın için. Sen ne hayırli insansın .Seyrettikçe kendimi oralarda hissettim. Birdaha böyle yerlere gitmeye niyetlendiğin zaman sitede haberdar edersen iştirak ederiz. Emeğin için teşekkürler.

Latif kardeş. Hay Allah razi olsun. Bu resimleri görmemize fırsat tanıdığın için. Sen ne hayırli insansın .Seyrettikçe kendimi oralarda hissettim. Birdaha böyle yerlere gitmeye niyetlendiğin zaman sitede haberdar edersen iştirak ederiz. Emeğin için teşekkürler.

hocam hayırlı olan insandır bu güzelim meknaları ben gezdim gördüm resimlerle ne kadar aktarabildiysem bu kadar ama görmek başka bir duygu ınsan ömrü boyunca gördügü allah katında 1 sanıyelik o yüden görmek ve inanarak yaşamak gerçeten güzel bu güzellikten hiç bir insan mahrum kalmaz inşalla

Paylaşım için teşekkürler. Karadenizi gezmeyi çok istiyorum belki önümüzdeki sene buralara bende gidebilirim.... Gerçekten muhteşem yerler.

valla çok güzel ama ben bi istek yapayım. çaykara yı gezmeyi düşünüyomusun özenllikle uzuntarla:p

Süper yerler ve süper bir gezi. Ellerinize motorunuza sağlık:cat:

valla çok güzel ama ben bi istek yapayım. çaykara yı gezmeyi düşünüyomusun özenllikle uzuntarla:p
dostlarım ilginiz için teşekürler umarım en kısa zamnda sizlerde gezer ve bu güzelim mekanları görürsünüz kardeniz en güzel meknalrıondan biri çaykaraya ugramaz olurmuyum ilerleyen zamnlarda resimleri görceksiniz

Güzel resimler

Size gezmek nasip olmuş darısı başımıza

Yaza fazerin gittiği yere kadar kısmetse

Oooy ooooooy ooy,yüreğinize sağlık,kameranıza,klavyenize,emeğinize sağlık.:cat:

Aslında yaşam tarzımızı ve tercihlerimizi değiştirip yollara dökülmemek için çok engel olmadığını düşünüyorum.

Bütün mesele yürekte.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helal olsun :cat: Şahane görüntüler, vadilerde kayboldum gittim oturduğum yerde. Paylaşımınıza teşekkürler, devamını izleyeceğim:cat: Bu rotayı tekrarlayacağınız zaman bizide aranıza alın, 250 lik scooter ile pek beceremesemde peşinizi bırakmamaya çalışırım vallah:)
Tekrar teşekkürler

Helal olsun :cat: Şahane görüntüler, vadilerde kayboldum gittim oturduğum yerde. Paylaşımınıza teşekkürler, devamını izleyeceğim:cat: Bu rotayı tekrarlayacağınız zaman bizide aranıza alın, 250 lik scooter ile pek beceremesemde peşinizi bırakmamaya çalışırım vallah:)
Tekrar teşekkürler

Abi Latifde azbuçuk kankam olur...2005 de kendisine Honda İnnovamı satmıştım...efendi dürüst temiz bir arkadaştır...yazın gezilere çağırırsak bizi kırmaz...ama o scooterla biraz zor...kendisine motor konusunda danışabilirsin...uzmandır...:cat:

Tekrar teşekkürler
dostlarım teşekkürler inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur bu güzellim mekanlar ozaman elimden geleini yaparım aslında yazın 8,9 kişi bir gurup kurup şahane bir gezi organıze temeyi düşünüyorum ama sadece enduro lar bu tür yolarda ilerleyebilir aslında gezinin bir çok bölümü vardı zor geçen onlardan biri kastamonu ilgaz dagına gece tırmanişimiz ve ordakı mücedelemiz kayboluşumuz ap ayrı bir macara oldu gece saat 2 de kastamnuna ancak dönüşümüz ve saat 5 de tosyada oluşumuz bir günde 500,600 km yapabilecek kapasitde ve arazı sürüşü konusunda deneyimli arakdaşlar şart bunun için katılmak isteyen arkadaşlar önce ist polenede testen geçmeksi şart diye düşünüyorum en azindan bu test olarak degilde egitim olarak görmesi gerekiyor çünkü aslında yapmiş oldugumuz yolculuklar çok ciddi yolculuklar kastamnu kakurdan yaylasında bir gece kalişimiz ve domuzlar tarafından basılışimiz ve balta girmemiş ormanlarda motor boyu otların içinde motosiklet sürüşümüz sadce yaşanır ne kadar anlatsam yaşamdan olmaz anlatmak istedigim ciddi bir iş seyyahatte çikmak ve bu cideyetteki tüm dostlarım arasından 9 şaslı diyeyim çünkü biz ist 7 kişi çiktık sadce 3 kişi hedefe ulaştı digerleri elendi ve bu 3 kişi torunlarına anlatacak bir çok macarası var ve şimdi yeni bir fırsat 9 kişi çıkılcak ben bu çikanlar arasından kimsenin elenmesini sitemiyroum o yüzden 1,2 ay önceden egitim ve ciddi bir program şart
saygılarımla

dostlarım teşekkürler inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur bu güzellim mekanlar ozaman elimden geleini yaparım aslında yazın 8,9 kişi bir gurup kurup şahane bir gezi organıze temeyi düşünüyorum ama sadece enduro lar bu tür yolarda ilerleyebilir aslında gezinin bir çok bölümü vardı zor geçen onlardan biri kastamonu ilgaz dagına gece tırmanişimiz ve ordakı mücedelemiz kayboluşumuz ap ayrı bir macara oldu gece saat 2 de kastamnuna ancak dönüşümüz ve saat 5 de tosyada oluşumuz bir günde 500,600 km yapabilecek kapasitde ve arazı sürüşü konusunda deneyimli arakdaşlar şart bunun için katılmak isteyen arkadaşlar önce ist polenede testen geçmeksi şart diye düşünüyorum en azindan bu test olarak degilde egitim olarak görmesi gerekiyor çünkü aslında yapmiş oldugumuz yolculuklar çok ciddi yolculuklar kastamnu kakurdan yaylasında bir gece kalişimiz ve domuzlar tarafından basılışimiz ve balta girmemiş ormanlarda motor boyu otların içinde motosiklet sürüşümüz sadce yaşanır ne kadar anlatsam yaşamdan olmaz anlatmak istedigim ciddi bir iş seyyahatte çikmak ve bu cideyetteki tüm dostlarım arasından 9 şaslı diyeyim çünkü biz ist 7 kişi çiktık sadce 3 kişi hedefe ulaştı digerleri elendi ve bu 3 kişi torunlarına anlatacak bir çok macarası var ve şimdi yeni bir fırsat 9 kişi çıkılcak ben bu çikanlar arasından kimsenin elenmesini sitemiyroum o yüzden 1,2 ay önceden egitim ve ciddi bir program şart
saygılarımla

Anlaşıldı Tamam:mrgreen:
Ben o testi geçemezsem, eğer moturum yüzünden geçemezsem, iyi bir cross ayarlayacağım:cat:
Şaka bir tarafa, eşim ile beraber gezmeyi sevdiğimizden sanırım bu tip zorlu etaplar Bize göre değil:pale: Yine de teşekkürler, yollarınız hep keyifli bir zorlukta olur işallah:cat:

Anlaşıldı Tamam:mrgreen:
Ben o testi geçemezsem, eğer moturum yüzünden geçemezsem, iyi bir cross ayarlayacağım:cat:
Şaka bir tarafa, eşim ile beraber gezmeyi sevdiğimizden sanırım bu tip zorlu etaplar Bize göre değil:pale: Yine de teşekkürler, yollarınız hep keyifli bir zorlukta olur işallah:cat:
dostum o zman kardeniz sahılı tam sana ve eşine göre ama amasra tarafından gidecen bol jıraj ve harıka dogası geçen senki gezimde görebilrisn

Abi Latifde azbuçuk kankam olur...2005 de kendisine Honda İnnovamı satmıştım...efendi dürüst temiz bir arkadaştır...yazın gezilere çağırırsak bizi kırmaz...ama o scooterla biraz zor...kendisine motor konusunda danışabilirsin...uzmandır...:cat:
mete dostum görüşmeyeli nasılsın bakalım kızın nasıl bir ara bir organıze yapda asfaltta sürünelim )))) hem bahane olur hoş sohbet ederiz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar