sen yenisin galiba ((:,, yeniyim yeni

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi şu borç işlerini geçseniz artık, ben ikiyüzelliii grama düştüm, öde öde bitmiyor, bir de forumda kredi ibaresi görünce iceberg'e geri geri toslamış gibi hissediyorum kendimi:salut:

Abi şu borç işlerini geçseniz artık, ben ikiyüzelliii grama düştüm, öde öde bitmiyor, bir de forumda kredi ibaresi görünce iceberg'e geri geri toslamış gibi hissediyorum kendimi:salut:
Tamam paşam.İleti alındı..Aybaşı ya taksit zamanı ya. Senin tankın taksit zamanıı ya...Bunalım geldi bana..Nefes almak lazım...Sende bi nefes çek...:p
Adamın topicini tavana vurdurma taaruzu bitti artık..Ben çekiliyorum...Var mı artıran...:p
.
.
Görev değişim saatimizde gelmiş zaten..Ben kaçar...1 saat sonra evden açar...:rendeer:

Son düzenleme:
Tamam paşam.İleti alındı..Aybaşı ya taksit zamanı ya. Senin tankın taksit zamanıı ya...Bunalım geldi bana..Nefes almak lazım...Sende bi nefes çek...:p
Adamın topicini tavana vurdurma taaruzu bitti artık..Ben çekiliyorum...Var mı artıran...:p
.
.
Görev değişim saatimizde gelmiş zaten..Ben kaçar...1 saat sonra evden açar...:rendeer:

Babacıım naaptın gitti yemekler :salut:
Hazır herkes kilo vermişken iyi olurdu yahu :salut:

konu moderatörler tarafından kilitlenmeden, arkadaşa hoşgeldin deyip çıkayım...:)

hoş geldiniz... :rendeer:

aramıza hoşgeldin.suadiye taraflarındansın sanırım buluşmalara birlikte gideriz.:rendeer:

teşekkür ederim .. fırsat buldukça buluşmlara katılacagımdan emin olabilirsiniz :cherry:

merhaba jesse, yanlış anlamazsan seninle bir konuyu paylaşmak istedim. 15 gün önce bir su kaplumbağası aldım, adı ne olacak diye düşünürken ağzımdan birden jesse diye çıktı. Açıkcası anlamını bilmiyorum ama kelimeyi oluşturan seslerin uyumu çok güzel.
Nickini anlamı ne?

jesse james (:) babamın gençlik fantezi'si jesse james e bayılırmış .. banada sevdigi için jesse derdi ((:) ( komik geliyo dimi ) ama bende alıştım zamanla ...

Son düzenleme:
merhaba jesse, yanlış anlamazsan seninle bir konuyu paylaşmak istedim. 15 gün önce bir su kaplumbağası aldım, adı ne olacak diye düşünürken ağzımdan birden jesse diye çıktı. Açıkcası anlamını bilmiyorum ama kelimeyi oluşturan seslerin uyumu çok güzel.
Nickini anlamı ne?

ayrıca jesse yi tercihettiginiz için teşekkürü bir borç bilirim .. benimle aynı ismi taşıyan minik su kaplumbağası dostuma adının verdigi büyük sorumluluk ve neşe kaynagından ötürü selamlıyor ve geri kalan ömründe şans diliyorum :queen::queen::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelen gelene hey maaşallah.:queen::queen::queen:

Yok boyle bır adam ... Abi adam full Enerjık yha sabaha kadar uyutmadı bizi ... TOphanede aboo yani :) jesse abı senı sevıyok kendıne ıyı bak uzme bızı :)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar