Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

anakart işlemci ve ram değişecek hacı, komple temizlik yani.

quake3 ün güzel yanı orda ya, hiç düşünmeden sadece refleksle hareket ediyorsun. aslında bu hiç birşey düşünmemek işi tam sana göre ha :queen:

ganga 200 gaymeyle benim 126 BIS olacak testarozza...daha ne isteyim...kılısını kalsın...bu yeter bana..:p

Sen satranç oyna o zaman. :p

abicim COD 2 oynayın ...hatta özellikle 10 yıl bu oyun size yeter...COD 4 ü bilemediğimden bişey diyemiyom...Oyunların oyunu COD 2 ye benzer strateji oyunllarını severim...

bizim BBADAY baltazarıda garip bi oyun oynuyor...char mar beni ayar ediyo...o Knıght onlınecıları ne edim ben...abi zaman kaybı ya..nereye kadarr bu canavarları öldürceniz anlamıyom....öldür öldür bitmiyo mezevenkler...canavarlar bıkıyo siz bıknıyonuz...

kimi inanmıcan ama bende şu an bilardo ve wave ball oyunları var mesela...halen zevkle oynarım...abi biraz seçici olun ya...taam zevk olayıda knıght onlıne quake nedir annamıyom...:pale:

Son düzenleme:
bizim BBADAY baltazarıda garip bi oyun oynuyor...char mar beni ayar ediyo...o Knıght onlınecıları ne edim ben...abi zaman kaybı ya..nereye kadarr bu canavarları öldürceniz anlamıyom....öldür öldür bitmiyo mezevenkler...canavarlar bıkıyo siz bıknıyonuz...

kimi inanmıcan ama bende şu an bilardo ve wave ball oyunları var mesela...halen zevkle oynarım...abi biraz seçici olun ya...taam zevk olayıda knıght onlıne quake nedir annamıyom...:pale:

eski bir knight'ci olarak sunu soyliyim,oyun disardan bakildiginda sacma ve tekduze gozukur ama gir bakalim icine,bi daha cikabilcenmi ??
o oyun bi sekilde bagimlilik yapio
senin knight icin soylediklerinin aynisi ben oyuna baslamadan once arkadaslarim icin soyluyodum.merak edip oyuna basladiktan sonrada virus gibi yapisti banada.
ayrica quake bu oyunlarin babasidir dom'dan sonra.ilk multiplayer oyunlara quake 2 ile basladim ben.ve hala oynadigimiz bolum aklimda :The Edge

quake hoşaf gibi bişeydir hacı :queen:
tüm zamanların en baba oyununa ettiği lafa bak, gelde kitleme :cherry:

eski bir knight'ci olarak sunu soyliyim,oyun disardan bakildiginda sacma ve tekduze gozukur ama gir bakalim icine,bi daha cikabilcenmi ??
o oyun bi sekilde bagimlilik yapio
senin knight icin soylediklerinin aynisi ben oyuna baslamadan once arkadaslarim icin soyluyodum.merak edip oyuna basladiktan sonrada virus gibi yapisti banada.
ayrica quake bu oyunlarin babasidir dom'dan sonra.ilk multiplayer oyunlara quake 2 ile basladim ben.ve hala oynadigimiz bolum aklimda :The Edge

abiiler takılın kafanıza göre ...ben bu oyunun hastalık olduğunu biliyorum...cafede makinaların yarısından fazlası bu oyun için yarılmıştır...gittiğim heryerde bu böyle...ama bana çok saçma geliyo oyun abi...öldür öldür nereye kadar...onu bi deyin bana...char mhar nereye kadar...oyunun sonu yokmu la...sonsuzlukmu bu...:silent:

abiiler takılın kafanıza göre ...ben bu oyunun hastalık olduğunu biliyorum...cafede makinaların yarısından fazlası bu oyun için yarılmıştır...gittiğim heryerde bu böyle...ama bana çok saçma geliyo oyun abi...öldür öldür nereye kadar...onu bi deyin bana...char mhar nereye kadar...oyunun sonu yokmu la...sonsuzlukmu bu...:silent:

Hocam oyunu ben üç günde bitirdim tabi başından kalkmadan daha doğrusu kalkamadım.Ben bu zamana kadar o kadar şahane bir oyun oynamamıştım :cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Hocam oyunu ben üç günde bitirdim tabi başından kalkmadan daha doğrusu kalkamadım.Ben bu zamana kadar o kadar şahane bir oyun oynamamıştım :cat::cat::cat::cat::cat::cat:

knıght onlınenın sonu yok diye biliyom...sen QUAKE den bahsediyosun galiba...BBADAY nickli arkadaş bu oyundan gelirde elde ediyo...Eskişehirden senin hemşo...puan kazanıp parayla satıyo felan...

Paşam gönder mete abine save dosyasını..Gönder...:p

abi bu tip oyunlar çok sıkıcı geliyor...Call Of Duty 2 oynasana hatırım için...bu tip sırf (ALIEN 2 filmindeki gibi) canavar yok etme oyunlara beş basar...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Paşam gönder mete abine save dosyasını..Gönder...:p

bu keko da anca öyle bitirir, son adam kalınca save yap meteye göndert oyunu bitirsin.
mete! ateş etmek için arpacığı adamın üstüne getirip mausun sağ tuşuna basıyorsun, çok kolay sen bile yaparsın :queen:
bakalım nerde hata yaptım bulacak mı?

Son düzenleme:
bu keko da anca öyle bitirir, son adam kalınca save yap meteye göndert oyunu bitirsin.
mete! ateş etmek için arpacığı adamın üstüne getirip mausun sağ tuşuna basıyorsun, çok kolay sen bile yaparsın :queeen:
bakalım nerde hata yaptım bulacak mı?

espirik ne lan annamadım...nedyon...:pale:

abi bu tip oyunlar çok sıkıcı geliyor...Call Of Duty 2 oynasana hatırım için...bu tip sırf (ALIEN 2 filmindeki gibi) canavar yok etme oyunlara beş basar...:p
Devrem oynadım o oyunu..Ama bence 1i daha haz verdi bana..Hele o Nordmandia Çıkartması var ya..Nefes tuttuyodu vaalla.' de güzeldi..Sen 4.cü dedin ya..Hemen neti kurcaladım..Çıkmış yaw..3.cüsü evde çocukların pc'sinde kurulu..Kerata bırakmıyo pc önüne..Genç olmuş ya.::friends:::xs22::.Özel dosya felan ayağına oturtmuyo valla abisi..
Malum benimde lap mıdır top mudur(dizüstü) o da kaldırmıyo.Heyecan yapıyo..Kalbi var abisi...Biliyon servisten::stretche yeni geldi..Krizde bu son noktaymış..:queen:

Devrem oynadım o oyunu..Ama bence 1i daha haz verdi bana..Hele o Nordmandia Çıkartması var ya..Nefes tuttuyodu vaalla.' de güzeldi..Sen 4.cü dedin ya..Hemen neti kurcaladım..Çıkmış yaw..3.cüsü evde çocukların pc'sinde kurulu..Kerata bırakmıyo pc önüne..Genç olmuş ya.::friends:::xs22::.Özel dosya felan ayağına oturtmuyo valla abisi..
Malum benimde lap mıdır top mudur(dizüstü) o da kaldırmıyo.Heyecan yapıyo..Kalbi var abisi...Biliyon servisten::stretche yeni geldi..Krizde bu son noktaymış..:queen:

abi o çıkarma meselesi galiba 2 deydi...hani sırtında taşıyo arkadaşı falan...

Motosikleti
normandia çıkarması medal of honor da değilmiydi yaw

abi o çıkarma meselesi galiba 2 deydi...hani sırtında taşıyo arkadaşı falan...
Benim bildiğim 1 deydi..Başlangıçta bi tarladan süürünüyosun..2 de başlarken bi askeri üs' te başlıyosun....Cipten iniyosun..

normandia çıkarması medal of honor da değilmiydi yaw
Yok paşam..Hatta Türkiye 'de satılan CD kapaklarında bile vardır resmi..:rendeer:

call_of_duty_2_screenshot.jpg

.
.
42496894rh7.jpg

.
Bu gemiden sonraydı..

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok paşam..Hatta Türkiye 'de satılan CD kapaklarında bile vardır resmi..:rendeer:

42496894rh7.jpg

.
Bu gemiden sonraydı..

bu resim stalingrad savaşı ruslarla almanlar arasında geçiyor.

bakınız bu da medal of honor narmandy çıkartması:

[YT]PwVXvGPSRnI[/YT]

bu resim stalingrad savaşı ruslarla almanlar arasında geçiyor.

bakınız bu da medal of honor narmandy çıkartması:
Hay sen çok yaşa emi paşam. Dediğim işte bu Stalingrad tı işte. Ben isimlerini karıştırdım. MOH'da da var tabi..COD' de de var Normandia çıkarması.. Ama benim dediğim işte bu Stalingrad'dı..Şu Şehre giriyolar..Arkadaşları felan ölüyo..Sürünerek bi binanın yanına gelip duvarı patlatıyo yaw..Dediğim buydu..
Şimdi taşlar yerine oturdu..Bende oturdum..:p
Bu işte..
.
http://www.youtube.com/watch?v=MxMix7QB81g

Son düzenleme:
Motosikleti
tarih bilgimiz bu oyunlar sayesinde baya genişledi abi.
ula mete oyun moyun ayağına sen de biriki bişe kaptın 2. dünya savaşı felan

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Mete olm bırak COD u felan, gel sana nostalji yaptıriim eski atari salonu oyunları var bende. Ama sen beceremen şimdi onları emülatör rom filan kayışı kopartır kafayı boş döndürürsün :p

Lan oğlumla hagar oynuyom ya var mı böle bişey :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar