Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendımı yayalardan farklı hıssedıyorum :p

şimdi gerçek hislerimi sölersem son mesajım olur bu :queen:

walla motorum çin malı da olsa havalanıyom beaaaaa:bounce:

Motorun üstünde olduğum süre içerisinde gerçek hayattan kopmuş oluyorum...Gidemeyeceğim yer,yapamayacağım şey yokmuş gibi geliyor...Sanki o an dünyadaki en iyi,en harika motor benim motorummuş gibi hissediyorum.Sevgilim,dostum,kankam,hayat arkadaşım,dertten kederden,reel hayatın sıkıntılarından kaçıp saklandığım sığınağım o benim.

Kendim kullandığım sürece güvende hissediyorum.Dağlık yerlere manzarası olan yerlere gitmek oralardan geçmek içim bahaneler yaratıyorum.Huzur buluyorum dünya ile bağlantım kesiliyor,benim dünyam başlıyor macera,deşarj,özgürlük,tutku kelimelerle anlatmak çok zor,yaşamak daha kolay....:rendeer:

Sırat köprüsünü çağrıştırıyor, beni allaha dahada yakınlaştırıyor,insan olduğumu
hatırlıyor diğer insanlara karşı daha bir edepli oluyorum geri kalanı teferruattır
benim için

Sırat köprüsünü çağrıştırıyor, beni allaha dahada yakınlaştırıyor,insan olduğumu
hatırlıyor diğer insanlara karşı daha bir edepli oluyorum geri kalanı teferruattır
benim için

:silent::silent:

kimin lan bu motor hönk diyorum:sunny:
çünkü motorum yok:queen:

:queen::queen: yavaşşşş...

inş. bi motorun olur ama başlığı iyi oku kardeşim... hiç binmedinmi ne hissettiğini bilmeyecek kadar çocuk değilsin sanırım....

motora binince inene kadar başka bi insn oluyorum sanki biraz daha hırçın biraz daha sevecen ve çokça mutlu.oo demir at beni sanki ben yapıyo kendimi bulmamı sağlıyo

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen::queen: yavaşşşş...

inş. bi motorun olur ama başlığı iyi oku kardeşim... hiç binmedinmi ne hissettiğini bilmeyecek kadar çocuk değilsin sanırım....

trainersoner
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda(14 adet 7 tarz)

O sanırım buraya takıldı:cherry:

walla ben sımdıye kadar 1 kere bıle bınmedım motora haftaya motosiklet uzerınde ehlıyet eğitimi var ozamana kadar yaşarsam binicem motora :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar