[MT İstanbul] 8 Aralık 20.00 Tophane Buluşması

Kemal toptancıymış ama ondan öyle bonus veriyolar ona... :queen:

Aylık kotayı aşıyomuş kendisi :queen:

tabiki ben başarılı bir pazarlamacıyım kotayı aşarım havuz sisteminde havuzun devirdaym motorunu yakarım :queen::queen:

vay be ne bakkallar var, bide bonus veriyo :mrgreen:

sen hiç bonus kazanmadınmı ? yazık o kadarda tv de reklamı var gelsende bi bonus kazan :queen:

ama tabi sen alıştın prim sisteemine seni eski esnaf hala dededen kalma bakkaldamı takılıyorsun sen hala :queen:

Son düzenleme:
sen hiç bonus kazanmadınmı ? yazık o kadarda tv de reklamı var gelsende bi bonus kazan :queen:

ama tabi sen alıştın prim sisteemine seni eski esnaf hala dededen kalma bakkaldamı takılıyorsun sen hala :queen:

en kısa zamanda sizin bakkal ile tanışıcam :p aynen abi bizde eski sistem prim hesabı :mrgreen:

dedeıgım gıbı hafta sonu mete abı gılde partty var gelen varsa vvarım yasın hahaha

vay abilerin abisi hatta abilerin en iyi geyikcisi selamlar.... :queen::queen::queen: :bounce:

eleyküm selemm...kanka merhabayın...ana sayfada geyik çok datlı oluyo he...bakalım Yönetim bize ne zaman düdütto düdütto...:p

beni bu motorsuz hayat değiştirdi abi:p hem hüküm varsa ben yokum :mrgreen:

kanka hayırmı şermi...motorsuzluk başına vurdu...ulan 1 günde son yüzyılın en fazla mesajını yazdın bea...:p

Bulanların Gökkuşağı derneğine teslim etmeleri rica olunur :queen::queen:

AL sana Gökkuşağı Pınar reytink...:pseç beğen al...hepsi gurbetci bunnarın...belki gelin olursunda gidersin...Hollandada lale yetiştirirsin...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar