Geçmiş olsun. Usta bir takla ve korumalar kurtarmış sizi. Motorunuzdaki hasardan hiç bahsetmemişsiniz, bunu sevdim, alkışladım. Onca karmaşık durum içinde, trafiği hemen kontrol ederek olayın büyümesini engellemek düşünceniz de olağanüstü. Sizin gibi davranabilmeliyiz hepimiz. Geçmiş olsun.
rigel kardeş, teşekkürler.:cat: Takla abartılardan değil ama sanırım şansım varmış:mrgreen: İşin büyümeden sonuçalrı tahmin etmek elbette çok önemli:cat: Gerçi ben bunları düşünüptemi kendimi attım yerlere Bruce-Lee gibi onubilemiyorum:mrgreen:
Kazasız belasız sürüşler arkadaş:cat:
Abi ben hep bütünlemeye kalıyorum bişiy olmuyo :queen:
Sana hiçbişiy olmaz allahın izniyle :wiinkk:
Amman Pınarrcığım, ikmal mikmal mezun olacağımız günü nasip etsin işallah:rendeer:
geçmiş olsun bugün benzer çamurda bende fena kaydım ama çabuk toparladım dikkat çok dikkat
Toparlayabilmiş olman tedbirli bir sürücü olduğunun göstergesi:cat: işimizi şansa bırakmadan devam arkadaşım:rendeer:
büyük geçmiş olsun diyorum.bu türlü tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız içinde teşekkürler ederim.çünkü inanıyorum ki,bazı tecrübeler yaşayarak,bazıları ise duyarak edinilir.birgün böyle bir durumla karşılaşacak olursam,inanın sizin yaşadıklarınızı hatırlayarak tedbirimi alacağım.sevgilerimle.
Adanalı kardeşim, amacım zaten deneyimimi tarafsızca ortaya koyabildiğim kadar sunmak. Eğer senin gibi arkadaşlarım bu tecrübemi dikkate alabilirse ben gerçekten mutlu olurum:rendeer: Herkes gibi ben de buradan yaptığım tek tekerleri, slalomları, becerilerimi yazıp acıkta olsa övünmek isterdim

Ama hayat.. Can Baba nın bir şiiri vardır:
Çingene benleri,
Ne dersiniz,
Pembe olmalıydı,
Değilmi?
Ama dünyada herşey,
Olması gerektiği gibi olmuyorki
:cat: Kazasız belasız sürüşler herkese:rendeer: