Korumaların Faydaları Part II

Sağolasın Pınarr Kardeşim:cat: Ama ben senin kibi merdimenden düşmüyom, errrkek gibi motordan düşüyom:p:p

Allah sana da kaza bela vermesin:cat::rendeer:

Abi olay şu: ben motordan düşmeyi biliyorum bana bişiy olmuyo:p

Merdivenden yuvarlanmayı biliyo muyum diye denedim, bilmiyomuşum :queen:

muzaffer abi çok geçmiş olsun.benimde en çok dikkat ettiğim yerler şantiye çıkışları.bi seferinde bende yan vermiştim şantiye çıkışı çamurunda hızım azdı toparladım.oralara çok dikkat etmek mümkünse iyice açıktan almak gerekir bence.tekrar geçmiş olsun.

muzaffer abi çok geçmiş olsun.benimde en çok dikkat ettiğim yerler şantiye çıkışları.bi seferinde bende yan vermiştim şantiye çıkışı çamurunda hızım azdı toparladım.oralara çok dikkat etmek mümkünse iyice açıktan almak gerekir bence.tekrar geçmiş olsun.

Olm Muzo abim biliyo açıktan almasını, yaşın kadar motora binmiş o bi kerem :queen::queen::queen:

Marv kardeşim teşekkürler. Ama sen bir göründün sonra kayboldun, ne zaman gurup gezilerinde göreceğiz seni? eeii:silent: Sen de çok dikkat et, kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:

Olm Muzo abim biliyo açıktan almasını, yaşın kadar motora binmiş o bi kerem :queen::queen::queen:

Yaavv Pınarr kardeşim, yaşla başla olmadı işte, çamıra kakılıp yabıştık yere:mrgreen::mrgreen: açıktan kapalıdan, ders ala ala devam bakalım böyle, umarım bir gün sınıfta kalmayız:queen:

Geçmiş olsun. Usta bir takla ve korumalar kurtarmış sizi. Motorunuzdaki hasardan hiç bahsetmemişsiniz, bunu sevdim, alkışladım. Onca karmaşık durum içinde, trafiği hemen kontrol ederek olayın büyümesini engellemek düşünceniz de olağanüstü. Sizin gibi davranabilmeliyiz hepimiz. Geçmiş olsun.

Yaavv Pınarr kardeşim, yaşla başla olmadı işte, çamıra kakılıp yabıştık yere:mrgreen::mrgreen: açıktan kapalıdan, ders ala ala devam bakalım böyle, umarım bir gün sınıfta kalmayız:queen:

Abi ben hep bütünlemeye kalıyorum bişiy olmuyo :queen:
Sana hiçbişiy olmaz allahın izniyle :wiinkk:

geçmiş olsun bugün benzer çamurda bende fena kaydım ama çabuk toparladım dikkat çok dikkat

Adana İl Temsilcisi
büyük geçmiş olsun diyorum.bu türlü tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız içinde teşekkürler ederim.çünkü inanıyorum ki,bazı tecrübeler yaşayarak,bazıları ise duyarak edinilir.birgün böyle bir durumla karşılaşacak olursam,inanın sizin yaşadıklarınızı hatırlayarak tedbirimi alacağım.sevgilerimle.

Geçmiş olsun. Usta bir takla ve korumalar kurtarmış sizi. Motorunuzdaki hasardan hiç bahsetmemişsiniz, bunu sevdim, alkışladım. Onca karmaşık durum içinde, trafiği hemen kontrol ederek olayın büyümesini engellemek düşünceniz de olağanüstü. Sizin gibi davranabilmeliyiz hepimiz. Geçmiş olsun.

rigel kardeş, teşekkürler.:cat: Takla abartılardan değil ama sanırım şansım varmış:mrgreen: İşin büyümeden sonuçalrı tahmin etmek elbette çok önemli:cat: Gerçi ben bunları düşünüptemi kendimi attım yerlere Bruce-Lee gibi onubilemiyorum:mrgreen:
Kazasız belasız sürüşler arkadaş:cat:

Abi ben hep bütünlemeye kalıyorum bişiy olmuyo :queen:
Sana hiçbişiy olmaz allahın izniyle :wiinkk:

Amman Pınarrcığım, ikmal mikmal mezun olacağımız günü nasip etsin işallah:rendeer:

geçmiş olsun bugün benzer çamurda bende fena kaydım ama çabuk toparladım dikkat çok dikkat

Toparlayabilmiş olman tedbirli bir sürücü olduğunun göstergesi:cat: işimizi şansa bırakmadan devam arkadaşım:rendeer:

büyük geçmiş olsun diyorum.bu türlü tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız içinde teşekkürler ederim.çünkü inanıyorum ki,bazı tecrübeler yaşayarak,bazıları ise duyarak edinilir.birgün böyle bir durumla karşılaşacak olursam,inanın sizin yaşadıklarınızı hatırlayarak tedbirimi alacağım.sevgilerimle.

Adanalı kardeşim, amacım zaten deneyimimi tarafsızca ortaya koyabildiğim kadar sunmak. Eğer senin gibi arkadaşlarım bu tecrübemi dikkate alabilirse ben gerçekten mutlu olurum:rendeer: Herkes gibi ben de buradan yaptığım tek tekerleri, slalomları, becerilerimi yazıp acıkta olsa övünmek isterdim:) Ama hayat.. Can Baba nın bir şiiri vardır:

Çingene benleri,
Ne dersiniz,
Pembe olmalıydı,
Değilmi?
Ama dünyada herşey,
Olması gerektiği gibi olmuyorki
:cat: Kazasız belasız sürüşler herkese:rendeer:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun muzaffer sende fazla bir şey olmayışına sevindim.Motorunda da yoktur diyecem ama öyle gözükmüyor.

Geçmiş olsun muzaffer sende fazla bir şey olmayışına sevindim.Motorunda da yoktur diyecem ama öyle gözükmüyor.

ennginn Bey, teşekkür ederim, motor azıcık paralandı dediğiniz gibi:pale: Ön amortisörlerde bir sorunum var gibi:pale: Ne der eskiler, cana değil mala gelsin. Şaka ile karışık bu topiği yazdım ama, benim için önemli olan tek şey şu anda eşimle beraber evimde oturabilmek en büyük hediye:cat: Kızsam da, eksiklensem de, motoruma üzülsem de, iyiki atlatmışım:)
Sevgi ve saygılarımla:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşüp birkaç hamleden sonra ayağa kalkmanızdan dengeli/nasıl düşüleceğini bilerek düştüğünüzü tahmin ediyorum (kalecilerin gelen şutu uçarak çıkarıp sonradan sakatlanmadan yere düşmeleri gibi...) ,bu tip durumlarda yapılabilecek en iyi hareketlerden biri bence kazanın zararını çok azaltır diye düşünüyorum.
Kazasız sürüşler dilerim,geçmiş olsun....

düşüp birkaç hamleden sonra ayağa kalkmanızdan dengeli/nasıl düşüleceğini bilerek düştüğünüzü tahmin ediyorum (kalecilerin gelen şutu uçarak çıkarıp sonradan sakatlanmadan yere düşmeleri gibi...) ,bu tip durumlarda yapılabilecek en iyi hareketlerden biri bence kazanın zararını çok azaltır diye düşünüyorum.
Kazasız sürüşler dilerim,geçmiş olsun....

sağolasın delituran kardeş:cat: Daha önceden motor ustası ağabeylerin dediği bir şey vardı: eğer Mümkün İse Yuvarlan!!
Sanırım zihnimin bir yerlerinde kalmış:mrgreen:
Sana da kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim:rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
devam et ebi iyi yoldasın, gitgide tecrüben artıyor :queen:
şaka bir yana geçmiş olsun bu derslerin devamı olmasın :wiinkk:

Başlıktan anladım ama bu kadarını değil be abicim.Söylediğin yer trafiğin seyir hızı sebebiyle çok tehlikeli.Zaten sende soldan dalışa geçen gerzek bir kamikaze yüzünden yapmışsın anladığım kadarıyla.Daha düşük hızda aynen senin kazayı yaptığım için anlatımın sebebiylede yaşadım kaza anını.Allah korumuş.Senin becerilerinin bu debdebedeki az hasar almanın en büyük etkeni olarak görüyorum.Büyük geçmiş olsun.Daha gezilere gidicez,dimi yani?:)

Galiba korumaların yanında bu ülkede motora daha az binmekte faydalı olacak...

Çok geçmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar